Menu Sluiten

Bediening Waszuilen

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over bediening waszuilen kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Bediening Waszuilen

Reiniging bedienden waszuilen

De professionele sector ziet steeds vaker de toepassing van waszuilen. Hoewel uitgebreide onderhoudsprogramma┬┤s of een servicecontract met een specialistische technisch dienst de levensduur en betrouwbaarheid van deze installaties verhogen, maakt dergelijk onderhoud vaak geen dagelijkse of wekelijkse inspectie of schoonmaak mogelijk. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je zelf waszuilen goed kunt reinigen en onderhouden. In deze blogpost gaan we dieper in op de belangrijkste punten bij het reinigen van waszuilen.

Wat zijn waszuilen?

Waszuilen zijn wasmachines en drogers die rechtstreeks op totaal transport vastzitten. Ze worden meestal toegepast in lokalen waar de ruimte beperkt is, zoals hotels, studentenhuizen, kleine bedrijven en scholen. De voordelen hiervan zijn eenvoudig: alles wat nodig is voor de wascyclus is geïntegreerd in een enkel apparaat.

Voordelen van waszuilen

Waszuilen hebben veel voordelen:

  • Ze nemen minder ruimte in beslag dan aparte wasmachines en drogers, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes met beperkte capaciteit.
  • Ze hebben een aantal functies ingebouwd die je niet in aparte wasmachines en drogers vindt, zoals de auto-was en -droogfunctie, online verbindingen, programmagestuurde functies en meer.
  • Ze zijn draagbaar, waardoor ze gemakkelijk binnen een gebouw kunnen worden verplaatst.

De reiniging van waszuilen

Het is belangrijk dat je de waszuilen regelmatig reinigt om ervoor te zorgen dat ze optimaal presteren. Om ze goed te schoon te maken, moet je de volgende stappen volgen:

1. Verwijder alle wasgoed

Haal alle wasgoed uit de waszuilen voor het begin van het reinigingsproces. Controleer of er geen wasgoed achterblijft in het wasbad, waar het mogelijk is achtergebleven.

2. Maak de buitenkant schoon

Gebruik een vochtige doek en of een licht detergent om de buitenkant van de waszuilen schoon te maken. Wrijf overtollig vuil en stof weg.

3. Maak de randen en gaatjes schoon

Gebruik een mild reinigingsmiddel om alle kieren en gaatjes van de waszuilen schoon te maken.

4. Ontmeng het water dat zich in de waszuil ophoopt

Gebruik een oplosmiddel voor het drogen van de waszuilen om eventueel water dat zich heeft opgehoopt te verwijderen.

5. Wis allerlei vuil weg

Gebruik een dweil met schoon water om alle vuil weg te wissen. Dit omvat ook het verwijderen van eventuele resten vuil wat zichtbaar is na het reinigen.

Onderhouden van waszuilen

Om ervoor te zorgen dat de waszuilen in optimale conditie blijven, moeten ze regelmatig worden onderhouden. Om de levensduur verder te verlengen, raden we aan om de onderstaande richtlijnen te volgen:

1. Gebruik geen schurende of corrosieve materialen

Gebruik geen schurende of corrosieve materialen zoals staalwol, schuursponsjes, chloorbleekoplossing of andere chemische oplossingen bij het schoonmaken of onderhouden van de waszuilen.

2. Verander het wasmiddel regelmatig

Verander het wasmiddel regelmatig en gebruik alleen de wasmiddelen die aanbevolen worden door de fabrikant of leverancier.

3. Controleer regelmatig de filters

Controleer regelmatig de waszuilen filters en vervang ze tijdig indien nodig.

4. Maak de condensator regelmatig schoon

Maak de condensator regelmatig schoon en zorg ervoor dat hij goed blijft functioneren.

Conclusie

Waszuilen zijn handige apparaat voor gebruikers met ruimte- of budgetbeperkingen. Hoewel waszuilen ingenieus zijn ontworpen, hebben ze net als elk ander apparaat regelmatig onderhoud nodig. Door ze regelmatig schoon te maken en te onderhouden, kun je ervoor zorgen dat ze goed blijven werken. Miele heeft een breed assortiment aan was- en droogzuilen dat voldoet aan speciale behoeften van professionals. Ontdek hier meer over Miele Was- en Droogzuilen.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Bediening waszuilen

!–StopPubText–>.