Menu Sluiten

Accessoires Professionele Wasmachines

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over accessoires professionele wasmachines kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Accessoires Professionele Wasmachines

Reiniging Accessoires Professionele Wasmachines

Met de Miele Professional lijn wasmachines heeft u grote voordelen ten opzichte van andere machines. De lijn is ontworpen met meerdere effectieve reinigingsprogramma┬┤s en accessoires voor een snelle, effectieve en professionele reiniging. Lees hier hoe je de manchet, trommel, vulopening en buitenkant van professionele wasmachines optimaal kunt reinigen.

Hoe kun je de Manchet reinigen?

De manchet is een rubberen rand die zich aan de binnenkant bevindt van professionele wasmachines. Deze moet regelmatig worden schoongemaakt om er zeker van te zijn dat er geen resten wasmiddelen of vuil in achtergebleven zijn.

Om de manchet goed te reinigen moet je eerst het reinigingsprogramma op de machine selecteren. Er zijn verschillende programma┬┤s beschikbaar op Miele Professional lijn wasmachines, dus let op dat je het juiste gebruikt. Nadat de machine begonnen is met het reinigen kun je de manchet schoonmaken met de meegeleverde borstel. Gebruik hiervoor een speciaal rubber reinigingsmiddel zoals de “Miele Professional Rubber Cleaner” om ervoor te zorgen dat alle resten zachtjes verwijderd worden.

Na het reinigen van de manchet kun je de machine herstarten om het reinigingsprogramma te voltooien.

Hoe kun je de Trommel reinigen?

De trommel van een professionele wasmachine raakt na verloop van tijd stoffig. Om ervoor te zorgen dat je kleding goed wordt schoon in de wasmachine moet je de trommel regelmatig reinigen.

Begin met het afschroeven van de linten aan de achterkant van de trommel. Dit zal de trommel openen en toestaan dat je er bij kunt. Gebruik een stofzuiger of een zachte doek om de trommel grondig schoon te maken. Controleer vervolgens of alle gaatjes enspleten ook schoon zijn. Gebruik bijvoorbeeld een wattenstaafje of een klein borsteltje om het vuil grondig te verwijderen en maak gebruik van speciale vetvlekkenverwijderaar zoals de “Miele Professional Grease Remover” om gedroogde vetvlekken te verwijderen.

Sluit de trommel nu weer door de linten goed vast te draaien.

Hoe kun je de Vulopening reinigen?

De vulopening aan de bovenkant van een professionele wasmachine kan stoffig worden. Om de vulopening te reinigen moet je eerst de bovenste twee linten aan de zijkant losdraaien. Veeg vervolgens het vuil van het bandje dat over de vulopening loopt. Hierna kun je de zijkanten van de vulopening schoonmaken met een doek en speciale reinigingsmiddelen zoals de “Miele Professional Stainless Steel Cleaner”. Laat de middelen goed drogen voordat je de vulopening weer sluit.

Hoe kun je de Buitenkant reinigen?

De buitenkant van een professionele wasmachine vereist regelmatig onderhoud. Om de buitenkant te reinigen, verwijder je eerst het vuil met een vochtige doek. Voor bestendig vuil adviseren we om speciale reinigingsmiddelen te gebruiken zoals de “Miele Professional Plastic Cleaner”. Gebruik deze middelen volgens de aanwijzingen voor een optimale reiniging.

Na het gebruik van deze middelen kun je ze afspoelen met lauwwarm water en afdrogen met een schone, droge doek.

Conclusie

Met de juiste accessoires en reinigingsmiddelen kun je de manchet, trommel, vulopening en buitenkant van professionele wasmachines makkelijk en snel schoonmaken. Volg deze tips en je wasmachine ziet er weer zo goed als nieuw uit. Kijk voor meer informatie over onze professionele wasautomaten hier.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Accessoires professionele wasmachines

!–StopPubText–>.