Menu Sluiten

Vaatwasser Onderdelen

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over vaatwasser onderdelen kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Vaatwasser Onderdelen

Reiniging Vaatwasser Onderdelen

Er is niets vervelender dan etenresten en stof in uw vaatwasseronderdelen. Zelfs als je je vaatwasser regelmatig schoonmaakt, kunnen er vaak kleine stukjes achterblijven waar je moeilijk bij kunt komen. Gelukkig zijn er veel manieren om je vaatwassermachine goed schoon te maken. In deze blog laten we je zien hoe je vaatwasseronderdelen op de beste manier schoonmaakt.

Hoe je vaatwasseronderdelen schoonmaakt

Het schoonmaken van vaatwasseronderdelen komt neer op het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen en het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen. Bij het schoonmaken van vaatwasseronderdelen is het belangrijkste om te onthouden dat je de onderdelen niet kunt of mag afspoelen met druipwater. Door druipwater kunnen resten en stof op de onderdelen blijven kleven. Gebruik in plaats daarvan een droge doek om te vegen of een luchtverfrisser om de onderdelen te desinfecteren.

Kies de juiste reinigingsmiddelen

Veel mensen denken dat het gebruik van een allesreiniger voldoende is om de vaatwasseronderdelen schoon te maken. Hoewel het gebruik van allesreinigers nuttig kan zijn in sommige situaties, is het niet altijd het beste product om te gebruiken. Het gebruik van alkalische reinigingsmiddelen kan leiden tot het oplossen van vette residuen op de vaatwasseronderdelen, wat ervoor zorgt dat deze minder effectief worden. Daarom is het belangrijk om een mild reinigingsmiddel te gebruiken dat geen schade aanricht aan de onderdelen. Een goed voorbeeld hiervan is speciaal reinigingsmiddel voor professionele vaatwassers zoals Miele Professional dat vrij is van agressieve chemische stoffen en specifiek is samengesteld om professionele vaatwasseronderdelen te reinigen.

Bakje

Het schoonmaken van het bakje in de vaatwasser is een van de meest voorkomende taken die mensen uitvoeren bij het schoonmaken van hun vaatwassermachine. Om het bakje schoon te maken, dient u ten eerste het bakje te verwijderen en in een zeepoplossing te leggen. Laat het bakje gedurende 15 minuten in de oplossing weken. Vervolgens kan de oplossing met een schone, droge doek worden afgeveegd. Als laatste kunt u het bakje terugplaatsen.

Filter

Het filter in uw vaatwasser is een van de belangrijkste onderdelen van uw machine. Het filter houdt het voedsel vast dat tijdens het wassen loslaat. Het filter moet regelmatig worden schoongemaakt om de machine optimaal te laten werken. Om het filter schoon te maken, dient u ten eerste het filter te verwijderen. Vervolgens kan het filter worden gespoeld met lauwwarm water, waarna het filter op een schone theedoek kan worden gelegd om het water te absorberen. Als laatste kunt u het filter terugplaatsen.

Sproeier

De sproeier is een van de meest complexe onderdelen van een vaatwasser. De sproeier zorgt ervoor dat de vaatwasser goed schoonmaakt. Om de sproeier schoon te maken, dient u de sproeier te verwijderen en in een zeepoplossing te leggen. Laat de sproeier 15 minuten weken. Vervolgens kunt u de sproeier uit de oplossing halen en met een schone, droge doek afvegen. Als laatste kunt u de sproeier terugplaatsen.

Afvoeropening

De afvoeropening is een van de meest vergeten onderdelen van de vaatwasser. Deze onderdelen zijn echter net zo belangrijk als alle andere onderdelen. Om de afvoeropening schoon te maken, dient u eerst het vaatwasserfilter te verwijderen. Vervolgens kunt u de afvoeropening schoonmaken met een schone, droge doek. Als laatste kunt u het filter terugplaatsen.

Gebruik van professionele reinigingsmiddelen

Het gebruik van professionele reinigingsmiddelen zoals Miele Professional kan een goede investering zijn als u vaak uw vaatwasseronderdelen schoonmaakt. Dit product is specifiek samengesteld voor professionele vaatwassers en bevat geen agressieve chemische stoffen die schade kunnen toebrengen aan de onderdelen. Het is veilig en effectief in het verwijderen van vette residuen, stof en bacteriƫn. U kunt hier vinden: https://www.miele.be/nl/professional/accessoires-professionele-detergenten-professionele-vaatwassers-441.htm

Conclusie

Het schoonmaken van vaatwasseronderdelen is een veel voorkomende taak voor veel mensen. Het is belangrijk om de juiste reinigingsmiddelen te gebruiken en de juiste voorzorgsmaatregelen te treffen om ervoor te zorgen dat de onderdelen schoon en functioneel blijven. Gebruik professionele reinigingsmiddelen zoals Miele Professional om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten krijgt.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Vaatwasser onderdelen

!–StopPubText–>.