Menu Sluiten

Detergenten Professionele Wasmachines

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

Informatie over detergenten professionele wasmachines:

Professionele wasmiddelen, ook wel zeep of detergenten genoemd, voldoen aan alle hygiënische gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, juridische- en milieutechnische eisen, kwaliteit- en productiviteitsnormen. Dit is voor de fabrikant net zo belangrijk als voor u. Men biedt u de meest effectieve vloeibare wasmiddelen, waspoeders, detacheermiddelen en zeepdoseersystemen.

Professionele wasmiddelen en detacheermiddelen zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Met het belangrijkste doel: schoon wasgoed!  Overal waar gewassen wordt is wasmiddel nodig, maar elke situatie vraagt om een specifiek professioneel wasmiddel. Bent u werkzaam in een zorginstelling, een in-house wasserij, een hotel of een camping? .

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over detergenten professionele wasmachines kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Detergenten Professionele Wasmachines

Reiniging Detergenten Professionele Wasmachines

Een werkplek die niet wordt schoongemaakt met professionele detergenten en machines is een werkplek waar het virus stilletjes kan cirkelen. Professionele wasmachines staan borg voor uniforme reiniging- en desinfectieresultaten, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Maar wat zijn de verschillen tussen detergenten en professionele wasmachines?

Waarom Zijn Professionele Detergenten Belangrijk?

Professionele detergenten zijn speciaal ontworpen om de moeilijke vervuiling in bedrijven zoals voedselverwerking, luchtvaart, productie- en papierindustrie te verwijderen, terwijl ze de chemische samenstelling van het oppervlaktebeschermende laagje niet verstoren. Deze speciale granulaten bevatten speciale verbindingen, lage netto-ionen en actieve bestanddelen die helpt bij het verwijderen van vervuiling, bederfelijkheid en andere potentieel schadelijke materialen.

Hoe Kunnen Professionele Detergenten Worden Gebruikt In Professionele Wasmachines?

Als wasbehandeling is een wasmiddel nodig dat specifiek is ontworpen voor het type materiaal dat u wilt wassen. Bijvoorbeeld, als u katoen wilt wassen, is een door katoen gespecialiseerd wasmiddel nodig. Door een detergent te gebruiken dat is gemaakt voor professionele wasmachines, kan er voor gezorgd worden dat een juiste pH-waarde in de verontreinigde zone wordt behouden.

Nadelen Van Detergenten

Hoewel detergenten uitstekend zijn voor het verwijderen van hardnekkige vetten en vervuiling, kunnen ze ook schadelijk zijn voor de wasmachine. Veel detergenten bevatten zuren en alkaliën, die kunnen leiden tot corrosie en oxidatie in de machine. Ook moeten sommige detergenten regelmatig worden behandeld met chemicaliën. Als deze stoffen niet worden verwijderd, kunnen ze schadelijk zijn voor het milieu en ook schadelijk zijn voor de gezondheid van personen die in contact komen met het afvalwater. Daarom is het belangrijk om detergenten en andere chemische stoffen die in aanraking komen met het afvalwater goed te monitor en te behandelen, zodat deze niet in het milieu terechtkomen.

Voordelen Van Professionele Wasmachines

Professionele wasmachines bieden een betrouwbare manier om verontreinigingen te verwijderen en tegelijkertijd een veilige omgeving te creëren. Ze zijn ontworpen om de wascyclus te verbeteren en om vlekken van hardnekkige verontreinigingen snel en effectief te verwijderen. Bovendien leveren deze machines veel hogere wasprestaties dan de standaard wasmachines op de markt. Bovendien bevatten professionele wasmachines speciale filters die ervoor zorgen dat het water dat het systeem verlaat schoon is.

Conclusie

Kortom, wanneer u een hygiënisch en grondig gereinigde bedrijfsmilieu wilt waarborgen, is het belangrijk om professionele detergenten en -machines te gebruiken. Door deze detergenten te gebruiken die speciaal voor professionele wasmachines zijn ontworpen, kan worden voorkomen dat er schade ontstaat aan het milieu of aan de gezondheid van mensen die in contact komen met het afvalwater. Bovendien levert deze technologie een betrouwbare wascyclus. U kunt meer informatie hierover vinden op Miele´s website https://www.miele.be/nl/professional/accessoires-detergenten-professionele-wasmachines-485.htm.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Detergenten professionele wasmachines

!–StopPubText–>.