Menu Sluiten

Thermodesinfectoren

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

Thermodesinfectoren kunnen worden voorzien van verschillende injectorwagens, rekken en inzetten voor de tandartspraktijk voor reiniging en thermische desinfectie. Daarbij wordt voldaan aan de algemene eisen dan wel aan de eisen op besmettingsgebied voor medische producten: roestvrijstalen instrumenten, mondspiegels, zuigcanules, thermostabiele speekselzuigslangen, cassettes, trays, behandelinstrumenten zoals turbines, hand- en hoekstukken.

Een compleet nieuw ontwikkelde spoelruimte stelt een nieuwe standaard voor hygiëne. In de met lasertechnologie gelaste naadloze spoelruimte is door de gladde afwerking absoluut geen kans dat vuil zich kan ophopen. Aanhechting van bloedvlekken en andere vervuilingen wordt zo voorkomen. De machine is nog hygiënischer omdat de verwarmingselementen bu.

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over thermodesinfectoren kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Thermodesinfectoren

Reiniging Thermodesinfectoren

Thermodesinfectoren zijn verplicht voor alle professionele keukenomgevingen, waar eten en drinken worden bereid. Ze zorgen ervoor dat uw gerechten, ingrediënten, bestek en glazen vrij blijven van bacteriën en andere schadelijke ziektekiemen. Als deze apparaten onvoldoende worden gereinigd, kunnen voedselvergiftiging, infecties en allergieën optreden. Daarom is het van essentieel belang dat thermodesinfectoren voorzichtig en regelmatig worden gereinigd. Hieronder volgen een aantal tips over hoe u uw thermodesinfectoren op de juiste manier kunt reinigen.

Voorbereiding

Om ervoor te zorgen dat uw thermodesinfector grondig wordt gereinigd, is het belangrijk om hem goed voor te bereiden. Haal alle losse onderdelen uit de thermodesinfector, zoals schotels, trays, pannen en bakjes. Deze onderdelen moeten afzonderlijk worden schoongemaakt. Plaats vervolgens de thermodesinfector in een goedgekeurde wasmachine of plaats hem in een vat met warm water en detergent.

Schoonmaakmiddelen gebruiken

Gebruik sterke schoonmaakmiddelen om de thermodesinfector goed schoon te maken. Zorg ervoor dat het middel bestand is tegen het materiaal van uw thermodesinfector. U kunt ook speciale reinigingsmiddelen voor thermodesinfectoren kopen bij uw lokale professionele keukenwinkel zoals Miele en andere bekende merken . Gebruik de productinstructies om te weten hoe u het beste deze schoonmaakmiddelen kunt gebruiken. Let er ook op dat u geen bleekmiddel of andere agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt.

Afwasmiddel gebruiken

Naast schoonmaakmiddelen, kunt u ook afwasmiddel gebruiken om de thermodesinfector te reinigen. Gebruik eerst een mild detergent om alle etensresten en hardnekkige vetten te verwijderen. Spoel vervolgens de thermodesinfector af met warm water en droog hem af met een zachte doek.

Desinfectiemiddel gebruiken

Na het afwassen en afdrogen, is het tijd om de thermodesinfector te desinfecteren. Om dit te doen, kunt u speciale desinfectiemiddelen kopen bij uw lokale winkel of online. Gebruik het middel volgens de productinstructies en let erop dat het veilig is voor de thermodesinfector. Zorg ervoor dat u de thermodesinfector goed spoelt na het gebruik van het desinfectiemiddel.

Veiligheidscheck

Als laatste, nadat alle stappen gedaan zijn, is het belangrijk om een veiligheidscheck te doen. Kijk of de thermodesinfector correct werkt en of alle onderdelen goed functioneren. Controleer ook of de temperatuur, druk en timer correct zijn ingesteld. Als u klaar bent met de veiligheidscheck, plaatst u alle losse onderdelen terug in de thermodesinfector.

Met deze tips kunt u ervoor zorgen dat uw thermodesinfectoren op de juiste manier worden gereinigd, waardoor uw maaltijden en dranken veilig en hygiënisch zijn. Om meer te weten te komen over thermodesinfectoren, bezoek Miele.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Thermodesinfectoren

!–StopPubText–>.