Menu Sluiten

Bedrijfsvaatwasser

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over bedrijfsvaatwasser kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Bedrijfsvaatwasser

Reiniging Bedrijfsvaatwasser

Heeft u een bedrijf dat professionele vaatwassers gebruikt? Als dat zo is, heb je waarschijnlijk al aan het onderhoud van jouw apparatuur gedacht. Desondanks is het belangrijk om te weten hoe je deze apparaten goed kunt reinigen, zodat ze nog langer meegaan. In dit artikel leer je hoe je een bedrijfsvaatwasser kunt reinigen en onderhouden.

Waarom is het reinigen van een bedrijfsvaatwasser belangrijk?

Veel mensen denken dat het genoeg is om hun vaatwasser af en toe af te spoelen met warm water om het schoon te houden, maar dit is niet waar. Zonder regelmatig onderhoud kan de vaatwasser overtollig vuil, hardnekkige kalkaanslag en ander vuil opbouwen. Om het optimale rendement van de vaatwasser te behouden, is het belangrijk dat regelmatig goed wordt schoongemaakt.

Hoe vaak moet je een bedrijfsvaatwasser schoonmaken

Het is belangrijk om je bedrijfsvaatwasser op regelmatige basis schoon te maken en te onderhouden. Hoewel het afhankelijk is van de omstandigheden waarin de vaatwasser wordt gebruikt, is het aan te raden om de vaatwasser ten minste twee keer per jaar grondig te reinigen met speciale reinigingsproducten.

Hoe je een bedrijfsvaatwasser schoonmaakt

Voor blootstelling aan water en zure stoffen, zoals zout en citroen, raden we aan om een ??bedrijfsvaatwasser te reinigen met speciale reinigingsmiddelen. Voor een goede verzorging en reiniging kun je ook de speciale Miele Professional-reinigingsproducten gebruiken [https://www.miele.be/nl/professional/professionele-vaatwassers-388.htm], die speciaal zijn ontwikkeld voor de professionele Miele-vaatwassers. Voordat je begint met schoonmaken, is het raadzaam om de instructies van het schoonmaakproduct te volgen.

De stappen om een ??bedrijfsvaatwasser schoonte maken

  1. Voer het reinigingsprogramma uit dat het schoonmaakproduct voorstelt.
  2. Gebruik de borstel of spons om eventuele hardnekkige vlekken of kalkaanslag tegen te gaan.
  3. Druppel een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel in de lekbak.
  4. Laat de vaatwasser gedurende 20 tot 30 minuten draaien.
  5. Spoel de vaatwasser met warm water na.

Extra tips

Naast het regelmatig schoonmaken van een bedrijfsvaatwasser, is het ook belangrijk om te controleren of de afdichtingen, slangen en lekbakken intact zijn en goed functioneren. Als er geen goede afdichtingen zijn, kan er water door de vaatwasser heen lekken en kunnen er chemische substanties in de vaatwasser terechtkomen.

Om de prestaties van de vaatwasser te verbeteren, is het ook belangrijk om de temperatuur te controleren. Het is raadzaam om de temperatuur te controleren voordat u de vaatwasser aanzet. De optimale temperatuur voor het wassen van vaat is 60°C, wat veel hitte voorkomt.

Wat te doen als er problemen ontstaan

Als er tijdens de reiniging of het onderhoud van de bedrijfsvaatwasser problemen optreden, neem dan contact op met een serviceprofessional voor meer informatie en advies.

Het is altijd belangrijk om de veiligheidsvoorschriften te volgen om ongelukken en letsel te voorkomen. Als je twijfelt over iets of een procedure, neem dan contact op met een experts om je te helpen.

In het algemeen wordt het aangeraden om regelmatig onderhoud en preventief onderhoud uit te voeren om de levensduur van je bedrijfsvaatwasser te verlengen. Bovendien is het belangrijk om speciale schoonmaak- en onderhoudsmiddelen te gebruiken om de prestaties van de vaatwasser op peil te houden. Met de juiste onderhoudsmaatregelen en het gebruik van de juiste producten kunt u als bedrijf lange tijd genieten van optimaal presterende professionele vaatwassers.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Bedrijfsvaatwasser

!–StopPubText–>.