Menu Sluiten

Afwasmachine Horeca

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over afwasmachine horeca kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Afwasmachine Horeca

beste onderhoud dat je kunt doen voor de vaatwasser, is om deze jaarlijks te laten controleren. Er zijn veel servicebedrijven die een technicus naar uw locatie kunnen sturen om een ??grondige inspectie uit te voeren. De technicus voert dan een reeks tests uit om er zeker van te zijn dat alle onderdelen werken zoals zij moeten. Negeer niet de noodzaak om te controleren of de afvoer schoon is en of er sprake is van lekkage of problemen met pomppatronen.

Elementen vervangen

Het vervangen van afdichtingen en filters is een vereiste om het waterpeil, de druk en de temperatuur te optimaliseren. Het is ook belangrijk om een ??nieuwe filter te installeren om te voorkomen dat vuil de kamer binnendringt. Als er bijvoorbeeld een afdichting kapot is, is het belangrijk om deze te vervangen voordat er schade ontstaat aan andere onderdelen.

Leidingen inspecteren

Vaatwassers hebben elektrische leidingen die kunnen slijten en moeten daarom worden vervangen. Controleer regelmatig of er losse verbindingen, kronkelende lekkages of kortsluitingen in de conserveringskamer aanwezig zijn. Dit is een kritieke stap bij het onderhouden van uw vaatwasser.

Oplossingen gebruiken

Om ervoor te zorgen dat uw vaatwasser hygiƫnisch blijft, is het belangrijk om een ??goede vaatwasoplossing te gebruiken. Er zijn een aantal opties op de markt om u te helpen bij het reinigen van het vaatwerk. Kies de beste oplossing voor uw bedrijf en gebruik deze regelmatig voor het beste resultaat.

Om ervoor te zorgen dat uw vaatwasser de best mogelijke prestaties blijft leveren, moeten bovengenoemde tips regelmatig worden toegepast. Neem contact op met een specialist in professionele restauratieapparatuur als u meer hulp of informatie nodig heeft over het reinigen en onderhouden van professionele vaatwassers.

Reiniging Afwasmachine Horeca

Het is belangrijk om professionele vaatwassers in de horeca goed te onderhouden, zodat uw gasten hun borden, bestek en glazen netjes en hygiƫnisch kunnen aantreffen. Met de juiste vaatwasser reinigings- en onderhoudsmethoden kunt u ervoor zorgen dat de reinigingskracht van uw vaatwasser optimaal blijft. Hieronder staan ??alle belangrijke stappen die u kunt volgen om uw vaatwasser in topconditie te houden.

Vaatwasser selecteren

Voordat u begint met reiniging en onderhoud, is het belangrijk om een vaatwasser te selecteren die voldoet aan de behoeften van uw horecagelegenheid. Bij het kiezen van de juiste vaatwasserkast moet rekening worden gehouden met het type bedrijf, het aantal maaltijden per dag en de ruimte die beschikbaar is. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan modellen, waaronder semi-professionele vaatwassers, professionele vaatwassers en hoge- capaciteit vaatwassers. Kijk op Miele om verschillende professionele vaatwassers te bekijken.

Dagelijkse reiniging

De meeste professionals adviseren om vaatwasserregels aan te houden en dagelijks onderhoud uit te voeren. Begin met het legen van de filter voordat u de afwasdoek gebruikt om vuil en zand weg te halen. Gebruik een ammoniakoplossing om de buitenkant van de vaatwasser schoon te maken. Je moet ook de binnenkant van de vaatwasser regelmatig schoonmaken. Gebruik een doek of licht schuursponsje om te schuren.

Testen

Voordat u begint met reinigen, moet u alleen een test draaien om er zeker van te zijn dat de vaatwasser de juiste temperatuur en druk produceert. Zorg ervoor dat je ook deze stap neemt om ervoor te zorgen dat het apparaat perfect functioneert.

Onderhoud

Het


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Afwasmachine horeca

!–StopPubText–>.