Menu Sluiten

Bedrijven Reiniging Instrumenten Tandheelkunde

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

Goede redenen voor Miele Professional

De kwaliteit van Miele Professional

Kwaliteit waarop men vertrouwen kan. Toestellen van Miele Professional worden ontwikkeld door de ingenieurs van Miele en de zorgvuldig geselecteerde onderdelen worden overwegend in onze eigen fabrieken in Duitsland en Europa gemaakt. German Engineering betekent voor ons vooral dat we de details uiterst serieus nemen. Zelfs voor kleine verbeteringen doen we grote inspanningen.

Zo kunnen we, zoals geen ander in deze bedrijfstak, een lange levensduur van onze producten en 100 % kwaliteit garanderen, in alles wat we doen.

De zuinigheid van Miele Professional

Het voordeel van de Miele-kwaliteit betaalt zich op termijn eenvoudigweg uit. Kijkt men naar de kosten over de totale levensduur van onze producten, dan wordt duidelijk hoe zuinig ze zijn. Daarom betekent German Engineering voor onze klanten de allerhoogste zuinigheid: lange levensduur, laag verbruik van water en energie en daarmee gepaard snellere en veiligere werkstromen en langduriger storingsvrije techniek.

De prestaties van Miele Professional

Welke eisen ook aan onze toestellen worden gesteld, de prestaties en de lange levensduur van onze robuuste machines zullen u overtuigen. Elk product wordt onderworpen aan een laatste test en pas als alle testen vlekkeloos doorlopen zijn, is het product klaar voor de praktijk. Ze blijven maar doorgaan, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op hun eigen zaken: dankzij veiligheid perfecte resultaten leveren.

De ergonomie van Miele Professional

Toestellen van Miele Professional bieden een breed scala aan intelligente functies en passen zich altijd aan elke situatie aan. Veel van deze processen verlopen automatisch, maar het zijn juist de vrij te kiezen programmaparameters die maken dat het toestel intuïtief en snel te bedienen is. Het overzichtelijke en goed leesbare bedieningsdisplay laat geen vraag onbeantwoord, zodat u altijd weet wat u doet.

De service van Miele Professional

Onze service begint al voordat we onze producten bij u afleveren. Door de zorgvuldige analyse van de behoeften, gekoppeld aan procesplanningen en gedetailleerde haalbaarheidsstudies. In samenspraak met de klant werken we specifieke concepten uit voor elke specifieke toepassing. Zo ontstaan op u afgestemde systeemoplossingen, die een veilige werking garanderen. Onze servicetechnici staan altijd elke werkdag klaar voor onze klanten. Met afgestemde serviceprogramma”s en serviceovereenkomsten bieden we een preventieve service aan. Inspecties, onderhoud en service zorgen ervoor dat u zonder problemen kunt werken, dat het toestel z”n waarde behoudt en dat uw investering verzekerd is. En als er toch een probleem is, kunnen we door ons landelijk dekkende servicenetwerk snel reageren, in de medische techniek vaak 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over bedrijven reiniging instrumenten tandheelkunde kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Bedrijven Reiniging Instrumenten Tandheelkunde

Sterilisatoren | tandheelkunde | Betaalsystemen | instrumentenbehandeling | dierenartsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven reiniging instrumenten tandheelkunde

home over de praktijk tandartsen contact tandartsen u kan in de mondzorg bornemtandartsenpraktijk terecht voor algemene tandzorgen kindertandheelkunde endodontie kanaalbehandelingen prothese kroon en brugwerk home bleaching en cosmetische tandheelkunde. Het voorkomen van tandproblemen is onze voornaamste zorg bedrijven reiniging instrumenten tandheelkunde informatie aanvragen Wij stimuleren periodieke controles maandelijks maandelijks of jaarlijks naargelang het risicoprofiel van de patint en willen voldoende tijd besteden aan mondhygineinstructies omdat preventie zo belangrijk is om tanden en tandvlees gezond te houden. Onzetandartsen gebruiken hoogwaardige materialen instrumenten en apparatuur om kwalitatief werk te leveren. Door voortdurend bij te scholen te specialiseren en te investeren in nieuwe moderne toestellen o.a De verkoopprijs van bedrijven reiniging instrumenten tandheelkunde De sterilisatieapparatuur kunnen wij u de beste zor.

.

De discipline van Bedrijven reiniging instrumenten tandheelkunde

.