Menu Sluiten

Professionele Wasmachines

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over professionele wasmachines kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Professionele Wasmachines

Om ervoor te zorgen dat de wasautomaat goed blijft functioneren, geeft Miele aanbevelingen om de machines regelmatig te onderhouden. Door een goede routine te volgen om de wasmachines te reinigen, kunnen bedrijven een consistente prestatie bereiken op lange termijn.

Het is belangrijk om goed te begrijpen hoe de professionele wasmachine werkt, inclusief de programmeerbare functies. Controleer of de machine economisch verbruikt en schoonmaakt zoals verwacht. De professionele wasmachines van Miele beschikken over een schoolresultaat waarmee u de hygiëne niveaus in uw bedrijf kunt waarborgen.

Wat Zijn Wat Voordelen Van Professionele Wasmachines?

Professionele wasmachines bieden tal van voordelen voor bedrijven die zoeken naar een betrouwbare en kosteneffectieve manier om kleding en andere textielartikelen te wassen. Professionele wasmachines zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik en zijn vervaardigd met de beste materialen, waardoor ze langer meegaan dan traditionele wasmachines.

Een professionele wasmachine heeft een groter capaciteit dan een reguliere wasmachine, waardoor de wasgoed problemen efficiënt kunnen worden aangepakt. Bovendien is het wasprogramma instelbaar, zodat het kan worden aangepast aan het type stof dat wordt gestoomd.

De professionele wasmachines van Miele bieden variabele instellingen voor verschillende soorten stoffen waarmee kleding en ander textiel perfect worden gereinigd. Bovendien hebben de wasmachines speciale programma´s om allergieën, omgevingseisen en wassen van kwetsbare kledingsoorten te verminderen.

Professionele wasmachines bieden veel meer mogelijkheden en zijn meer energie-efficiënt dan andere wasmachines. Miele heeft een reeks professionele wasautomaten om aan de verschillende behoeften van uw bedrijf te voldoen.

Conclusie

professionele wasmachines bieden veel voordelen voor bedrijven, zoals efficiënt textiel reinigen, energiebesparingen, langere levensduur, verbeterde prestaties, speciale programeerbare functies en allergievermindering.

Miele heeft een uitgebreide collectie aan professionele wasautomaten die aan deze behoeften voldoen. De producten zijn ontworpen en gemaakt met de beste materialen om lange-termijn prestaties en energieefficiëntie te garanderen.

Daarnaast is het belangrijk om een goede reinigingsroutine te volgen om de prestaties van uw wasautomaat te verbeteren. Inspecteer de buizen, trommels, filters en wascyclus en verwijder overtollig vuil, verharding en bacteriën. Door deze tips te volgen, kunt u het meeste uit uw professionele wasmachines halen.

Reiniging Professionele Wasmachines

Verouderde of slecht gekeurde professionele wasmachines kunnen een gevaar zijn voor uw bedrijf. Na verloop van tijd, veel van de onderdelen van de wasmachine elementen verslechteren en verzadigen met oude wasmiddelen en andere schadelijke chemische stoffen die erin kunnen blijven hangen. Een goede onderhoudsprogramma omvat het inspecteren en reinigen van de wasmachine.

Wat Moet U Doen Om Uw Wasautomaat Te Reinigen?

Het is belangrijk om een routine te volgen om uw professionele wasmachines schoon te maken en zo de prestaties te verbeteren. Hieronder vind je een paar belangrijke tips om je te helpen bij het onderhouden en reinigen van je professionele wasmachines.

1. Uiterste Dompelsysteem

Het eerste wat u moet doen is het uiterste dompelsysteem inspecteren en dit controleren op lekkages. Controleer of er geen aanslag of vuil is gebouwd rondom de buitenkant van de wasautomaat. Als u ziet dat er waterlekkage is, dient u deze dringend te laten verhelpen.

2. Wascyclus

Om te controleren of uw wascyclus nog goed werkt, draait u de wascyclus terwijl u de wasautomaat inspecteert. Kijk of er geen onregelmatigheden optreden in het wasproces, zoals afsluiten, herstellen of bijvullen van water. Bovendien dient u alles te inspecteren, zoals deuren, trommel, filter, bediening en de watertoevoer.

3. Toevoerbuis

Als u de buis controleert, controleer dan of er geen verstoppingen zijn. Zorg ervoor dat de buizen vrij van deeg of wasmiddelresten zijn. Controleer ook of er geen blokkades zijn in de buis die het water binnen en buiten de wasautomaat beperken.

4. Wastrommels

Controleer of de trommels schoon worden gemaakt met heet water tijdens het wasprogramma. De trommels moeten gereinigd worden met alkalische reinigingsmiddelen om alle vuil en bacteriën te verwijderen.

5. Filters

De filters moeten periodiek worden schoongemaakt of vervangen. U kunt de filters reinigen met warm water en een filterspoeler. Filterreinigers zijn ook een effectieve methode om de filters te reinigen, maar geef hier zorgvuldig mee om.

Hoe Gebruikt U Professionele Wasautomaten?

Voor een optimaal gebruik van professionele wasautomaten, is een goede technische onderhoudscontrole en wascyclus essentieel. Professionele wasautomaten van Miele https://www.miele.be/nl/professional/professionele-wasautomaten-390.htm , zoals de PT 5155 C, bieden prestaties van hoge kwaliteit met energiezuinige processen.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Professionele wasmachines

!–StopPubText–>.