Menu Sluiten

Strijkrollen Voor Wasruimtes

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over strijkrollen voor wasruimtes kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Strijkrollen Voor Wasruimtes

/p>

Stap 3: Spoelen Met Water

Het is belangrijk om de rollen grondig te spoelen met water om alle resterende restanten van het schoonmaakmiddel te verwijderen. Dit is een cruciaal onderdeel van het reinigingsproces omdat het de minimale hygiëne in de ruimte garandeert.

Stap 4: Droogtijd

Zodra de rollen grondig zijn gespoeld, is het tijd om ze te laten drogen. Dit is erg belangrijk omdat het water alle vuile stoffen heeft verwijderd, maar als de rollen niet worden gedroogd, kunnen deze stoffen zich weer ophopen op de rollen. Laat de rollen daarom voldoende drogen.

Stap 5: Toepassing Van Antibacteriële Middelen

Als de rollen volledig zijn gedroogd, is het tijd om een ??antibacterieel middel toe te passen om eventuele bacteriën die door het water niet konden worden verwijderd, te elimineren. Er zijn speciale producten op de markt die specifiek zijn ontwikkeld voor het schoonmaken van textiel en die een laag laag antibacterieel middel bevatten. Het gebruik van deze producten kan de hygiëne in de wasruimte verbeteren.

Een Goede Wasmachine Is Cruciaal

Het is belangrijk om een ??goede wasmachine te hebben voor het schoonmaken van de strijkrollen. Deze wasmachines hebben verschillende programma´s die worden gebruikt voor het reinigen van textiel. Kies een wasmachine met een hoog vermogen om de rollen grondig schoon te maken. Miele biedt bijvoorbeeld een breed scala aan professionele wasmachines die ideaal zijn voor het reinigen van strijkrollen https://www.miele.be/nl/professional/mangels-393.htm.

Conclusie

Het regelmatig reinigen van strijkrollen is een belangrijk onderdeel om de hygiëne in wasruimtes te waarborgen. Door de verschillende stappen te volgen die hierboven zijn genoemd, kun je ervoor zorgen dat de rollen grondig worden gereinigd. Daarnaast is het gebruik van een goede wasmachine ook essentieel om het reinigingsproces zo effectief mogelijk te maken.

Reiniging Strijkrollen Voor Wasruimtes

Het reinigen van strijkrollen is belangrijk om de veiligheid en het comfort in wasruimtes te waarborgen. Het regelmatig reinigen van deze rollen voorkomt schimmelvorming, vermindert het risico op brand en houdt de luchtkwaliteit met een aangename geur in de ruimte. Daarnaast is het ook noodzakelijk om de levensduur van de rollen te verlengen en de hygiëne te garanderen. In dit artikel worden verschillende manieren besproken om strijkrollen in wasruimtes schoon te maken.

De Importance Van Reiniging

Strijkrollen komen in aanraking met voedselresten, stof en andere vuilige stoffen. Als deze stoffen niet goed worden schoongemaakt, kan dit leiden tot een verspreiding van bacteriën waardoor de lucht in de wasruimte niet alleen onaangenaam wordt, maar ook de hygiëne in gevaar brengt. Het schoonmaken van de rollen wordt nog belangrijker wanneer deze moeten worden gebruikt in medische of laboratoriumomgevingen, omdat deze plaatsen over het algemeen zeer schoon moeten blijven.

Hoe Strijkrollen Te Reinigen

Het reinigen van strijkrollen klinkt vrij eenvoudig, maar er zijn verschillende stappen die worden gevolgd om het meeste uit het proces te halen. Hieronder volgen de stappen die worden gevolgd om de rollen in wasruimtes schoon te maken.

Stap 1: Verwijder Het Vaste Vuil

De eerste stap bij het reinigen van de rollen is het verwijderen van het vaste vuil. Hiervoor is een harde borstel of spons nodig. Laat de rollen volledig drogen voordat je verder gaat met de volgende stap.

Stap 2: Gebruik Een Schoonmaakmiddel

Na het verwijderen van het vaste vuil, wordt het aanbevolen om een ??schoonmaakmiddel te gebruiken dat speciale ingrediënten bevat die het vuil effectief kunnen verwijderen. Hierbij is het belangrijk dat er geen agressieve chemicaliën worden gebruikt die kunnen beschadigen. In de meeste gevallen is een schoonmaakmiddel dat is gemaakt voor het schoonmaken van textiel het meest geschikt.<


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Strijkrollen voor wasruimtes

!–StopPubText–>.