Menu Sluiten

Verbruik Mangels

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over verbruik mangels kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Verbruik Mangels

Reiniging van verbruik mangels: wat u moet weten

Verbruik mangels worden veel gebruikt in de professionele wasruimtes voor het wassen en wringen van bedrijfskledij. Deze sterk geconstrueerde apparatuur heeft een hoge duurzaamheid en een gegarandeerd lange levensduur. Het is echter belangrijk dat deze apparatuur periodiek wordt onderhouden, vooral als het gaat om reiniging van het verbruiksmateriaal. Door het juiste onderhoud en de goede reiniging kan de levensduur van uw mangel worden verlengd. In dit artikel gaan we dieper in op het onderwerp ´reinigen van verbruik mangels´.

Wat is een verbruik mangel?

Een verbruik mangel is een wasapparaat dat speciaal is ontworpen voor het wassen en wringen van bedrijfskleding. Het komt meestal in twee verschillende varianten; een automatische middelgrote mangel en een handmatige grote middelgrote mangel. De handmatige wasmiddelen zijn krachtiger dan de automatische, omdat ze veel langer kunnen draaien.

Waarom is het reinigen van verbruik mangels belangrijk?

Het is belangrijk om de verbruiksmangels te reinigen, omdat deze apparaten zwaar worden belast tijdens het wassen en wringen van de kleding. Deze apparatuur kan gemakkelijk vuil worden en gevoelig zijn voor corrosie. Het vermindert ook de efficiëntie van de middelen, waardoor het verbruik en de kosten hoger worden. Daarom is het belangrijk om de verbruik mangels regelmatig schoon te maken.

Hoe kunt u de verbruik mangels reinigen?

Allereerst is het belangrijk dat u de aanwijzingen van de fabrikant volgt bij het uitvoeren van de reinigingsprocedures. De procedure voor het reinigen van de mangels kan variëren afhankelijk van de merken en modellen. Algemeen geldt echter dat de mangels grondig moeten worden gereinigd met warm water, vaatwasmiddel en een zachte doek. Voor degenen onder u die gespecialiseerd zijn in het onderhoud van machines, kunt u mogelijk speciale producten zoals remover of cleaner gebruiken.

Wat kunt u verwachten van professionele reiniging?

Als u kiest voor professionele reiniging, kunt u ervan verwachten dat uw verbruiksmangels grondig worden gereinigd. De technici zullen een reinigingsprocedure volgen die afgestemd is op de merken en modellen van de mangels. Ze zullen alle bewegende delen inspecteren en de verbruik mangels vervolgens wassen met warm water en een speciaal reinigingsmiddel. Ze kunnen ook reparaties uitvoeren voor beschadigde onderdelen, zodat uw apparaat onverstoorbaar blijft werken.

Tips over het onderhouden van verbruik mangels

Een goed onderhouden verbruiksmangel is de sleutel tot een lange levensduur van het apparaat. Hieronder vindt u een paar tips die u kunnen helpen om uw verbruiksmangel zo goed mogelijk te onderhouden:

Gebruik alleen wasmiddelen en reinigingsmiddelen die worden aanbevolen door de fabrikant: Veel mensen denken dat deze apparaat alle soorten wasmiddelen verdraagt. Maar het is belangrijk om alleen de wasmiddelen en reinigingsmiddelen te gebruiken die worden aanbevolen door de fabrikant. Dit zorgt ervoor dat het apparaat zijn maximale prestaties behoudt.

Verwijder stof en haren regelmatig: Stof en haren kunnen afzettingen vormen in de naden van het apparaat. Daarom is het belangrijk om deze afzettingen regelmatig te verwijderen met hete lucht of een zachte borstel.

Controleer alle bewegende onderdelen regelmatig: U kunt ook risico´s voorkomen door de bewegende onderdelen van het apparaat te controleren op slijtage. Controleer of er geen loshangende schroeven of draden zijn die het apparaat kunnen beschadigen.

Gebruik alleen originele onderdelen: Wanneer u onderdelen vervangt, is het belangrijk om alleen originele onderdelen te gebruiken. Het gebruik van namaakproducten of goedkope alternatieven kan de levensduur van het apparaat verkorten en de kans op schade aanzienlijk vergroten.

Conclusie

Om de levensduur van uw verbruiksmangel te verlengen en goede prestaties te garanderen, is het van cruciaal belang om deze regelmatig te reinigen. Niet alleen is het belangrijk om de juiste reinigingsmiddelen te gebruiken, u dient ook alle bewegende onderdelen regelmatig te controleren en daarnaast alleen originele onderdelen te gebruiken. Kies de beste serviceprovider voor het onderhoud en de reiniging van uw apparaat, zoals Miele Professional. Op deze manier kunt u de levensduur van uw verbruiksmangel maximaal verlengen.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Verbruik mangels

!–StopPubText–>.