Menu Sluiten

Voordelen Stoomstrijksysteem

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over voordelen stoomstrijksysteem kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Voordelen Stoomstrijksysteem

Reiniging Voordelen Stoomstrijksysteem

Stoomstrijksystemen zijn een van de meest innovatieve en effectieve reinigingsapparaten voor huishoudens en bedrijven. Ze zijn sneller, milieuvriendelijker en gemakkelijker te gebruiken dan andere versies van strijken, waarbij alleen stoom wordt toegevoegd om vlekken en opgedrukte plooien glad te strijken. Ze bieden voordelen boven traditionele stomerijprocessen en kunnen moeilijkere oppervlakken reinigen met minder schade aan delicate stoffen zoals linnen, satijn en zijde. Hieronder worden enkele van de voordelen van het gebruik van een stoomstrijksysteem toegelicht.

Snel

Een van de voordelen van het gebruik van een stoomstrijksysteem is dat het veel sneller is dan conventionele stomerijprocessen. De stoomstrijkmethode is ongeveer vijf tot tien keer sneller dan traditionele strijken. Een eenvoudig kledingstuk kan binnen enkele minuten worden gestoomd in plaats van urenlang handmatig te strijken. Dit kan een behoorlijke tijdwinst opleveren voor drukke gezinnen die veel tijd besteden aan het strijken van kleding.

Energiebesparing

Stoomstrijksystemen zijn ook efficiƫnter in termen van energiegebruik. Er wordt alleen stoom gebruikt om kleding glad te strijken, wat betekent dat het strijken van kleding met een stoomstrijksysteem veel minder elektriciteit verbruikt. Bovendien bespaart een stoomstrijksysteem ook wasmiddel of strijkmiddel dat anders nodig zou zijn voor het handmatig strijken van kleding.

Minder Vervagen en Schaden

Sommige materialen, zoals linnen, zijde en satijn, zijn erg delicaat en kunnen gemakkelijk vervagen of beschadigd raken tijdens het strijken als ze niet met liefde en zorgvuldigheid worden behandeld. Stoomstrijksystemen kunnen met veel minder risico op vervaging of schade worden gebruikt, omdat het kledingstuk niet wordt blootgesteld aan hoge temperaturen.

Minder Kledingkrimp

Hoewel stomerijprocessen kledingstukken kunnen verkleinen als de stomers te heet worden ingesteld, stelt het gebruik van een stoomstrijksysteem u in staat de juiste temperatuurinstellingen voor elk type stof te kiezen, waardoor verkleinen wordt voorkomen. Met een stoomstrijksysteem kunt u op een veilige manier de kleding gladstrijken zonder dat deze niet verkleint.

Milieuvriendelijk

Stomerijen produceren vaak giftige dampen tijdens het stomen van kleding. Als gevolg hiervan kunnen de sterk geurende dampen de luchtkwaliteit binnenshuis verminderen. Daarom wordt het gebruik van een stoomstrijksysteem aanbevolen als een ecologisch verantwoorde optie om te strijken. Milieuvriendelijke stoomstrijksystemen zoals het Miele Professional stoomstrijksysteem verminderen de emissie van chemische dampen in het milieu.

Gemakkelijk Te Gebruiken

Het gebruik van een stoomstrijksysteem is eenvoudiger dan traditionele stomerijprocessen, vooral omdat er minder instellingen en knoppen zijn om te bedienen. In slechts enkele eenvoudige stappen kunt u een stuk kleding gladstrijken met een stoomstrijksysteem. U hoeft alleen de stoomslang aan het apparaat te bevestigen en het kledingstuk te maken.

Stoomstrijksystemen bieden veel voordelen boven traditionele strijkovens. Ze zijn snel, energiezuinig, voorkomen verbleken en schade aan delicate stoffen, verkleinen kleding minder en zijn milieuvriendelijk. Bovendien zijn ze gemakkelijk te gebruiken. Al deze eigenschappen maken een stoomstrijksysteem ideaal voor het strijken van kleding.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Voordelen stoomstrijksysteem

!–StopPubText–>.