Menu Sluiten

Verkoop Professionele Toestellen Wassen

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over verkoop professionele toestellen wassen kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Verkoop Professionele Toestellen Wassen

Reiniging Verkoop Professionele Toestellen Wassen

Met uitzondering van de handwassers, staan al Miele Professional’s producten opgeslagen in milieuvriendelijke verpakking. Ze beschermen de producten tijdens de verzending tegen vocht en transportgerelateerde schade.

Om ervoor te zorgen dat al onze producten in perfecte staat worden geleverd, is er aan het eind van de productiecyclus een reinigingsproces van de professionele toestellen om kwaliteitsnormen te garanderen.

Hoe gaan we te werk?

Wanneer producten aankomen, inspecteren we ze eerst om de functies en de visuele kwaliteit te verifiëren. Als een middenstuk beschadigd is of een product defect blijkt te zijn, repareren we het daarna in onze technische dienst.

Daarna reinigen we het product met behulp van passende middelen. Dit zorgt niet alleen voor een optimale hygiëne, maar zorgt ook voor het behoud en de presentatie van het product. De gereinigde producten worden vervolgens getest en gecertificeerd volgens de kwaliteitseisen die door Miele Professional zijn vastgesteld.

Follow-Up Inspecties uitvoeren

Na de reiniging volgt een terugkeerinspectie om eventuele schade of verontreiniging naar voren te brengen. Het spreekt voor zich dat hygiënereinigers bij ons volgens de hoogste standaard worden gebruikt om ervoor te zorgen dat alle oppervlakken zo hygiënisch mogelijk blijven. Eventuele defecten of beschadigingen worden tijdens de inspectie direct in kaart gebracht, alle onderdelen worden uit elkaar gehaald en alle oppervlakken worden zorgvuldig schoongemaakt en vervolgens geïnspecteerd.

Uitgebreid testen

Na de reiniging en inspectie controleren en testen we het apparaat, waarbij wordt gecontroleerd of er fundamentele storingen aanwezig zijn. We voeren ook een visuele inspectie uit om ervoor te zorgen dat er geen schade aan de kabels, afdekkingen of accessoires is.

Veilige verzending

Met Miele Professional ’s veilige verpakkingen en milieuvriendelijke materialen zorgen we er altijd voor dat het product optimaal wordt beschermd tijdens de verzending. Al onze producten worden verzameld en netjes samengevoegd om verzendkosten te verminderen. Ongeacht de locatie, kunnen onze klanten er zeker van zijn dat hun producten op de best mogelijke manier worden verzonden.

Professionele producten met de juiste technologie

Miele Professional biedt klanten een professionele oplossing voor het wassen en drogen van textiel. Wij gebruiken innovatieve technologieën om textiel met maximale zorg te reinigen. Onze professionals wassen en drogen delicate stoffen met behulp van onze professionele wasmachines en wasdrogers.

Onze professionele apparaten zijn speciaal ontwikkeld voor de verwerking van commerciële stoffen. Bij Miele Professional staan we bekend om onze continue investeringen in innovatieve technologieën, en dat merkt de klant in de uitstekende resultaten. Wat betreft hygiëne, efficiëntie en comfort is Miele Professional altijd de beste optie.

Waarom kiezen voor Miele Professional

Miele Professional staat garant voor hoogwaardige producten en jarenlange expertise. Onze klanten genieten van maximale zekerheid, betrouwbaarheid, energiebesparing, een lage total cost of ownership en hoge kostenefficiëntie. We zijn professionals in horeca- apparatuur en stellen klanten in staat om de producten te personaliseren volgens hun behoeften en eisen.

Met Miele Professional’s milieubewuste technologieën en duurzame hygiëne ben je ervan verzekerd dat de apparaten die je koopt, je tijd en geld besparen met hun energiezuinigheid. Hierdoor behoren we tot de marktleiders in de industrie.

Kortom, Miele Professional is een betrouwbare partner voor degenen die prestaties, duurzaamheid, perfecte hygiëne en betrouwbaarheid willen hebben, zonder compromissen. Ga voor meer informatie over onze professionele toestellen, ga naar miele.be.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Verkoop professionele toestellen wassen

!–StopPubText–>.