Menu Sluiten

Voordelen Droogzuilen

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over voordelen droogzuilen kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Voordelen Droogzuilen

Reiniging Voordelen Droogzuilen

Droogzuilen zijn essentiële apparaten bij het reinigen van wasgoed, waarmee gebruikers kleding grondig en hygiënisch droog kunnen maken. Rekening houdend met de hygiënische vereisten die tegenwoordig worden gesteld, bestaan er verschillende voordelen die het gebruik van een droogzuil vergemakkelijken en voldoen aan de eisen. Met deze post willen we de voordelen van droogzuilen benadrukken, zodat u de juiste keuze in schoonmaakmiddelen kunt maken.

Wat is een droogzuil?

Een droogzuil is een grote, draagbare machine die gebruik maakt van luchtstroom om wasgoed te drogen. Wasgoed wordt in plaats daarvan geplaatst op een ronde metalen trommel bovenop de machine, waardoor het wordt blootgesteld aan lucht die door de machine wordt geblazen. Het warmte en luchtstroomvermogen van een droogzuil bepaalt hoe effectief het is in het drogen van uw wasgoed. Voor meer informatie over droogzuilen en hun functies, bezoek Miele.

Voordelen van droogzuilen

Hygiëne

Wanneer je linnengoed in een wasdroger laat trommelen, blijft er vaak vocht achter wat resulteert in een musty geur. Een droogzuil helpt dit probleem te verminderen doordat het linnen direct wordt blootgesteld aan luchtstroom. Daarom droogt de lucht de stof sneller en meer hygiënisch, waardoor het risico op schimmel en ziektekiemen wordt verminderd.

Efficiëntie

De drogers van vandaag zijn veel efficiënter dan de oudere modellen. Ze kunnen meer wasgoed drogen in kortere tijd. Een goede droogzuil is instelbaar voor verschillende soorten wasgoed – lichtgewicht tot zwaar wasgoed. Door gebruik te maken van de juiste instellingen, kunnen gebruikers een droogtijd kiezen die het beste past bij hun wasgoed.

Verschillende draagbare opties

Hoewel wasdrogers groot zijn en in één keer worden geïnstalleerd, worden droogzuilen meestal draagbaar gemaakt. Dit betekent dat ze kunnen worden verplaatst van de ene naar de andere ruimte of zelfs helemaal naar buiten. Dit is erg handig voor gezinnen die vaak op reis zijn en op zoek zijn naar comfortabele wasoplossingen waar ze ook zijn.

Eco-vriendelijk

Droogzuilen hebben ook een milieuvriendelijke voetafdruk. Ze gebruiken minder energie dan traditionele wasdrogers. Bovendien produceren ze minder warmte dan wasdrogers, wat betekent dat er minder warmte moet worden afgevoerd. Met minder elektrische energie die wordt geconsumeerd, zullen de elektriciteitsrekeningen lager uitvallen.

Extra voordelen

Droogzuilen hebben ook extra voordelen die niet direct met droging te maken hebben. Doordat ze draagbaar zijn, kunnen ze bijvoorbeeld worden gebruikt voor tuinmeubelen, sportkleding, beddengoed, speelgoed en zelfs kleine accessoires zoals sjaals en handschoenen.

Droogzuilen zijn ook uitstekend geschikt als ´snelle´ optie om uw kleding te drogen wanneer de tijd het niet toestaat lang in de wasmachine te laten. Omdat droogzuilen zo snel wasgoed drogen, kunnen gebruikers hun wasgoed klaar hebben in slechts 1 uur, in plaats van de meer dan 3 uur die nodig is om was in de wasdroger te drogen.

Conclusie

Droogzuilen worden steeds populairder vanwege hun veelzijdige functies en het gebruiksgemak. Het zijn energie-efficiënte apparaten die grondig en hygiënisch wasgoed drogen. Het gebruik van een droogzuil kan ook helpen bij het verminderen van energierekeningen en biedt extra handige toepassingen voor kleding en andere wasgoed.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Voordelen droogzuilen

!–StopPubText–>.