Menu Sluiten

Industriele Wasmachine

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over industriele wasmachine kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Industriele Wasmachine

Reiniging Industriele Wasmachine

Het is essentieel om de industriële wasmachine correct te reinigen en te onderhouden. Dit helpt bij het verminderen van het risico op problemen met uw apparatuur, wat betekent dat u kostbare tijd en middelen bespaart. In dit artikel geven we advies over het reinigen van uw industriële wasmachine.

Voordat U De Reiniging Start

Voor elke reinigingsprocedure is het belangrijk de gebruiksaanwijzing te lezen en de richtlijnen die door de fabrikant zijn opgesteld te volgen. Dit helpt u ervoor te zorgen dat u alle stappen goed uitvoert en dus geen schade aanricht aan het apparaat.

De Wasautomaat Ontstoppen

Het is belangrijk om de wasautomaat regelmatig te ontkalken. Er kan kalkafzetting in de slangen van de wasmachine achterblijven en dit belemmert de stroom van het water. U kunt dit voorkomen door een ontstoppingsmiddel in de machine te gebruiken.

Reinigingsproducten

Gebruik alleen reinigingsproducten die goedgekeurd zijn door de fabrikant. U wilt er zeker van zijn dat u geen producten gebruikt die schadelijk zijn voor uw wasmachine. Als u twijfelt wat betreft een product, raadpleeg dan de fabrikant voor meer informatie.

Voorzorgsmaatregelen

Als u de wasmachine reinigt, moet u speciale voorzorgsmaatregelen treffen om ervoor te zorgen dat u geen schade aanbrengt aan het toestel. Zorg ervoor dat alle kabels goed zijn verbonden en dat er geen scheuren of barsten in het apparaat zijn. Controleer ook of er geen vuil of vuil achtergebleven is in de machine.

Reinigingscyclus

Om ervoor te zorgen dat de wasmachine optimaal presteert, moet u een reinigingscyclus uitvoeren. Zet de wasmachine aan en laat deze lopen met een mild reinigingsmiddel. Dit helpt bij het verwijderen van vuil en vuil dat in verschillende onderdelen van de machine is achtergebleven.

Onderhoud Uw Miele Wasmachine

Miele is een toonaangevende fabrikant van professionele wasautomaten. Om de optimale prestaties van uw Miele-wasautomaat te behouden, moet u regelmatig onderhoud plegen, waaronder het vervangen van filters en het gebruik van specifiek Miele-ontkalkingsmiddel. Maak ook gebruik van de service van Miele als u vragen hebt over het onderhoud van uw apparatuur.

Eindconclusie

Het is belangrijk om de industriële wasmachine correct te reinigen en te onderhouden. Door een regelmatige reinigings- en onderhoudscyclus uit te voeren, kunt u ervoor zorgen dat de wasmachine optimaal werkt en dat er geen gevaar is voor schade. Wees voorzichtig wanneer u reinigingsmiddelen gebruikt en blijf altijd de gebruiksaanwijzing van uw wasmachine volgen.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Industriele wasmachine

!–StopPubText–>.