Menu Sluiten

Oplossingen Hogedrukreinigers

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een schone zaak

Professionele & industriële reinigingsmachines
Verkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een familiebedrijf met de kernwaarden: hard werken, gezond verstand en als je iets doet, doe het dan goed. Dit zijn de pijlers waarop we zijn gebaseerd. Dankzij deze mentaliteit zijn we in 35 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in West-Europa op gebied van industriële reiniging.

Producten
Verhuur
Projcten

Onze ambitie is om klanten te helpen bij het reinigen en schoonhouden van hun werkplek en machines. Wij streven naar klanttevredenheid door het juiste product op de juiste plaats aan te bieden. Samen met onze experts kijken we hoe we jouw reinigingstaken kunnen automatiseren en optimaliseren. Ons doel is een betrouwbare oplossing voor lange termijn met zo weinig mogelijk onderhoud. 

Service en kwaliteit op de eerste plaats

Een van onze troeven is de grote voorraad aan toestellen, reinigingsproducten en wisselstukken. Hierdoor kunnen we steevast kort op de bal spelen en kunnen we ten allen tijde instaan voor een vlotte en snelle service na verkoop. Van alle producten die we verkopen willen we de meest courante onderdelen op voorraad hebben om bij een eventuele breuk de klant onmiddellijk te kunnen depanneren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Wij denken graag met je mee voor een op maat gemaakte oplossing en leggen je graag de voordelen uit van onze reinigingsmachines. Dit doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek, zodat wij je tevens een aantal voorbeelden kunnen laten zien. U kan ons hier contacteren.

More info

tags: Aanbeveling Hogedrukreinigers – Advies Hogedrukreinigers – Expert Hogedrukreinigers – Hogedrukreinigers – Overzicht Hogedrukreinigers – 

Wenst u meer info over oplossingen hogedrukreinigers kijk dan vlug op https://www.vandamme.eu/nl | Oplossingen Hogedrukreinigers

Reinigingsmachines | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oplossingen hogedrukreinigers

this website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Cookies policy. Ok share reiniging van bakstenen gevel het reinigen van emmers en borstels is de eenvoudigste methode om baksteen te reinigen en levert beproefde resultaten op als het goed wordt gedaan. Een zuurborstel met natuurlijke vezels wordt aanbevolen voor de meeste schoonmaakwerkzaamheden van metselwerk. Jacob lambrechts minutes read comment het reinigen van emmers en borstels is de eenvoudigste methode om baksteen te reinigen en levert beproefde resultaten op als het goed wordt gedaan oplossingen hogedrukreinigers passend voor uw onderneming Een zuurborstel met natuurlijke vezels wordt aanbevolen voor de meeste schoonmaakwerkzaamheden van metselwerk. Als u onder druk wast wordt een stroomcapaciteit van psi en gallons per minuut aanbevolen. Als een bepaalde kant van uw huis weinig tot geen zonlicht krijgt en de nabijgelegen vegetatie vochtig is kijk dan uit naar mos schimmel of meeldauwgroei. Een oplossing van n kopje bleekmiddel gemengd met een liter water kan worden aangebracht met een scrubborstel kan worden gebruikt om d.

menu welkom segmenten producten veiligheidsbladen over ons contact portal inloggen zoeken taal selecteren belnederlands welkom segmenten producten veiligheidsbladen over ons contact portal inloggen zoeken belnederlands sluiten wat zoek je sluiten login ingelogd blijven wachtwoord vergeten sluiten beldeutsch belenglish belfranais belnederlands welkom producten industrial floor cleaner l art. .. Doseerfles l industrial floor cleaner is een krachtige vloerreiniger voor het verwijderen van vet olie roet en minerale verontreinigingen van harde waterbestendige vloeren Belangstelling i n oplossingen hogedrukreinigers Ideaal voor schrobzuigmachines door zijn laagschuimend karakter. Geconcentreerde ecoformule even doeltreffend als conventionele producten. Inhoud l l bestellen veiligheidsblad innotec automotive nv innotec industrie bvba sluiten neem voor een bestelli.

Kennis over Oplossingen hogedrukreinigers

home vacatures technieker interne hersteldienst pers. Onze producten automatisering detectie elektronica meten niveau debietschakelaars plcs tellers temperatuurregelaars timers toegangscontrole veiligheid elektrische componenten elektrische magneten exmaterialen industrile stekkers elektrische kabels en toebehoren kasten lampen armaturen lampen armaturen elektromotoren en aanverwanten elektromotoren en toebehoren frequentieregelingen pompen en toebehoren motorreductoren ventilatoren schakel installatiemateriaal eaton legrand niko phoenix contact schneider electric siemens batterijen laders diverse relais installatiecomponenten schakelaars en toebehoren zekeringen thermieken divers schakelmateriaal transformatoren en toebeho.