Menu Sluiten

Handelaars Truck Reiniging

SN-Truckstyling is gespecialiseerd in het verkopen van alles wat te maken heeft met uw vrachtwagen. Van interieur tot exterieur en van accessoires tot maatwerk. U kunt voor alles bij ons terecht. Bekijk onze webshop met meer dan 2500 producten.

02719690271969

More info

tags: Truck Reiniging – Info Over Truck Reiniging – Site Over Truck Reiniging – Truck Reiniging Belgie – Truck Reiniging Antwerpen – 

Wenst u meer info over handelaars truck reiniging kijk dan vlug op https://sn-truckstyling.com/ | Handelaars Truck Reiniging

Reiniging Handelaars Truck Reiniging: uw stappenplan naar professionele reiniging resultaten

Als handelaar heeft u een investering gedaan in trucks, waardoor deze meer bekendheid krijgen. Evenzo is het belangrijk dat u investeert in de reguliere schoonmaak van deze voertuigen zodat ze te allen tijde er professioneel en up-to-date uitzien. Een handelaar truck reiniging is essentieel voor het handhaven van een goede verkoop of leasen van trucks. In dit artikel wordt u begeleid door een stappenplan om dit te bereiken.

Voordelen van regelmatige reiniging

Het is belangrijk om te weten dat schoonmaak veel méér is dan het verwijderen van dode insecten, stof en voederresten van de buitenkant van de truck. Alleen al door reiniging kan het uitzicht van de truck worden verbeterd. Regelmatige reiniging biedt ook de volgende voordelen:

  • Verbetering van de esthetische aantrekkingskracht: De glans en het uiterlijk van de truck kunnen worden verhoogd met een adequate schoonmaak. Schone voertuigen zullen meer aantrekkelijk zijn voor potentiële kopers en daardoor zal de verkoopwaarde toenemen.

  • Verhoging van de levensduur: Een ademende kledinglaag die frequent wordt gereinigd, zorgt ervoor dat de laklaag optimaal beschermd blijft tegen verschillende buitenomstandigheden zoals luchtvervuiling, zon, regen en sneeuw. Door dit proces kan de levensduur van de truck aanzienlijk worden verlengd.

  • Verwijdering van corrosie: Door regelmatig te reinigen, worden corrosie en oxidatie verminderd. Een ademende kledinglaag is essentieel om corrosie, morsen en roestvorming op het lakoppervlak en chassis te voorkomen.

Stappen in de handelaar truck reiniging

Het stappenplan dat hier gepresenteerd wordt, zal ervoor zorgen dat uw trucks professioneel gereinigd worden, zonder er al te veel tijd en inspanning voor te hoeven leveren.

Stap 1: externe reiniging

De eerste stapis het reinigen van de externe delen van de truck. Begin met het verwijderen van stof en dode insecten. Reinig de koplampen, mistlampen en bumpers met een speciaal schoonmaakmiddel. Vervolgens, was het voertuig grondig met de juiste conditioners en extreem waterdichte wax om de truck een extra glans te geven.

Stap 2: interne reiniging

Zodra de externe delen van de truck gereinigd zijn, kunt u verder gaan met het interne reinigingsproces. Houd hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften rondom detergenten en schoonmaakmiddelen. Verwijder alle afvalhouders en vervang ze door fris en schoon rubber. Vergeet ook niet de stoelen, de motorruimte, het dashboard, de ramen en het dak te reinigen met speciale producten.

Stap 3: zuivering van het chassis

Uw truck zou niet professioneel schoon zijn zonder het chassis te zuiveren. Hiervoor kunt u een geschikt product vinden bij SN Truckstyling. Dit product is krachtig genoeg om het chassis te ontvetten, tedesinfecteren en te oxideren.

Stap 4: polijsten

Polijsten heeft als doel om het lakoppervlak te herstellen, te verfraaien en weer glanzend te maken. Hiervoor kunt u een wax of polish gebruiken om eventuele deuken of krassen te verwijderen. Wax of polish helpt ook om de laklaag te consolideren.

Stap 5: aanbrengen van een sealer

Een sealer is een beeldbepalend element in het reinigingsproces van een truck. Een goede sealer beschermt niet alleen de lak op de truck, maar verhoogt ook de duurzaamheid van de auto. Het is daarom belangrijk om een kwaliteitsproduct te kiezen die aan de hoge eisen voldoet.

Afronden

Met bovenstaande stappen kunt u zeker zijn van het feit dat uw truck een professionele uitstraling zal krijgen. En daarmee zal de verkoopwaarde en levensduur van uw voertuig worden vergroot! Investeer nu in een goede handelaar truck reiniging om de waarde van uw truck te behouden, of het nu gaat om een lease of verkoop.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Handelaars truck reiniging

!–StopPubText–>.