Menu Sluiten

Professionele Strijkrollen

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

Normal 0 21 false false false NL-BE X-NONE X-NONE <w:DontGrowA.

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over professionele strijkrollen kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Professionele Strijkrollen

Reiniging professionele strijkrollen

Strijkrollen moeten vaak worden gereinigd. Deze reiniging is nodig om te zorgen dat de rollen goed werken en het beste resultaat leveren. Als je professionele strijkrollen voor je bedrijf gebruikt, is het belangrijk om je strijkrollen op regelmatige basis te reinigen, zodat ze in topconditie blijven en een lange levensduur hebben. In dit artikel geven we je tips over hoe je professionele strijkrollen goed kunt reinigen.

Voordat je begint met reinigen

Voordat je begint met het reinigen van je strijkrol, is het belangrijk om te controleren of hij schoon is. Controleer of er geen stof of pluizig materiaal aan de buitenkant van de rol zit. Gebruik een droge doek om de rol schoon te vegen om eventuele pluizen en stof te verwijderen. Als je de rol hebt gecontroleerd, kun je beginnen met het reinigen van de rol.

Het materiaal voorbereiden

Voor het reinigen heb je diverse materialen nodig, zoals een spons, schoonmaakmiddel en een stofzuiger of stofzuigerborstel voor het verwijderen van stof en haren. Verzamel alle benodigde materialen voordat je begint met schoonmaken.

Strijkrol schoonmaken

Het is tijd om de rol te reinigen. Begin door de rol met een spons en warm water met een mild schoonmaakmiddel te wassen. Zorg ervoor dat je alle kleine spleten en hoeken goed schoonmaakt. Als je klaar bent met het wassen van de rol, gebruik je een andere doek om alle overtollige vocht te verwijderen.

Stof en haren verwijderen

Gebruik een stofzuiger om eventueel stof en haren te verwijderen die zich op de buitenkant van de rol bevinden. Zorg ervoor dat de stofzuiger op de juiste stand staat. Als je de stofzuiger op te lage stand hebt staan, maak je mogelijk meer schade aan de rol.

Na het reinigen

Controleer de rol na het reinigen op eventuele resten vuil. Als er nog stof en haren achter zijn, verwijder je deze met een stofzuigerborstel. Als je klaar bent met het reinigen, kun je de strijkrol weer gebruiken.

Professionele strijkrollen van Miele

Miele biedt een kwalitatief hoogwaardige productlijn strijkrollen voor professionals. Deze strijkrollen zijn ontworpen om moeiteloos en gemakkelijk te gebruiken in commerciële wasserijen. Met Miele´s professionele rollen kun je langere levensduur van je strijkkralen verwachten dan met een standaard strijkrol. Bovendien hebben deze strijkrollen een unieke coating waardoor ze minder snel slijten en een mooi glad finish bij het strijken krijgen. Klik hier voor meer informatie over professionele strijkrollen van Miele.

Conclusie

Proper en hygiënisch strijken is essentieel voor een fijne strijkervaring en een goed eindresultaat. Als je professionele strijkrollen voor je bedrijf gebruikt, is het belangrijk dat je deze op regelmatige basis goed onderhoudt. Je kunt dit doen door het verwijderen van stof en haren met behulp van een stofzuiger. Vergeet ook niet om de rollen te wassen met warm water en een mild schoonmaakmiddel. Als je deze tips volgt, zul je veel plezier hebben van je professionele strijkrollen.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Professionele strijkrollen

!–StopPubText–>.