Menu Sluiten

Professionele Wasautomaten

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

Professionele Wasautomaten.

Als u een klein bedrijf of een vestiging bezit, moet u altijd kiezen voor een professioneel was- of droogtoestel, ongeacht het soort was dat u doet. Een professioneel wasautomaat gaat altijd langer mee en maakt de kleren beter schoon dan om het even welk ander toestel. Als u een kinderdagverblijf, een wasserette of een salon runt, overweeg dan de aanschaf van een industriële wasapparatuur of droger. Deze zijn ontworpen om de kleding er schoon en perfect uit te laten zien. Industriële apparaten zijn ook zeer efficiënt.

Het bezit van professionele wasautomaat bespaart u tijd en energie. Omdat ze minder water en energie nodig hebben, zal uw schoonmaaktijd aanzienlijk korter zijn. Als de kosten geen belemmering vormen voor de aankoop van ee.

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over professionele wasautomaten kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Professionele Wasautomaten

Reiniging Professionele Wasautomaten: Waarom en Hoe?

De verscheidenheid aan textiel en kleding die gereinigd moet worden is enorm, en daarom is het van groot belang om professionele wasautomaten correct te gebruiken en regelmatig te onderhouden. In dit artikel zullen we verdiepen in de waarom en hoe van het reinigen van professionele wasautomaten.

Waarom is het Belangrijk om Uw Professionele Wasautomaat Te Reinigen?

Er zijn talloze redenen waarom het belangrijk is om uw professionele wasautomat regelmatig schoon te maken. De meest evidente is dat als het apparaat niet goed schoongemaakt wordt, er een geurende lucht kan ontstaan die voor onaangename gevolgen kan zorgen. Maar daarnaast is het ook belangrijk om op te letten dat grondige en regelmatige reiniging er voor zorgt dat het apparaat beter functioneert en de prestaties van de wasmachine verhoogt.

Een ander belangrijk aspect bij het schoonmaken van uw wasautomaat is dat het de levensduur van het apparaat verhoogd. Als de wasautomaat niet goed gereinigd wordt, dan kan dit leiden tot schade of zelfs storingen die veel duurder en gecompliceerder uit te werken zijn dan het opvolgen van de bovenvermelde eenvoudige stappen.

Hoe Reinigt U Uw Professionele Wasautomaat?

Er zijn vele methoden om uw professionele wasautomaat te reinigen, maar de eenvoudigste komt naar voren in dit eenvoudige stappenplan:

  1. Verwijder alle resten textiel uit de wasautomaat.
  2. Leg alle accessoires zoals slangen en kabels uit het apparaat.
  3. Gebruik een stoomreiniger of een oplosmiddel om alle oppervlakken schoon te maken.
  4. Controleer de buitenkant van de wasautomaat en verwijder eventuele vuildeeltjes die naar binnen kunnen komen.
  5. Gebruik een schone doek met een ontvetter om al het plastic en het metalen deel van de wasautomaat schoon te maken.
  6. Gebruik een vochtige doek om de buitenranden schoon te maken.
  7. Controleer ook of de filter en pomp van de wasautomaat correct functioneren.
  8. Gebruik een stofzuiger om elke hoek van de machine schoon te maken.
  9. Maak de binnenkant van de wasautomaat schoon met een sopje van lauw water en milde zeep.
  10. Laat de wasautomaat achter om te drogen.

Om ervoor te zorgen dat uw professionele wasautomaat correct en schoon blijft, is het raadzaam om elke twee maanden een controle uit te voeren om er zeker van te zijn dat alles in orde is. Een goede vuistregel is dat, als er meer dan 6 maanden geen onderhoud is uitgevoerd, de wasautomaat gereinigd moet worden.

Wees Er Zeker Van Dat U Het Juiste Onderhoudsproduct Gebruikt

Het is belangrijk om te weten dat niet alle producten geschikt zijn voor het reinigen van uw professionele wasautomaat. Dit is een zeer complex en kostbaar apparaat, en het is essentieel om te zorgen dat alleen veilige producten worden gebruikt. Bovendien is het beste om originele onderdelen te gebruiken, zoals speciale reinigingsproducten die gemaakt zijn door het merk van uw wasautomaat.

Een goed voorbeeld hiervan zijn de producten van Miele, dat speciaal gemaakte producten heeft die geoptimaliseerd zijn voor hun professionele wasautomaten. Deze producten zijn perfect om het juiste onderhoud te garanderen en uw wasautomaat te beschermen tegen storingen of schade.

Niet Alleen De Buitenkant, Maar Ook De Binnenkant

Hoewel we het erover eens kunnen zijn dat de buitenkant van de wasautomaat even belangrijk is, is de binnenkant net zo essentieel. Om deze plek schoon te maken, moet u een sopje van lauw water en milde zeep gebruiken. Hierdoor wordt vuil en verontreinigingen verwijderd die zich aan de buitenkant hadden kunnen ophopen.

Conclusie

Reiniging van uw professionele wasautomaat is essentieel om er zeker van te zijn dat uw apparaat goed blijft functioneren. Door de bovenstaande stappen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw wasautomaat schoon blijft en zo efficient mogelijk werkt. Vergeet niet dat het gebruik van originele producten de beste manier is om uw wasautomaat te beschermen, omdat hiermee de levensduur van uw wasautomaat verlengd wordt.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Professionele wasautomaten

!–StopPubText–>.