Menu Sluiten

Diensten Reinigingsproducten

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een schone zaak

Professionele & industriële reinigingsmachines
Verkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een familiebedrijf met de kernwaarden: hard werken, gezond verstand en als je iets doet, doe het dan goed. Dit zijn de pijlers waarop we zijn gebaseerd. Dankzij deze mentaliteit zijn we in 35 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in West-Europa op gebied van industriële reiniging.

Producten
Verhuur
Projcten

Onze ambitie is om klanten te helpen bij het reinigen en schoonhouden van hun werkplek en machines. Wij streven naar klanttevredenheid door het juiste product op de juiste plaats aan te bieden. Samen met onze experts kijken we hoe we jouw reinigingstaken kunnen automatiseren en optimaliseren. Ons doel is een betrouwbare oplossing voor lange termijn met zo weinig mogelijk onderhoud. 

Service en kwaliteit op de eerste plaats

Een van onze troeven is de grote voorraad aan toestellen, reinigingsproducten en wisselstukken. Hierdoor kunnen we steevast kort op de bal spelen en kunnen we ten allen tijde instaan voor een vlotte en snelle service na verkoop. Van alle producten die we verkopen willen we de meest courante onderdelen op voorraad hebben om bij een eventuele breuk de klant onmiddellijk te kunnen depanneren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Wij denken graag met je mee voor een op maat gemaakte oplossing en leggen je graag de voordelen uit van onze reinigingsmachines. Dit doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek, zodat wij je tevens een aantal voorbeelden kunnen laten zien. U kan ons hier contacteren.

More info

tags: Hogedrukreinigers – Overzicht Hogedrukreinigers – Advies Hogedrukreinigers – Expert Hogedrukreinigers – Aanbeveling Hogedrukreinigers – 

Wenst u meer info over diensten reinigingsproducten kijk dan vlug op https://www.vandamme.eu/nl | Diensten Reinigingsproducten

Tankreiniging | Reiniging | Reinigingsmachines | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diensten reinigingsproducten

res voor consumentenvoor consumenten res voor handelaarsvoor handelaars fr nl nl fr mijn resrekening over ons wat is res missie amp visie cijfers geschiedenis resteam res corporate barter jobs zoek een handelaar resrekening openen aanbiedingen res market faq contact resteam contactformulier home resrekening openen resrekening openen open nu je resrekening online vul het onderstaande inschrijvingsformulier in en verstuur eeacuten van onze medewerkers neemt contact op om je inschrijving te finaliseren je resrekening wordt actief… …vanaf dan krijg je extra omzet en nieuwe klanten die met res betalen. Succes alle velden met een zijn verplicht. Opgelet deze aanvraag wordt alleen aanvaard indien het formulier is ingevuld door een gemachtigd persoon zaakvoerder bestuurder voor een eacuteeacutenmanszaak de persoon zelf. Hulp nodig bel kantooruren diensten reinigingsproducten specialisatie Succes we ontvingen je aanvraag fout er is een fout opgetreden bij het verzenden van je aanvraag. Opgelet de verplichte velden zijn niet correct. Online inschrijvingsformulier benaming zaak adres pos.

home diensten ontstoppingsdienst ruimdienst camerainspectie reinigingen ontsmettingen graffitiverwijdering onderhoud poetsdienst winterdienst producten ontstoppers en sanitair vloeren handverzorging keukens dak en bouw auto en garage ontvetters diversen droge glijmiddelen smeermiddelen ptfe vergunningen contact b.png press to zoom b.png press to zoom b.png press to zoom b.png press to zoom waarom povo onze bedrijfsstrategie steunt op vier pijlers altijd bereikbaar elke klant is belangrijk onberispelijke service grote flexibiliteit onze activiteiten wij zijn gespecialiseerd in alle reinigings en ontstoppingswerk met tevens een ruim gamma aan reinigingsproducten en ontsmettingsmiddelen Informeer je over diensten reinigingsproducten Het povo team een dynamisch team dat dankzij haar doorgedreven kennis en specialisatie op elke vraag een aangepaste oplossing kan bieden. Altijd bereikbaar wij zijn uur op dagen op beschikbaar inc.

Wetenswaardigheden over Diensten reinigingsproducten

menu ruimdienst reinigingsdienst ontstoppingsdienst geur of lek camerainspectie put of deksel lekdetectie geurhinder afspraak aanvragen onderhoudsplanning over ons projecten vacatures faq contact home ruimdienst beerput beerput ledigen in een beerput komt huishoudelijk sanitair afvalwater terecht. In feite is het niets meer dan een opslagplaats want de put heeft geen aansluiting op het riool. Het is een verouderd fenomeen wat vooral vroeger werd gebruikt toen er nog geen toiletten waren. Tegenwoordig komen beerputten nauwelijks meer voor. Doordat een beerput een lager afbraakrendement heeft in vergelijking met een septische put moet u een beerput op regelmatige basis laten ledigen. Wanneer uw beerput laten ledigen de ledigingsfrequentie van een put is afhankelijk van de inhoud en het aantal personen dat ge.