Menu Sluiten

Professioneel Stoomstrijksysteem

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

Een professioneel stoomstrijksysteem, ook wel stoomgenerator genoemd, heeft een groter waterreservoir en een grotere stoomafgifte dan een stoomstrijkijzer. Het strijkijzer zelf is gekoppeld aan een afzonderlijke basis met een waterreservoir. Het is ontworpen om grote hoeveelheden was te strijken. Een stroomstrijkijzer is compacter en makkelijker op te bergen.

Bij goedkope droogstrijkijzers moet je zelf met een plantenspuit voor vocht in het strijkgoed zorgen. Met stoom krijg je kreukels gemakkelijker uit je kleding. Het reservoir van gewone stoomstrijkijzers moet je regelmatig bijvullen. Stoomstrijksystemen of stoomstrijkgeneratoren hebben een groter waterreservoir en basisstation voor de stoomproductie.

Het is algemeen bekend in de strijkindustrie.

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over professioneel stoomstrijksysteem kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Professioneel Stoomstrijksysteem

Reiniging professioneel stoomstrijksysteem – de voordelen en tips

Introduction

De meesten van ons kennen het gevoel wanneer je kleding zo mooi gestreken uit de pas is. Maar wat als dit elke dag moet gebeuren? We bedoelen hiermee het gebruik van professionele stoomstrijksystemen, zoals die gebruikt worden door professionele kledingontwerpers, schoonheidsspecialisten en mensen die zorgen dat uw hotelkamer er altijd netjes bij ligt. In deze blog zullen we ingaan op de voordelen van het schoonhouden van een professioneel stoomstrijksysteem en de tips om ervoor te zorgen dat uw systeem hygiënisch en betrouwbaar blijft.

Wat is een professioneel stoomstrijksysteem?

Een professioneel stoomstrijksysteem is een professioneel stoomstrijkapparaat gebruikt om kleding en andere stoffen perfect te strijken. Het wordt gebruikt in schoonheidssalons, kledingwinkels, hotels en restaurants. Het is een veelgevraagd apparaat omdat het sneller strijkt, de stof gladder en beter beschermt tegen beschadiging. Er zijn veel verschillende modellen van professionele stoomstrijksystemen op de markt, waaronder combinaties van het formaat en de prestaties en met verschillende onderhoudsmogelijkheden.

Waarom is het belangrijk om een professioneel stoomstrijksysteem te reinigen?

Het regelmatig reinigen van een professioneel stoomstrijksysteem is essentieel om het in goede staat te houden. Dit zorgt ervoor dat het apparaat presteert zoals verwacht en optimaal gebruik maakt van alle functies. Als het niet wordt schoongemaakt, kan dit leiden tot verstopping, lagere prestaties en defecten die kunnen leiden tot schade aan de stoffen die gestreken worden. Daarom is het belangrijk dat u uw professionele stoomstrijksysteem regelmatig nakijkt en onderhoudt.

Voordelen van het regelmatig schoonmaken van een professioneel stoomstrijksysteem

Er zijn veel voordelen verbonden aan het schoonmaken van uw professionele stoomstrijksysteem. Hier volgen enkele van de meest opmerkelijke:

De levensduur van het apparaat verlengen

Door het reinigen van uw systeem, zult u het leven van uw professionele stoomstrijksysteem kunnen verlengen. Ongeacht het type apparaat dat u heeft, reiniging zal helpen om verstoppingen te voorkomen en het optimaliseren van de prestaties.

Verhoogde kwaliteit van het gestreken materiaal

Als het niet schoon is, kan het professionele stoomstrijksysteem vezels, verontreinigingen enandere stoffen verlaten op het materiaal dat u strijkt. Door het regelmatig schoon te maken, voorkomt u dit. Bovendien zullen de resultaten consistenter zijn bij elk gebruik.

Verhogen van de daadwerkelijke apparaturprestatie

Door regelmatig schoon te maken, voorkomt u dat stoffen de weerstand van het systeem beïnvloeden, waardoor het systeem beter zal presteren.

Verbeterde hygiëne

Met een schoon systeem wordt voorkomen dat bacteriën en schimmels worden overgedragen van de ene naar de andere stof.

Tips voor het schoonmaken van een professioneel stoomstrijksysteem

Als u uw professionele stoomstrijksysteem effectief wilt reinigen, houd hier dan rekening mee:

Gebruik altijd het juiste schoonmaakmiddel

Voor het schoonmaken van een professioneel stoomstrijksysteem is het noodzakelijk om het juiste schoonmaakmiddel te gebruiken. Dit verschilt van apparaat tot apparaat, maar in de meeste gevallen kunt u een universele reinigingsoplossing gebruiken.

Gebruik geen grove materialen

Het is belangrijk om geen grove materialen zoals staalwol of harde borstels te gebruiken om het apparaat te reinigen. Dit kan de buitenkant van het apparaat beschadigen.

Maak de behuizing schoon

De behuizing van uw professioneel stoomstrijksysteem kan schoon gemaakt worden met schone doeken en een mild, niet-abrasief schoonmaakmiddel. Wrijf het oppervlak waar het nodig is af met een doek en herhaal deze stap als het nodig is.

Verwijder alle zichtbare verontreinigingen

Onderhoud uw stoomstrijksysteem door alle zichtbare verontreinigingen, zoals vet, vuil, wasmiddelen en reinigingsmiddelen, te verwijderen. Deze kunnen schade aan het apparaat toebrengen als ze niet worden verwijderd.

Conclusie

Regelmatig onderhoud aan uw professionele stoomstrijksysteem is absoluut essentieel om de levensduur te verhogen en ervoor te zorgen dat het optimaal presteert. Met de tips die hierboven worden gegeven, kun je ervoor zorgen dat je jouw professionele stoomstrijksysteem grondig schoonhoudt. U kunt ook advies inwinnen bij een professioneel bedrijf zoals Miele om ervoor te zorgen dat uw stoomstrijksysteem de best mogelijke prestaties levert en een lange levensduur heeft. Bekijk hun professioneel stoomstrijksysteem hier.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Professioneel stoomstrijksysteem

!–StopPubText–>.