Menu Sluiten

Overzicht Reinigingsoplossingen

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over overzicht reinigingsoplossingen kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Overzicht Reinigingsoplossingen

Reiniging Overzicht Reinigingsoplossingen

Miele staat voor jarenlange ervaring en expertise op het gebied van reinigingstechnologie. Naast een breed scala aan producten, bieden we ook diverse professionele reinigingsoplossingen voor particuliere en commerciële toepassingen. Met Miele bent u verzekerd van een perfect schoon resultaat.

Wat zijn de verschillende typen reinigingsoplossingen?

Bij Miele vindt u verschillende soorten reinigingsoplossingen voor alle soorten reinigingssituaties. We hebben producten en oplossingen ontworpen voor allerlei toepassingen, zoals bijvoorbeeld diepgaande reiniging, oppervlakte reiniging, desinfectie, sanitair, vloeren en meer.

Oppervlakte Reiniging

Als het gaat om dagelijkse of wekelijkse reiniging, zijn er verschillende opties beschikbaar om te helpen bij het verwijderen van stof en vuil van oppervlakken. Miele biedt veelzijdige oplossingen voor schoonmaak op verschillende locaties, waaronder kantoren, hotels, restaurants en winkels. Onze systemen zijn gemakkelijk te bedienen en bieden voordelen als het gaat om hygiëne, kosten en tijdbesparing.

Diepgaande Reiniging

Voor diepgaande reiniging is meer kracht vereist dan voor oppervlakreiniging. Miele biedt oplossingen voor verschillende situaties, waaronder moeilijk bereikbare zones, hardnekkige vlekken en zware verontreinigingen. Onze professionele reinigingsmachines bieden een grondige en efficiënte schoonmaak, door het gebruik van krachtige spuitstralen, chemische reinigingsoplossingen en andere technologieën.

Desinfectie

Hoewel veel schoonmaakoplossingen goed zijn om vuil te verwijderen, is het vaak nodig om ook bacteriën en virussen te bestrijden. Miele biedt producten voor desinfectie, met name voor het reinigen van ruimtes in de industrie en de gezondheidszorg. Onze oplossingen bieden een effectieve, hygiënische en veilige manier van reinigen, met minimale risico´s op cross-contaminatie.

Sanitaire Toepassingen

Bij sanitaire toepassingen is hygiëne essentieel. Miele biedt producten voor het reinigen van riolen, afvoerbuizen en badkamers om te helpen bij het voorkomen van blokkades en lekkages. Onze systemen zijn ontworpen om effectief vet, vuil en organisch materiaal te verwijderen en om de kans op geur- en reinigingsproblemen te verminderen.

Vloeren

Het is belangrijk om vloeren schoon en veilig te houden. Miele heeft een breed scala aan producten voor het reinigen en onderhouden van vloeren, waaronder tapijt, tegels, linoleum en vinyl. Onze reinigingsoplossingen zijn ontworpen om de best mogelijke prestaties te leveren.

Miele biedt een breed scala aan reinigingsoplossingen voor een verscheidenheid aan toepassingen om u te helpen de perfecte reinigingsresultaten te bereiken. Neem op Miele.be contact met ons op voor meer informatie over onze professionele reinigingsoplossingen.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Overzicht reinigingsoplossingen

!–StopPubText–>.