Menu Sluiten

Advies Professionele Toestellen Drogen

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over advies professionele toestellen drogen kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Advies Professionele Toestellen Drogen

Reiniging Advies Professionele Toestellen Drogen

Veel mensen hebben geen idee dat er voor professionele toestellen, zoals die gebruikt worden in kleine bedrijven en restaurantkeukens, aangepaste reinigingsadviezen zijn. Maar op een gegeven moment dienen alle apparaten gereinigd te worden, of het nu gaat om vuil, vet, verbrande maaltijdresten of schimmels. Hieronder vind je een aantal handige tips voor het reinigen van professionele toestellen.

Wat zijn professionele toestellen?

Professionele toestellen zijn in wezen dezelfde als die je thuis gebruikt, maar met één belangrijk verschil: ze komen met veel meer stroom en zijn veel energie-efficiënter. Ze worden vaak in kleine bedrijven en restaurantkeukens gebruikt omdat ze veel preciezer en kostenefficiënter zijn dan thuisapparaten.

Hoe vaak moeten professionele toestellen worden gereinigd?

Het is belangrijk dat professionele toestellen regelmatig worden gereinigd. Regelmatige reiniging betekent elke 3 tot 6 maanden, afhankelijk van het type apparaat en hoeveel het wordt gebruikt. Vaak kan het reinigen van een apparaat heel eenvoudig zijn en vereist het alleen wat warm water en wat zeep.

Hoe reinig je professionele droogtoestellen?

Er zijn verschillende manieren om professionele droogtoestellen te reinigen. Eerst moet u ongebruikt wasmiddel uit de leidingen halen. Daarna kunt u een doek of borstel gebruiken om alle kleine stukjes vuil te verwijderen. De borstel dient te worden gebruikt om het vuil tussen de luchtopeningen en sensoren te verwijderen. Daarna moet je het apparaat schoonmaken met warm water en een reinigingsmiddel. Als laatste, gebruik een microvezeldoek om schoon te maken.

Hoe reinig je professionele wasmachines?

Om professionele wasmachines schoon te maken, moet er een mix van water en natriumhypochloriet worden gebruikt. Deze mix moet worden gebruikt voor de binnenkant en buitenkant van de machine. Vervolgens moet het alle oppervlakken grondig worden afgespoeld met warm water. Na het reinigen, laat het apparaat dan 20 minuten staan voordat het wordt ingeschakeld.

Waarom is het belangrijk dat professionele toestellen goed worden gereinigd?

Het is belangrijk dat professionele toestellen goed worden gereinigd om technische problemen te voorkomen. Als reiniging niet regelmatig plaatsvindt, kunnen er vuilafzettingen ontstaan die de prestaties van het apparaat negatief kunnen beïnvloeden.

Hoe weet ik of een professioneel apparaat goed is gereinigd?

Nadat u de bovenstaande stappen heeft gevolgd, moet u het apparaat grondig controleren om te zien of alle oppervlakken volledig schoon en vrij van vuil zijn. Als je vlekken, vlekken of andere vuilresten opmerkt, herhaal de reiniging dan nog eens. Als u zeker weet dat het apparaat is gereinigd, start dan het apparaat en laat het draaien om te controleren of het apparaat correct reageert.

Conclusie

Professionele toestellen dienen regelmatig te worden gereinigd om hun prestaties te waarborgen. Er zijn verschillende manieren om professionele toestellen te reinigen, afhankelijk van het type apparaat, maar het is het meest effectief als je warm water en een reinigingsmiddel gebruikt. Ook moeten professionele toestellen grondig worden gecontroleerd om te zien of ze volledig schoon zijn na reiniging. Op Miele.be vind je professionele toestellen om je bedrijf te laten draaien op topniveau.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Advies professionele toestellen drogen

!–StopPubText–>.