Menu Sluiten

Bedrijfswasmachines

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over bedrijfswasmachines kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Bedrijfswasmachines

Reiniging Bedrijfswasmachines – Hoe kunnen goedkoop en milieuvriendelijk wassen?

Bedrijfswasmachines worden steeds vaker gebruikt om de kleding van bedrijfsmedewerkers schoon en hygiënisch te houden. Maar als je eenmaal weet hoe je een bedrijfswasmachine schoonmaakt, is het belangrijk om een balans te vinden tussen milieubescherming, schoonheid en economie. In dit artikel leert u hoe u goedkoop en milieuvriendelijk kunt wassen met bedrijfswasmachines.

Hoe reinig je een industriële wasmachine efficiënt?

Een efficiënte schoonmaak begint met het bepalen van een plan en een juiste hygiëne. Het is belangrijk om een goede vuilniszak te gebruiken, zodat geen schadelijke stoffen de lucht in gaan. Bovendien is het gebruik van synthetische onderdelen ook vermeldenswaard, zoals filters, drainagen en lagers. Ten slotte is het van cruciaal belang om het wasmiddel correct te doseren, omdat het anders kan leiden tot extra schade aan de bedrijfswasmachine.

Waarom is waterbesparing zo belangrijk?

Waterbesparing is een belangrijk onderdeel van milieuvriendelijk wassen. De meeste bedrijfswasmachines besparen water door slim te doseren en door een zuinige motor te gebruiken. De Miele Professional-wasautomaten bieden bijvoorbeeld een innovatieve technologie genaamd TwinJet, waarmee verschillende drukniveaus worden gecombineerd om het wasresultaat te verbeteren, terwijl energie en water worden bespaard.

Hoe kun je restwater effectief hergebruiken?

Een ander manier om milieuvriendelijk te wassen, is het hergebruiken van restwater. Het hergebruik van restwater vermindert het verbruik van schoon drinkingwater en draagt bij aan een duurzame levensstijl. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, zoals het gebruik van recyclerende apparaten of het installeren van een buffervat. Bedrijven kunnen ook kiezen voor hergebruik van restwater in combinatie met een afvalwatersysteem, waardoor verschillende soorten afvalwater worden verwerkt, zoals bruikbaar waswater, afvoerwater en chemicaliën.

Waarom is recirculatie een belangrijk onderdeel van milieuvriendelijk wassen?

Recirculatie is een andere manier om milieuvriendelijk te wassen. In tegenstelling tot traditionele wassystemen, waarbij water continu wordt ververst en vervuild, wordt bij recirculatie het waswater hergebruikt. Deze techniek is niet alleen goed voor het milieu, maar bespaart ook tijd en geld.

Kortom, met de juiste waterbesparing-, hergebruik- en recirculatiestrategieën is milieuvriendelijk wassen met bedrijfswasmachines heel goed mogelijk. Bedrijven die kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen, zoals Miele Professional´s TwinJet-technologie, profiteren niet alleen van goedkope wasoplossingen, maar dragen ook bij aan een duurzamere levensstijl. Klik hier als je meer informatie wilt over Miele Professional´s TwinJet-technologie.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Bedrijfswasmachines

!–StopPubText–>.