Menu Sluiten

Waszuilen

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

Normal 0 21 false false false NL-BE X-NONE X-NONE <w:DontGrowA.

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over waszuilen kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Waszuilen

Reiniging Waszuilen

Waszuilen zijn een noodzakelijk kwaad in de meeste professionele wasruimtes, waarmee u schoon, knus en geschikt wasgoed krijgt. Zonder de juiste onderhouds- en reinigingsroutine hebben waszuilen echter geen voordelen voor uw bedrijf. Daarom moeten waszuilen regelmatig worden gereinigd om zo het risico van potentiële schade aan uw wasgoed te verminderen. In dit artikel zullen we de beste manieren bespreken om waszuilen schoon te maken en het proces te vergemakkelijken.

Waarom Waszuilen goed onderhouden

Waszuilen staan constant bloot aan vuil, bacteriën en schimmels. Als u uw waszuilen niet goed onderhoudt, kan dit leiden tot schimmel- en schimmelgroei op uw wasgoed. Als u uw waszuilen niet schoonmaakt, kan dit ook leiden tot vervuild wasgoed en een lage waskwaliteit. Het is daarom belangrijk om de waszuilen goed te onderhouden om zo hun levensduur te verlengen en optimale wasresultaten te behalen.

De juiste apparatuur om waszuilen schoon te maken

Om waszuilen schoon te maken, hebt u het juiste materiaal nodig. Het juiste materiaal maakt het enzymatisch reinigen gemakkelijker en verhoogt de hygiënestandards van uw wasruimte. Meestal is het gebruik van een goede sanitizer of schimmelremmer vereist om de waszuilen schoon te maken. Daarnaast is het ook belangrijk om producten te gebruiken die speciaal zijn ontworpen voor het schoonmaken van waszuilen. Dit omvat onder andere breedspectrumdesinfectiemiddelen, kooldioxidepoeder, speciale reinigingsmiddelen en hete schuimende sanitizers.

Hoe het Reinigingsproces te Beginnen

Het reinigingsproces begint met het afkoelen van het zuiloppervlak, meestal door direct water over het oppervlak te gieten. Vervolgens moet een speciale reinigingsoplossing worden toegevoegd aan het water, die het oppervlak grondig reinigt zodat alle bacteriën en schimmels worden verwijderd. Daarna moeten de zuilen worden bewerkt met een stuk schuurpapier om alle aangetaste plekken te verwijderen. Vervolgens worden de zuilen gespoeld met warm water om alle reinigingsmiddelen te verwijderen die tijdens het reinigingsproces zijn toegevoegd.

Hoe vaak moet je waszuilen Reinigen

Mensen hebben verschillende ideeën over hoe vaak waszuilen moeten worden gereinigd. Sommige deskundigen adviseren iedere drie maanden, terwijl anderen elke twee maanden aanbevelen. Het is belangrijk om een regelmatige reinigingsroutine te volgen om zo het risico op schimmels, bacteriën en andere schadelijke micro-organismen te verkleinen.

Wat er Na Reiniging Moet Gebeuren?

Na de reiniging is het belangrijk dat de waszuilen op de juiste manier worden gecontroleerd. Het is belangrijk om te controleren of er geen waterlekkage in de machine plaatsvindt en of er geen ophoping van schimmel of schimmelgroei aanwezig is. Als er schimmel of schimmelgroei wordt gevonden, is het belangrijk om meteen actie te ondernemen om deze te verwijderen.

Hoe De Waszuilen Te Beschermen

Als u uw waszuilen goed wilt onderhouden, moet u ze beschermen tegen schade. Er zijn veel producten verkrijgbaar waarmee u deze bescherming kunt bieden. U kunt bijvoorbeeld Miele Professionele Jug Waszuilen gebruiken https://www.miele.be/nl/professional/was-droog-zuilen-392.htm voor optimale bescherming. De producten bieden een waterbestendige afdichting die de wasmachine beveiligt tegen eventuele lekkages of schimmelgroei.

Het is essentieel om waszuilen goed te reinigen en onderhouden om de levensduur ervan te verlengen en de prestaties te verbeteren. Door het volgen van de reinigingsmethoden en het gebruiken van de juiste materialen, kunt u zeker zijn dat uw waszuilen niet alleen schoon en hygiënisch zijn, maar ook dat ze veilig en betrouwbaar zijn.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Waszuilen

!–StopPubText–>.