Menu Sluiten

Site Over Reinigingsproducten

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een schone zaak

Professionele & industriële reinigingsmachines
Verkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een familiebedrijf met de kernwaarden: hard werken, gezond verstand en als je iets doet, doe het dan goed. Dit zijn de pijlers waarop we zijn gebaseerd. Dankzij deze mentaliteit zijn we in 35 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in West-Europa op gebied van industriële reiniging.

Producten
Verhuur
Projcten

Onze ambitie is om klanten te helpen bij het reinigen en schoonhouden van hun werkplek en machines. Wij streven naar klanttevredenheid door het juiste product op de juiste plaats aan te bieden. Samen met onze experts kijken we hoe we jouw reinigingstaken kunnen automatiseren en optimaliseren. Ons doel is een betrouwbare oplossing voor lange termijn met zo weinig mogelijk onderhoud. 

Service en kwaliteit op de eerste plaats

Een van onze troeven is de grote voorraad aan toestellen, reinigingsproducten en wisselstukken. Hierdoor kunnen we steevast kort op de bal spelen en kunnen we ten allen tijde instaan voor een vlotte en snelle service na verkoop. Van alle producten die we verkopen willen we de meest courante onderdelen op voorraad hebben om bij een eventuele breuk de klant onmiddellijk te kunnen depanneren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Wij denken graag met je mee voor een op maat gemaakte oplossing en leggen je graag de voordelen uit van onze reinigingsmachines. Dit doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek, zodat wij je tevens een aantal voorbeelden kunnen laten zien. U kan ons hier contacteren.

More info

tags: Aanbeveling Hogedrukreinigers – Advies Hogedrukreinigers – Expert Hogedrukreinigers – Hogedrukreinigers – Overzicht Hogedrukreinigers – 

Wenst u meer info over site over reinigingsproducten kijk dan vlug op https://www.vandamme.eu/nl | Site Over Reinigingsproducten

Reinigingsmachines | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Site over reinigingsproducten

home lederkwaliteit horeca oldtimers nieuwe wagens cabriokappen onderhoud galerij nieuws partners contact autobekleding meco uw lederspecialist contacteer ons tips voor onderhoud van alle leder om de levensduur van uw lederinterieur te verlengen doet u er goed aan te zorgen voor een goed onderhoud van het leder. In tongeren kent autobekleding meco hier alles van. Stof leder steeds af met een zachte doek. Wrijf vervolgens het leder zacht na met een vochtig zeem. Beste reinigingsproducten dep steeds meteen op wat gemorst wordt zodat het vocht de kans niet krijgt om in het leder te dringen. Is dat helaas toch het geval gun het leder de tijd. U zal verwonderd staan hoe een vlek na verloop van tijd zal verdwijnen. Wrijf nooit plaatselijk te hard om een plek te verwijderen. De porieumln verstoppen en er blijft een glimmende vlek over. Autobekleding meco verdeelt enkel reinigingsproducten afkomstig van de looierij. Deze bieden een goede bescherming voor het leder en zorgen ervoor dat het niet blinkt of hard wordt site over reinigingsproducten grote maten Antwoord op al uw vragen het is te begrijpen dat u nog wat extra inform.

home links folders contact sloten amp preventie metabo bouw en meubelbeslag tuinen stopinsect burg waumlchter albo altrex tec het ruimste aanbod aan ijzerwaren kom vandaag nog langs in onze winkel breed gamma aan bouw en meubelbeslag wij kunnen bouwbeslag leveren van het merk sobinco en van het merk maco. Ijzerwaren penneman is een gekende speciaalzaak met een breed gamma aan bouw en meubelbeslag in sintniklaas. Dit gaat van scharnieren trekkers sloten tvschijven schuifgeleiders computertoppen profielen voor ramen en deuren deurkrukken in alle stijlen nagels schroeven bouten en moeren tot zelfs lijm en onderhoudsproducten. Lijmen afdichten en monteren ijzerwaren penneman verkoopt professionele lijm en afdichtingsproducten op basis van mspolymeren. Met deze producten is het mogelijk om alle bouwmaterialen te verlijmen alsook een vlekvrije verlijming van natuursteen behoort tot de opties. Door de unieke eigenschappen van onze lijmproducten tasten deze geen ondergronden of oppervlakken aan De diversiteit van site over reinigingsproducten Mens en milieuvrien.

Vragen over Site over reinigingsproducten

home levering wettelijke vermeldingen verlanglijstje meld je aan. Tv hifi electro afstandsbedieningen versterkers ventilatoren stofzuigen wandklok wekker universele voedingen ongediertebestrijding hoofdtelefoons tvmuurbeugel fakkels kabels power kabels tablet en smartphone data kabel centronics kabel lasverbindingen ps kabel ide sata kabel db kabel db et rs kabel hdmi kabels vido extender hdmi kabels vido verdeler hdmi adapters audio kabel cinch kabels audio optica jack kabels amp adapter kabel speakers kabelnetwerk netwerkkabel rj et access. Netwerkkabel utp cate optical netwerkkabel netwerkkabel ftp cate netwerkkabel cat medeplichtig rj usb amp firewire kabels usb . Kabel usb . Micro kabel usb . Ps kabel amp adapt. Usb . Mini micro ps kabel firewire kabel usb adapter dvi kabels vga kabels amp access. Pritels kabels coax tv kabels svhs kabels telefoonkabel displayport kabels batterijen en oplaadbare batterijen gp batterijen lithium batterij alkaline .