Menu Sluiten

Industrieel Wassen Wasgoed

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over industrieel wassen wasgoed kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Industrieel Wassen Wasgoed

Reiniging industrieel wassen van wasgoed

Het belang van hygiëne in sterk verontreinigde milieus is niet te onderschatten. In deze sectoren is het reinigen van kledingstukken cruciaal voor het garanderen van een hygiënische omgeving. Om deze reden is industrieel wassen van wasgoed een vereiste.

Wat is industrieel wassen?

Industrieel wassen is een proces waarbij verontreinigde stoffen worden gereinigd, uitgewassen en (meestal) gedesinfecteerd met een of meerdere chemische oplossingen. Het doel hiervan is het elimineren van micro-organismen en andere toxische materialen die anders in het milieu zouden kunnen worden verspreid.

De processen die worden gebruikt voor het wassen van textiel in een industrieel wasbedrijf lopen sterk uiteen afhankelijk van het type verontreiniging, het soort textiel en de bedrijfsvoorwaarden. Er wordt meestal een combinatie van mechanisch en chemisch reinigingsproces gebruikt voor een optimaal resultaat. Mechanische processen houden in dat de stoffen worden gescheiden van hun vervuiling door middel van stromend warm water, terwijl chemische processen de weefsels schoonmaakt of desinfecteert met een chemische oplossing.

Wanneer is industrieel wassen vereist?

Industrieel wassen is vooral vereist om hygiëne te garanderen in sterk verontreinigde omgevingen. In sommige sectoren, zoals voeding, farmaceutica, medische toepassingen en gezondheidszorg, is industrieel wassen van kledingstukken een manier om gezondheid en veiligheid te waarborgen.

In andere sectoren is het wassen van kleding ook van belang, maar dan meer voor esthetische redenen. Bedrijven zoals schoonheidssalons, restaurants en hotels, die stellen hoge eisen aan het uiterlijk van hun medewerkers, maken vaak gebruik van industrieel wasservice om hun bedienend personeel professioneel gekleed te houden. Ook in de auto-industrie, waar het niet is toegestaan dat de monteurs hun eigen kleding dragen, is het wassen van uniformen een vereiste.

Voordelen van industrieel wassen

Industrieel wassen biedt vele voordelen, zoals:

  • Geoptimaliseerd schoonmaken – Door middel van mechanisch en chemisch schoonmaken kan het materiaal waarmee u werkt efficiënt worden schoongemaakt. Dit garandeert dat alle verontreinigende stoffen effectief worden verwijderd.

  • Hoge hygiënenormen – Industrieel wassen volgens de hoogste hygiënenormen stelt u in staat om een veilige omgeving te creëren en te behouden.

  • Esthetische voordelen – Door industrieel te wassen krijgt u het gewenste resultaat qua kleur, vorm en duurzaamheid.

  • Kostenbesparing – U kunt kosten besparen door uw eigen kleding te wassen en op te bergen in plaats van kostbare kledingstukken te kopen.

Waarom Miele?

Miele Professional heeft als leider in de sector een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om het wassen van textiel in sterk verontreinigde milieus. Miele´s industrial washing machines zijn ontworpen om de strengste hygiëne-expectaties te overtreffen, met een hoge mate van duurzaamheid, betrouwbaarheid en besparing van energie.

Met een intuïtieve bediening, een gebruikersvriendelijk display en een groot aantal programma´s om uit te kiezen, bieden Miele-machines oplossingen op maat voor elke industriële wasomgeving. Met hun innovaties kunnen gebruikers het milieu beschermen en betere resultaten bereiken, zelfs bij het wassen van complexe stoffen en fijne materialen.

Als onderdeel van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid, heeft Miele zich toegelegd op het minimaliseren van hun milieu-impact. Ze maken gebruik van milieuvriendelijke materialen in hun producten, zoals recycleerbaar kunststof, waardoor ze een waardevolle bijdrage leveren aan het behoud van onze planeet.

Zoekt u naar een bedrijf dat tegemoet komt aan al uw industriële waswensen? Kijk dan hier voor meer informatie over Miele Professional.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Industrieel wassen wasgoed

!–StopPubText–>.