Menu Sluiten

Horeca Vaatwasser

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over horeca vaatwasser kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Horeca Vaatwasser

Reiniging Horeca Vaatwasser

Horeca vaatwassers draaien vaak op hoge temperaturen en verspreiden chemicaliën om de meeste voedselresten te verwijderen. Om dit proces efficiënt te laten verlopen en tegelijkertijd de levensduur van de vaatwasser te verlengen, is een goede reiniging van cruciaal belang. In dit blog gaan we in op de meest effectieve manieren om ervoor te zorgen dat uw horeca vaatwasser schoon, veilig en grondig wordt schoongemaakt.

Waarom Reinigingsroutine Belangrijk Is Voor Uw Horeca Vaatwasser

Als u niet voldoende tijd of moeite steekt in de reiniging van uw horeca vaatwasser, dan kan dit fatale gevolgen hebben voor de gezondheid van uw werknemers en klanten. Doordat bacteriën in de vaatwasser groeien, moet de opslag van producten volgens de hygiënevoorschriften worden gereinigd. Daarnaast kan het verhogen van het energieverbruik en onvoldoende desinfectie-effecten leiden tot algemene gezondheidsproblemen. Als gevolg hiervan is het erg belangrijk om een gezonde reinigingsroutine toe te passen.

Stappen Voor Effectieve Reiniging Van Uw Horeca Vaatwasser

Om het proces van de reiniging zo effectief mogelijk te laten verlopen, adviseren wij u om de volgende stappen te volgen:

1. Ontkoppel Het Water En De Stroom

Voordat u begint met de reiniging moeten alle elektrische en waterverbindingen van de vaatwasser worden losgekoppeld.

2. Staat Regelmatig Te Reinigen

Een regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de meeste problemen met de vaatwasser in een vroeg stadium worden opgespoord en voorkomen. Om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, raden wij u aan om elke week een reinigingsmiddel en een desinfecterend middel te gebruiken.

3. Voer Een Grondige Reiniging Uit

U kunt een grondige reiniging uitvoeren door het gebruik van een oplossing gemaakt van warm water en zuiveringszout. Laat het mengsel een nacht in de vaatwasser staan en spoel het daarna goed af om ervoor te zorgen dat er geen resten achter blijven.

4. Reinig De Filter

De filter van de vaatwasser moet regelmatig worden schoongemaakt om ervoor te zorgen dat het water goed stroomt. Hiervoor kunt u een speciaal schoonmaakmiddel gebruiken.

5.Gebruik Een Desinfectiemiddel

Vervolgens moet er een desinfectiemiddel worden gebruikt om te zorgen dat eventuele bacteriën die tijdens het reinigingsproces achterblijven, worden verwijderd. Hiervoor kun je een desinfecterend middel gebruiken dat is goedgekeurd door de Europese Unie.

Nuttige Tips

Om te zorgen dat uw vaatwasser goed werkt en schoon blijft, adviseren wij u om de volgende tips in acht te nemen:

  1. Zorg voor een regelmatig onderhoud met een goed schoonmaakmiddel.
  2. Gebruik altijd een schoonmaakmiddel dat is goedgekeurd door de Europese Unie.
  3. Maak regelmatig filters schoon om het proces goed te laten verlopen.
  4. Verwijder alles wat niet in de vaatwasser thuishoort, zoals glazen en borden.
  5. Gebruik een desinfectiemiddel en laat het minstens twee maal per jaar staan.

Geavanceerde Oplossingen

Als u een efficiënte oplossing zoekt, dan bieden professionele topleveranciers zoals Miele een breed scala aan vaatwassers aan die voldoen aan alle hygiëne-eisen en gecertificeerd zijn door de EU. Deze apparaten zijn voorzien van geavanceerde technologie waardoor het reinigingsproces automatisch wordt uitgevoerd. Bovendien hebben ze gebruiksvriendelijke controlesystemen die het energie- en waterverbruik sterk verminderen. Daarnaast zijn ze voorzien van speciale schoonmaakmiddelen waardoor de prestaties en het rendement van de vaatwasser worden verhoogd.

Al met al kunt u uw horeca vaatwasser efficiënt reinigen door de bovenstaande stappen te volgen en tussentijds onderhoud uit te voeren. U pakt de risico´s op gezondheidstoestanden aan, bespaart op energie- en waterverbruik en blijft zo op de lange termijn veel geld besparen.

Conclusie

Uw horeca vaatwasser goed schoonhouden is cruciaal voor de gezondheid van uw klanten en personeel. Door regelmatig onderhoud en grondige reiniging uit te voeren kunt u ervoor zorgen dat uw apparaat veilig, betrouwbaar en hygiënisch is. Als u op zoek bent naar een efficiënte oplossing, dan bieden professionele topleveranciers zoals Miele geavanceerde technologie voor de reiniging van uw horeca vaatwasser.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Horeca vaatwasser

!–StopPubText–>.