Menu Sluiten

Sterilisator Tandartsen

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over sterilisator tandartsen kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Sterilisator Tandartsen

het vervangen van de desinfectiemiddelen de binnenkant van de sterilisator schoon met een zachte doek of handschoen. Verwijder vuil en vervuiling die aan de wanden is blijven plakken. Zorg ervoor dat je de wanden grondig schoonmaakt.

 • Spoel de sterilisator. Na het reinigen van de binnenkant van de sterilisator spoel je deze grondig af met warm water. Zorg ervoor dat je de buitenkant ook goed schoonmaakt. Gebruik een zachte doek om alle vuilresten te verwijderen.

 • Welke producten kunnen gebruikt worden voor het reinigen van een sterilisator?

  Er zijn veel verfijnde producten op de markt die specifiek zijn ontworpen voor het reinigen en desinfecteren van sterilisatoren. Miele biedt een verscheidenheid aan professionele producten die kunnen worden gebruikt om de sterilisator te desinfecteren. Deze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die resistent zijn tegen corrosie en slijtage, waardoor de sterilisator langer meegaat. Enkele van deze producten zijn chemische desinfectiemiddelen, detergentia, sassen en cleanroom facility producten.

  Voordelen van het reinigen van een sterilisator

  Door het reinigen van een sterilisator worden de pathogenen die achterblijven op instrumenten gedood. Sterilisatoren die regelmatig gereinigd worden, verminderen het risico op infecties en bespreken infecties met betrekking tot instrumenten. Het is ook belangrijk om de sterilisator goed te onderhouden om ervoor te zorgen dat hij optimaal blijft presteren.

  Conclusie

  Een sterilisator moet worden gereinigd om infecties te voorkomen en het risico op schade aan patiënten te verminderen. Er zijn veel producten op de markt, zoals Miele´s professionele producten, die kunnen worden gebruikt om de sterilisator te desinfecteren. Bovendien verminderen goed onderhouden sterilisatoren het risico op infecties, en verlengen ze de levensduur van het apparaat. Door dit alles in acht te nemen, kunnen tandartsen hun sterilisator effectief onderhouden.

  Reiniging sterilisator: wat te doen voor tandartsen?

  Veel tandartsen gebruiken een sterilisator om hun instrumenten en materialen schoon te maken. Het is belangrijk dat deze sterilisator goed onderhouden en gereinigd wordt, zodat hij optimaal blijft werken. Dit artikel behandelt de beste manieren om een sterilisator in een tandheelkundepraktijk goed te reinigen.

  Wat is een sterilisator?

  Een sterilisator is een apparaat dat wordt gebruikt om objecten te desinfecteren en te ontsmetten. Het is een essentieel item in elke tandartspraktijk, omdat het belangrijk is dat instrumenten en tools op een hygiënische manier worden behandeld. De meest courante manier om een sterilisator te gebruiken is door het apparaat autoclaaf te noemen, wat betekent dat het vocht, warmte en stoom combineert om de items te desinfecteren.

  Waarom een sterilisator reinigen?

  Een goed onderhouden sterilisator is van essentieel belang voor het verminderen van infectiegevaar voor patiënten en het personeel. Daarom is het belangrijk dat de sterilisator regelmatig wordt gereinigd om bacteriegroei te voorkomen. Als de sterilisator niet goed wordt onderhouden, kan dit leiden tot de verspreiding van infectieuze organismen, waardoor de patiënten en medewerkers in gevaar kunnen komen.

  Hoe moet je een sterilisator reinigen?

  Er zijn een aantal stappen die ondernomen moeten worden om de sterilisator correct te reinigen.

  1. Controleer het filter. Controleer eerst of de filters van de sterilisator schoon zijn en vervang indien nodig. Zeef de filters af en verwijder alle vreemde en vuile stoffen. Controleer daarna of het filter schoon is en of er geen vuil is achtergebleven.

  2. Vervang de desinfectiemiddelen. Vervang de desinfectiemiddelen die u gebruikt voor de sterilisator. Deze middelen worden gebruikt om bacterievorming te voorkomen. Gebruik altijd veilige en effectieve desinfectiemiddelen die goed werken bij het reinigen van de sterilisator.

  3. Reinig de binnenkant. Maak na


   Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
   .

   Sterilisator tandartsen

   !–StopPubText–>.