Menu Sluiten

Professionele Mangels

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

Professionele mangels hebben verschillende voordelen waarvan u kunt profiteren. Een daarvan is dat u uw kleding vaker kunt strijken. Daarnaast bieden ze ook andere kenmerken en voordelen zoals snelheid, kwaliteit en draagbaarheid. Een ander voordeel is dat ze tijd besparen bij het drogen en strijken.

Hieronder vindt u een aantal redenen waarom u de aanschaf van professionele mangels zou moeten overwegen.

Professionele mangels zijn krachtiger dan een gewoon strijkijzer. Ze bieden betere resultaten in termen van kwaliteit, snelheid en duurzaamheid. Als u betere resultaten wilt hebben met uw strijkwerk, moet u een professionele strijkrol aanschaffen.

Er zijn verschillende soorten en modellen die door vele fabrikanten worden aangeboden en u moet bepalen welke.

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over professionele mangels kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Professionele Mangels

Reiniging professionele mangels: waarom is het belangrijk?

Veel bedrijven die in de textielindustrie werken, hebben manuele of professionele mangels. Hoewel hun doelen anders kunnen zijn, hebben ze een ding gemeen: ze moeten regelmatig worden schoongemaakt om optimaal te kunnen functioneren. Om te begrijpen waarom reiniging zo belangrijk is, is het belangrijk om te leren over manuele en professionele mangels en hoe ze werken.

Wat zijn manuele en professionele mangels?

Manuele mangels zijn handmatig bediende apparaten die worden gebruikt om de bobbels uit lagen stof, zoals jeans en katoenen t-shirts, te persen. De bestuurder heeft controle over de snelheid en de druk van de molaar, zodat hij of zij de stof op de juiste manier kan behandelen. Professionele mangels zijn meestal volledig geautomatiseerde machines die geschikt zijn voor grote productieomgevingen. Ze kunnen enkele of meerdere lagen stof tegelijk behandelen, waarbij de operator slechts enige basisinstructies hoeft te geven of instellingen aan te passen.

Waarom is het schoonmaken van professionele mangels zo belangrijk?

De reden waarom het schoonmaken van professionele mangels zo belangrijk is, is dat ze op lange termijn veel efficiënter zijn als ze worden gereinigd. Door onzuiverheden en residuen te verwijderen, kan de machine op hogere snelheid draaien, met minder kans op blokkades en storingen. Bovendien vermindert schoonmaken de hoeveelheid nodig onderhoud en veiligheidsrisico´s die worden veroorzaakt door overtollig residu. Desalniettemin is het noodzakelijk om een geschikt en nauwkeurig schoonmaakprogramma te implementeren, omdat dit zal helpen te voorkomen dat er zich schadelijke stoffen opstapelen.

Verschillende stappen voor het schoonmaken van professionele mangels

Het schoonmaken van professionele mangels vereist drie basistaken: het verwijderen van overtollige stofresten, het inspecteren op defecten en het reinigen en smeren van bewegende delen.

Stap 1: Verwijderen van overtollige stofresten

Als eerste stap in het schoonmaken van een professionele mangel is het belangrijk om alle overtollige stofresten te verwijderen, zodat deze de prestaties niet beïnvloeden. Hiervoor kunnen verscheidene benaderingen worden gehanteerd.

Stofzuiger

Een goede stofzuiger kan helpen om licht stof van oppervlakken en bewegende delen van de molen te verwijderen. Dit zou regelmatig moeten worden uitgevoerd om stofaccumulatie en blokkades te voorkomen.

Compressair stofblazer

Voor het verwijderen van stof en harder afvalstukken zoals knopen en labels van de oppervlakken van de professionele mangels volgt u na het stofzuigen een sessie met een compressair stofblazer. De luchtstroom van de stofblazer zal het stof en de resten verwijderen die moeilijk zijn te verwijderen met de stofzuiger.

Luchtcompressor

Ingebouwde luchtcompressoren worden gebruikt om stof en andere hardnekkige verontreinigingen effectief te verwijderen. Deze compressor maakt een jetstraal aan lucht die op hoge druk door de stokeenheid gaat en al het stof en hardnekkige vervuiling verwijdert. Dit maakt het oppervlak vrij van stof en het maakt het ook mogelijk om het te inspecteren op defecten.

Stap 2: Inspecteren van defecten

Nadat alle stofresten zijn verwijderd, moet de machine worden geïnspecteerd op defecten. Dit moet worden uitgevoerd door een gekwalificeerde technicus, die de staat van het apparaat grondig zal controleren en eventuele problemen die optreden, zal helpen bij het verhelpen ervan.

Stap 3: Reinigen en smeren van bewegende delen

Tenslotte moeten de bewegende delen van de machine worden gereinigd en gesmeerd. Hiervoor moeten speciale reinigingsmiddelen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het apparaat wordt ontdaan van al het stof en andere residuen die zich kunnen opstapelen. Vervolgens moeten de bewegende delen worden gesmeerd met speciale oliën om de levensduur ervan te verlengen en het risico op storingen te verminderen.

Waarom Kiezen Voor Miele Professional Mangels?

Als u op zoek bent naar professionele mangels van hoogwaardige kwaliteit, zal Miele Professional u kunnen helpen. Met een assortiment van de meest geavanceerde mangelsystemen, biedt het bedrijf een one-stop-shopoplossing voor het reinigen en persen van zware stoffen, waaronder denim. Het bedrijf geeft ook technische ondersteuning en adviseert u over hoe u de best mogelijke resultaten kunt bereiken met uw mangels. Klik hier voor meer informatie.

Het schoonmaken van een professionele molen is een kritisch aspect van het productieproces, met veel voordelen zoals het verlengen van de levensduur van het apparaat, het verminderen van reparatie- en onderhoudskosten en het verbeteren van de prestaties. Door de juiste stappen te volgen, heeft u de best mogelijke resultaten met uw mangelsysteem en kunt u stof en hard afval verwijderen.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Professionele mangels

!–StopPubText–>.