Menu Sluiten

Professionele Droogzuilen

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over professionele droogzuilen kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Professionele Droogzuilen

Reiniging Professionele Droogzuilen

Veel bedrijven maken gebruik van professionele droogzuilen om hun kleding, linnen of andere soortgelijke items vooraf te wassen en te drogen voordat ze in de productie worden verwerkt. Deze droog- en waszuilen helpen om het proces te vereenvoudigen door het mogelijk te maken om meerdere items in één keer te wassen en te drogen. Omdat deze machines veel gebruikt worden, is het belangrijk dat ze regelmatig worden gereinigd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze naar behoren werken en dat uw productieproces niet verstoord wordt. In dit artikel leggen we u uit hoe u de professionele droogzuilen van Miele correct moet reinigen en onderhouden.

Belang van regelmatig reinigen en onderhouden

Het belangrijkste waarom u regelmatig de professionele Miele droogzuilen moet reinigen en onderhouden is om erbij te helpen dat ze naar behoren blijven werken en een goede kwaliteit leveren. Het regelmatig reinigen en onderhouden van de machine helpt ervoor te zorgen dat de luchtdichtheid van de machine op peil blijft, waardoor uw kleding correct en schoon gedroogd wordt. Wanneer u deze droog- en waszuilen niet regelmatig reinigt en onderhoudt, kan dit leiden tot een slechte kwaliteit van het eindproduct.

Stappenplan voor het schoonmaken van de droogzuilen

Als u de professionele droogzuilen van Miele wilt reinigen en onderhouden, volgt u het volgende stappenplan:

Stap 1: Verwijder eventuele resten

De eerste stap bij het reinigen en onderhouden van de droogzuilen is het verwijderen van eventuele resten die aan de buitenkant en in de binnenkant van de zuilen te vinden zijn. Gebruik hiervoor een schone doek en een milde oplossing van lauw water en een pH-neutrale detergent om de buitenkant van de zuilen schoon te maken.

Stap 2: Reinig de droogkamer

De volgende stap is het schoonmaken van de droogkamer, waarbij alle resten die zich in de droogkamer bevinden verwijderd moeten worden. Hiervoor gebruikt u een luchtcompressor om alle luchtrichtingen en -kanalen te reinigen, waardoor al het stof uit de droogkamer verwijderd wordt.

Stap 3: Controleer de gesealde delen

Na het schoonmaken van de droogkamer, controleert u de gesealed delen. Controleer de afdichtingsringen, rubbers, filters en andere onderdelen om er zeker van te zijn dat deze nog goed functioneren.

Stap 4: Controleer de olie

Het is belangrijk om de olie en het koelmiddel te controleren en indien nodig bij te vullen. Als u geen ervaring heeft met het controleren en bijvullen van de olie, raden we u aan om dit alleen te laten doen door een professionele monteur.

Stap 5: Voer een test uit

Nadat alle bovenstaande stappen zijn doorlopen, voert u een test uit op de machine om te controleren of alles goed werkt. Hiervoor gebruikt u de juiste bedrijfskleding die uw bedrijf voorschrijft bij het testen van de droogzuilen.

Conclusie

Zoals hierboven beschreven is het van essentieel belang dat u regelmatig de professionele droogzuilen van Miele [https://www.miele.be/nl/professional/was-droog-zuilen-392.htm] reinigt en onderhoudt. Door het stappenplan hierboven te volgen, kunt u er zeker van zijn dat uw droog- en waszuilen naar behoren werken zodat uw kleding correct en schoon wordt gedroogd.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Professionele droogzuilen

!–StopPubText–>.