Menu Sluiten

Diensten Hogedrukinstallaties

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een schone zaak

Professionele & industriële reinigingsmachines
Verkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een familiebedrijf met de kernwaarden: hard werken, gezond verstand en als je iets doet, doe het dan goed. Dit zijn de pijlers waarop we zijn gebaseerd. Dankzij deze mentaliteit zijn we in 35 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in West-Europa op gebied van industriële reiniging.

Producten
Verhuur
Projcten

Onze ambitie is om klanten te helpen bij het reinigen en schoonhouden van hun werkplek en machines. Wij streven naar klanttevredenheid door het juiste product op de juiste plaats aan te bieden. Samen met onze experts kijken we hoe we jouw reinigingstaken kunnen automatiseren en optimaliseren. Ons doel is een betrouwbare oplossing voor lange termijn met zo weinig mogelijk onderhoud. 

Service en kwaliteit op de eerste plaats

Een van onze troeven is de grote voorraad aan toestellen, reinigingsproducten en wisselstukken. Hierdoor kunnen we steevast kort op de bal spelen en kunnen we ten allen tijde instaan voor een vlotte en snelle service na verkoop. Van alle producten die we verkopen willen we de meest courante onderdelen op voorraad hebben om bij een eventuele breuk de klant onmiddellijk te kunnen depanneren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Wij denken graag met je mee voor een op maat gemaakte oplossing en leggen je graag de voordelen uit van onze reinigingsmachines. Dit doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek, zodat wij je tevens een aantal voorbeelden kunnen laten zien. U kan ons hier contacteren.

More info

tags: Aanbeveling Hogedrukreinigers – Advies Hogedrukreinigers – Expert Hogedrukreinigers – Hogedrukreinigers – Overzicht Hogedrukreinigers – 

Wenst u meer info over diensten hogedrukinstallaties kijk dan vlug op https://www.vandamme.eu/nl | Diensten Hogedrukinstallaties

Reiniging | Reinigingsmachines | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diensten hogedrukinstallaties

menu home producten silverstar truck wash monoclean truck wash silverstar tram train and metro wash silverstar bus wash hp jet wash selfcar wash waterzuivering installaties op maat accessoires waterzuivering hogedrukpomp regenwater opvoersysteem doseerpompen lanshouders chassisreiniger looprails schuimboog unit media bedrijfsnieuws evenementen en beurzen realisaties vacatures bedrijf geschiedenis toekomstvisie aanpak training center dienst na verkoop partnership nerta contact nederlands dienst na verkoop select language english coming soon nederlands franais menu home producten silverstar truck wash monoclean truck wash silverstar tram train and metro wash silverstar bus wash hp jet wash selfcar wash waterzuivering installaties op maat accessoires waterzuivering hogedrukpomp regenwater opvoersysteem doseerpompen lanshouders chassisreiniger looprails schuimboog unit media bedrijfsnieuws evenementen en beurzen realisaties vacatures bedrijf .

home diensten kwaliteit contact het opslaan en transporteren van goederen en grondstoffen gaat veelal gepaard met de nodige reinigingswerken. Wij worden ingezet bij het sweepen van opslagtanks op het moment dat deze overgepompt worden. Daarbij gaan wij zeer efficint en veilig te werk diensten hogedrukinstallaties firma Met een mangatwacht en alle nodige veiligheidsmaatregelen zorgen wij ervoor dat alle opgeslagen vloeistoffen overgepompt worden en dat de tank klaar is om opnieuw gevuld te worden. We stellen ons flexibel op dringende interventies vormen geen probleem. Bij bulkopslag in loodsen en opslagruimtes staan wij in voor de reiniging. Dit kan inhouden dat we de ruimte ontdoen van stof of andere materie en muren dakbalken reinigen met een hogedrukinstallatie en een hoogtewerker Enige opheldering over diensten hogedrukinstallaties Ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen eisen en wensen. Industrile reiniging is een verzamelnaam voor een omvangrijk takenpakket en bovenstaande voorbeelden zi.

Gegevens over Diensten hogedrukinstallaties

home pest control reinigingsdienst ontgeuren en ontsmetten ontstoppingsdienst amp camera inspectie rioleringswerken grondwerken dammenkenspaul.be ontstoppingsdienst en camera inspectie camera controle en detectie algemene aannemingen dammekens paul kan instaan voor een volledige controle van rioleringssystemen en een exate locatie bepalen van rioleringsbuizen . Volgens uw wensen wordt een volledige kleuren opname gemaakt van uw rioleringssysteem met in bijlage een gedetaileerde beschrijving van de inwendige toestand en lokaliseren van eventuele gebreken . Tevens is door middel van detectie een exacte lokatie mogelijk van eventuele gebreken of om de ligging en de loop van een riolering te kunnen bepalen . Ontstoppen van rioleringen algemene aannemingen dammekens paul heeft een mobiele eenheid ter beschikking om elk type van .