Menu Sluiten

Industrieel Wassen

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over industrieel wassen kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Industrieel Wassen

Reiniging Industrieel Wast – Een Aanpak op Maat

Industriële reiniging is een complex proces dat technische vaardigheden en expertise vereist. Het is ook belangrijk om te weten hoe u het beste resultaat kunt behalen bij het wassen van zware machines. Miele Professional biedt hygiënische oplossingen voor de industriële sector die geschikt zijn voor diverse bedrijfsprocessen. We geven je hieronder een overzicht van de voordelen van industriële reiniging en de aanpak op maat.

Wat zijn de Voordelen van industriële Reiniging?

Industriële reiniging helpt machines schoon en hygiënisch te blijven. Dit kan helpen om producttekortkomingen te voorkomen, meer efficiëntie in de productie te krijgen, en een betere klantervaring te bieden. Hieronder vind je enkele andere voordelen van industriële reiniging vanuit het oogpunt van een bedrijf:

  • Verlaagde onderhoudskosten: Industriële reiniging helpt de algehele levensduur en prestaties van machines te verbeteren, waardoor de onderhoudskosten aanzienlijk verlaagd kunnen worden.

  • Betere bedrijfsprestaties: Industriële reiniging houdt machines schoon, wat de prestaties en kwaliteit van het bedrijf kan verhogen.

  • Veiligheid voor het personeel: De meeste zware industriële machines kunnen giftige stoffen uitscheiden, wat veiligheidsrisico´s vormt voor het personeel. Industriële wassystemen helpen ervoor te zorgen dat deze stoffen en bacteriën goed verwijderd worden.

  • Hygiëne: De meeste bedrijven die zwaar werk doen, hebben ook te maken met tal van micro-organismen en andere schadelijke stoffen. Een consistente industriële reiniging helpt ervoor te zorgen dat de werkplek gezond en hygiënisch blijft.

Onze Aanpak op Maat

Miele Professional levert aangepaste hygiënische oplossingen voor de juiste industriële reinigingsbehoeften. We adviseren bedrijven over welke machine het beste is voor hun specifieke businesscase. Onze professionele technici installeren en onderhouden de machines na installatie, waardoor de machines blijven presteren op een optimaal niveau.

Onze anapak omvat:

  • Pre-installatie advies: Wij adviseren bedrijven over welke machine het meest geschikt is voor hun specifieke bedrijfsdoelstellingen.

  • Installatie en onderhoud: Onze technische experts installeren de geïnstalleerde machines, waarna ze periodiek geïnspecteerd en onderhouden worden.

  • Advies over hygiëne: Onze professionals behandelen alle aspecten van hygiëne, van milieuverontreiniging tot het vermijden van bacteriegroei.

Onze Machines

Wij bieden een assortiment aan hygiënische oplossingen voor het wassen van zware machines. Onze machines zijn sterk genoeg om te voldoen aan de meest veeleisende industriële reinigingsbehoeften. Al onze machines zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen met technische kwaliteit in gedachten. Bovendien worden al onze wasmachines geleverd met een mechanische veiligheidsklep voor extra veiligheid.

We bespreken hieronder enkele belangrijke kenmerken van onze machines:

  • Eenvoudig te bedienen: Onze machines zijn zeer eenvoudig in gebruik, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het leren hoe je de machine moet bedienen.

  • Energiebesparend: Met onze energiezuinige ontwerpen kun je 50% van je energieverbruik besparen.

  • 10 jaar garantie: Wij bieden een garantie van 10 jaar op de meeste van onze machines.

Geef je Bedrijf een Boost met onze Professionele Oplossingen

Miele Professional helpt bedrijven om hun producentieprocessen te verbeteren met hygiënische oplossingen die geschikt zijn voor industriële was- en reinigingsbehoeften. Onze machines en systemen worden geleverd met een mechanische veiligheidsklep, die de veiligheid en betrouwbaarheid van je bedrijf vergroot. Bovendien bieden we verschillende opties voor de installatie van onze machines, waaronder een instapmodel of een omgevingsvriendelijk ontwerp. Kijk hier als je meer over onze professionele oplossingen wilt weten.

Miele Professional heeft een jarenlange ervaring met het leveren van hygiënische oplossingen voor de industriële sector. We leveren machines en systemen die de reinigingseisen in de industriële sector te boven gaan. Als je meer wilt weten over onze producten en services, bezoek dan onze website.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Industrieel wassen

!–StopPubText–>.