Menu Sluiten

Info Over Hogedrukinstallaties

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een schone zaak

Professionele & industriële reinigingsmachines
Verkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een familiebedrijf met de kernwaarden: hard werken, gezond verstand en als je iets doet, doe het dan goed. Dit zijn de pijlers waarop we zijn gebaseerd. Dankzij deze mentaliteit zijn we in 35 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in West-Europa op gebied van industriële reiniging.

Producten
Verhuur
Projcten

Onze ambitie is om klanten te helpen bij het reinigen en schoonhouden van hun werkplek en machines. Wij streven naar klanttevredenheid door het juiste product op de juiste plaats aan te bieden. Samen met onze experts kijken we hoe we jouw reinigingstaken kunnen automatiseren en optimaliseren. Ons doel is een betrouwbare oplossing voor lange termijn met zo weinig mogelijk onderhoud. 

Service en kwaliteit op de eerste plaats

Een van onze troeven is de grote voorraad aan toestellen, reinigingsproducten en wisselstukken. Hierdoor kunnen we steevast kort op de bal spelen en kunnen we ten allen tijde instaan voor een vlotte en snelle service na verkoop. Van alle producten die we verkopen willen we de meest courante onderdelen op voorraad hebben om bij een eventuele breuk de klant onmiddellijk te kunnen depanneren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Wij denken graag met je mee voor een op maat gemaakte oplossing en leggen je graag de voordelen uit van onze reinigingsmachines. Dit doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek, zodat wij je tevens een aantal voorbeelden kunnen laten zien. U kan ons hier contacteren.

More info

tags: Hogedrukreinigers – Overzicht Hogedrukreinigers – Advies Hogedrukreinigers – Expert Hogedrukreinigers – Aanbeveling Hogedrukreinigers – 

Wenst u meer info over info over hogedrukinstallaties kijk dan vlug op https://www.vandamme.eu/nl

Reiniging | Reinigingsmachines | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Info over hogedrukinstallaties

troeven referenties sorteerboodschap vacatures wie zijn we contact vict uw partner voor een professionele textielinzameling staat hij nu bij een glascontainer van de intercommunale op de hoek van de straat of op de parking van de supermarkt iedereen kent wel de groene vict textielcontainer meer dan textielcontainers staan er verspreid over de vlaamse provincies. Alle textielcontainers worden minimaal nmaal per week geledigd en al het ingezamelde textiel wordt geleverd en verwerkt bij recutex nv moederbedrijf van vict. Het vlaams inzamelcentrum textiel staat garant voor een duurzame efficinte en transparante inzameling transport en verwerking van het textiel info over hogedrukinstallaties zijn zeer populair Samen met de sector streven wij naar een circulaire economie. Wij geven uw textiel een tweede leven contacteer ons onze troeven onze inzamelcontainers .

over ons realisaties blog vacatures contact menu over ons realisaties blog vacatures contact nl fr webshop self carwash christ rollover christ genius christ cadis stripe christ cadis blade christ vega christ wasstraat sonny s wasstraat truckbus wash service ruimte stofzuiger interieur reiniger automaat voor zeemvel automaat voor scheurpapier mattenklopper mattenwasser geurautomaat velgenreiniger zeemvelwringer zeemvelwringer waterkraan centrale stofzuiger verkoopautomaat verkoopautomaat vuilnisemmer fietsenhouder reinigings producten water recuperatie betaal systemen scan wash paywashgo projectvoorbereiding service nl fr webshop home over ons realisaties producten selfcarwash christ rollover christ wasstraat sonny s wasstraat truck bus wash service ruimte reinigingsprod.

Het domein van Info over hogedrukinstallaties

home reinigingsvoertuigen containers carrosseriebouw contact ruimdienstwagen onze ruimdienstinstallaties zijn ontworpen om een brede waaier van ruimingswerken en ontstoppingswerken te kunnen uitvoeren. Deze voertuigen zijn voorzien van een vacu minstallatie en een hogedrukinstallatie. Ze worden voorzien van de nodige zwenkbare haspels warmwaterunits materiaalkoffers en slangenbakken specifiek volgens de wensen van de klant. Hieronder enkele van onze realisaties bekijk ons scala van info over hogedrukinstallaties Klik op een foto om te vergroten en voor info wicom bvba manestraat izegem tel. fax infowicomcools.be .