Menu Sluiten

Afwasmachine Industrieel

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over afwasmachine industrieel kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Afwasmachine Industrieel

Reiniging Afwasmachine Industrieel

Een professionele afwasmachine is een vereiste in de commerciële keuken. Geschikte afwasmachines kunnen de efficiëntie vergroten, de prestaties verbeteren en kosten besparen. Om ervoor te zorgen dat de afwasmachine optimaal functioneert, is het belangrijk dat alle onderdelen op de juiste manier worden gereinigd. In dit blogartikel gaan we dieper in op het belang van regelmatige reiniging van de afwasmachine industrieel.

Waarom is het belangrijk om de afwasmachine regelmatig te reinigen?

Een goed onderhouden professionele afwasmachine vermindert de kans op storingen en verlengt de levensduur. Ook voorkom je met regelmatig onderhoud dat zich bacteriën en schimmels nestelen in de machine, waardoor het risico op infecties toeneemt. Daarnaast is het belangrijk dat de afwasmachine optimaal functioneert. Als deze niet goed wordt schoongemaakt, dan zal deze minder goed presteer en is de kans groot dat er meer water en energie nodig is om de borden goed schoon te maken. Dit kan uiteindelijk leiden tot een hogere energierekening.

Welke onderdelen moet je reinigen?

Er zijn verschillende onderdelen die gereinigd moeten worden. Dit begint bij de boven- en onderzijde van de afwasmachine, inclusief de buitenschakelaar. Het is ook belangrijk om de drainslang te reinigen. Je moet ook de filter en de sifon verversen. Zorg ervoor dat je inspuitarmen schoonmaken en tevens de rubberen O-ringen controleren.

Hoe kan je afwasmachines industrieel reinigen?

Het is het beste om de afwasmachine periodiek te reinigen met een chemisch reinigingsmiddel zoals MIELE Professional Reinigingsmiddel voor Industriële Afwasmachines. Het is eenvoudig aan te brengen en biedt een professionele reiniging. Breng het product aan na de normale cyclus. Volg de instructies op de verpakking om het reinigingsmiddel correct aan te brengen. Zorg ervoor dat je de nieuwe resultaten compenseert met de juiste hoeveelheid product. Na het aanbrengen de afwasmachine 10 minuten laten staan. Voor het beste resultaat en de kortste droogtijd, laat je de afwasmachine gedurende 15 minuten draaien. Dan open je het deksel van de afwasmachine en laat het product een paar minuten intrekken. Laat de afwasmachine vervolgens verderdraaien volgens de normale hygiëneprocedure. Controleer vervolgens of de binnenkant van de afwasmachine goed en grondig schoongemaakt is.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een professioneel reinigingsmiddel?

Door het gebruik van een professioneel reinigingsmiddel voor afwasmachines zorg je ervoor dat de afwasmachine optimaal blijft presteren. Het bevat hoogwaardige ingrediënten en vermindert bacteriegroei, waardoor je extra hygiëne krijgt en het risico op infecties verkleint. Dit product is speciaal gemaakt voor professionele afwasmachines, dus het zal ook niet schadelijk zijn voor het milieu.

Conclusie

De afwasmachine is een belangrijk onderdeel van de commerciële keuken. Regelmatig onderhoud is noodzakelijk om de levensduur en de prestaties van de afwasmachine te optimaliseren. Chemische reinigingsmiddelen zoals MIELE Professional Reinigingsmiddel voor Industriële Afwasmachines helpen bij het verkrijgen van het beste resultaat met minimale bijwerkingen, waardoor de prestaties worden verbeterd en de kosten worden verlaagd.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Afwasmachine industrieel

!–StopPubText–>.