Menu Sluiten

Reiniging Instrumenten Tandheelkunde

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

Goede redenen voor Miele Professional

De kwaliteit van Miele Professional

Kwaliteit waarop men vertrouwen kan. Toestellen van Miele Professional worden ontwikkeld door de ingenieurs van Miele en de zorgvuldig geselecteerde onderdelen worden overwegend in onze eigen fabrieken in Duitsland en Europa gemaakt. German Engineering betekent voor ons vooral dat we de details uiterst serieus nemen. Zelfs voor kleine verbeteringen doen we grote inspanningen.

Zo kunnen we, zoals geen ander in deze bedrijfstak, een lange levensduur van onze producten en 100 % kwaliteit garanderen, in alles wat we doen.

De zuinigheid van Miele Professional

Het voordeel van de Miele-kwaliteit betaalt zich op termijn eenvoudigweg uit. Kijkt men naar de kosten over de totale levensduur van onze producten, dan wordt duidelijk hoe zuinig ze zijn. Daarom betekent German Engineering voor onze klanten de allerhoogste zuinigheid: lange levensduur, laag verbruik van water en energie en daarmee gepaard snellere en veiligere werkstromen en langduriger storingsvrije techniek.

De prestaties van Miele Professional

Welke eisen ook aan onze toestellen worden gesteld, de prestaties en de lange levensduur van onze robuuste machines zullen u overtuigen. Elk product wordt onderworpen aan een laatste test en pas als alle testen vlekkeloos doorlopen zijn, is het product klaar voor de praktijk. Ze blijven maar doorgaan, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op hun eigen zaken: dankzij veiligheid perfecte resultaten leveren.

De ergonomie van Miele Professional

Toestellen van Miele Professional bieden een breed scala aan intelligente functies en passen zich altijd aan elke situatie aan. Veel van deze processen verlopen automatisch, maar het zijn juist de vrij te kiezen programmaparameters die maken dat het toestel intuïtief en snel te bedienen is. Het overzichtelijke en goed leesbare bedieningsdisplay laat geen vraag onbeantwoord, zodat u altijd weet wat u doet.

De service van Miele Professional

Onze service begint al voordat we onze producten bij u afleveren. Door de zorgvuldige analyse van de behoeften, gekoppeld aan procesplanningen en gedetailleerde haalbaarheidsstudies. In samenspraak met de klant werken we specifieke concepten uit voor elke specifieke toepassing. Zo ontstaan op u afgestemde systeemoplossingen, die een veilige werking garanderen. Onze servicetechnici staan altijd elke werkdag klaar voor onze klanten. Met afgestemde serviceprogramma”s en serviceovereenkomsten bieden we een preventieve service aan. Inspecties, onderhoud en service zorgen ervoor dat u zonder problemen kunt werken, dat het toestel z”n waarde behoudt en dat uw investering verzekerd is. En als er toch een probleem is, kunnen we door ons landelijk dekkende servicenetwerk snel reageren, in de medische techniek vaak 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

87303328730332

De reiniging van instrumenten is bij tandheelkunde een van de meest cruciale stappen om een hoge kwaliteit van zorg te waarborgen.

De tandheelkundige instrumenten komen direct in aanraking met de mondholte van de patiënt, waardoor een grondige reiniging essentieel is om kruisbesmetting en infecties te voorkomen. Het kiezen van de juiste oplossing voor de reiniging van instrumenten in de tandheelkunde is niet alleen een kwestie van hygiëne, maar ook van efficiëntie en kostenbesparing.

Tandheelkundige instrumenten zijn vaak delicaat en hebben complexe vormen.

Daarom vereisen ze een speciaal reinigingsproces dat zowel effectief is in het verwijderen van verontreinigingen als zacht voor de instrumenten zelf. Het is van belang dat tandartsen investeren in ge.

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over reiniging instrumenten tandheelkunde kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Reiniging Instrumenten Tandheelkunde

instrumentenbehandeling | Steriliseren | sterliseren | desinfecteren | dierenverzorging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reiniging instrumenten tandheelkunde

dentoplus tandartsen groepspraktijk oordegem contact tel. infodentoplus.be maak een afspraak tandartsen groepspraktijk oordegem tandartsen behandelingen nuttige info tarieven contact nuttige info gt conserverende tandheelkunde sealen wat is dat het woordje sealen is afgeleid van het engelse werkwoord to seal . Dat betekent afdichten of verzegelen. Sealen bij de tandarts betekent dan ook het afdichten of verzegelen van groefjes en putjes in tanden en kiezen. De tandarts of mondhyginist brengt een laagje kunststoflak of kunstharscement aan. Deze kan transparant of geelwit zijn. Waarom wie zijn tanden zorgvuldig poetst heeft weinig kans op het krijgen van gaatjes reiniging instrumenten tandheelkunde leverancier Beginnende gaatjes kun je stoppen als je goed je tanden poetst. Sealen helpt de kiezen te beschermen tegen gaatjes als die groter worden. Het beschermt ze op die plaa.

dental house white columns edelweisslaan vossem tervuren ghvdbd.orthopandora.be onze garanties onze diensten technologien contact afspraken wachtdiensten onze garanties onze diensten technologien contact afspraken wachtdiensten nl fr de en menu nl fr de en onze garanties onze missie reeds decenialang biedt dental house een breed scala aan van tand en mondheelkundige behandelingen zeer zorgvuldig gepland en uitgevoerd met de meest geavanceerde en verkrijgbare technologien voor de mooiste maar vooral de gezondste tanden en mondweefsels en dit voor het gehele gezin lees meer over reiniging instrumenten tandheelkunde Dit alles in een erg rustige residentile omgeving met voldoende kostenloze parkingmogelijkheden. Achteraan het gebouw is voor personen met een fysische beperking een aparte parking voorzien alsook een ramp om gemakkelijk de.

De discipline van Reiniging instrumenten tandheelkunde

naar omhoog menu sluiten home over ons behandelingen afspraak team contact infodermadent.be gaversesteenweg merelbeke home over ons behandelingen afspraak team contact ons team bestaat uit… tandarts een tandarts onderzoekt stelt diagnoses formuleert behandelplannen en behandelt het gebit. Naast algemene tandheelkunde zijn er ook gespecialiseerde tandartsen in onze praktijk. Tandartsassistent tandartsassistenten zijn het extra paar handen van de tandarts ze vormen een hecht team. Tandartsassistentes geven onder andere het materiaal aan helpen tijdens te behandelingen reinigen de instrumenten hellip mondhyginist een mondhygieumlnist verzorgt je gebit zodat het opnieuw in topconditie is. Wie een bleaching of f.