Menu Sluiten

Leveranciers Droogzuilen

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over leveranciers droogzuilen kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Leveranciers Droogzuilen

Reiniging Leveranciers Droogzuilen

Hoewel het belangrijk is dat u droogzuilen schoonhoudt, moet u de juiste procedurevolgorde volgen om er zeker van te zijn dat de reiniging effectief en veilig is. Dit artikel bevat informatie over wat u moet weten en wat u moet doen voordat u begint met het schoonmaken van een droogzuil.

Waarom is Reiniging Belangrijk?

Het is belangrijk om uw droogzuil goed schoon te houden om een ??efficiënte werking te garanderen. Om slimme resultaten te krijgen, moet u de juiste reinigingsmethode selecteren die voor uw droogsysteem geschikt is. Als de droogzuil niet regelmatig wordt schoongemaakt, kan dit leiden tot een vermindering van de capaciteit, accumulatie van hardnekkig vuil en stof en kan zelfs leiden tot een storing van de apparatuur of het droogproces.

Voorbereiding

Voordat u de droogzuil schoonmaakt, moet u eerst alle stappen doorlopen afhankelijk van de machine die door de leverancier wordt geleverd. Geef speciale aandacht aan stroomuitval, energiesteun en andere aanbevelingen. Zorg ervoor dat de droogzuil helemaal leeg is voordat u deze uitvoert. Als er nog wasgoed in de drum staat, moet u deze op een ander tijdstip schoonmaken.

De Juiste Schoonmaakmiddelen Kiezen

Bepaal welke schoonmaakmiddelen nodig zijn voor de juiste reiniging van de droogzuil. Uw droogzuil gebruikt waarschijnlijk een speciale formule. U kunt dit bij de juiste leverancier kopen. We adviseren daarom middelen van Miele Professional. Deze droogzuilen producten bevatten specifieke ingrediënten die speciaal zijn ontworpen voor het reinigen van droogzuilen. Ze helpen bij het verwijderen van vuil, vet en schimmels die zich op de oppervlakken kunnen ophopen.

Hoe te Reinigen

Na het kiezen van het juiste schoonmaakmiddel, kunt u de droogzuil schoonmaken. U kunt alle oppervlakken schoonmaken met een microvezel doek. Gebruik warm water en druk. Verwijder vervolgens de schroeven die toegang geven tot het interne deel van de droogzuil. Het interne deel kan worden gereinigd met een schuimspaan en een zachte borstel. Vergeet ook niet om het condenswaterreservoir te controleren. Als het vol is, moet u het legen en schoonmaken.

Controleer het Droogsysteem

Mocht u na de reiniging problemen ontdekken, breng dan onmiddellijk contact op met uw leverancier. Uw droogsysteem roof moet eerst worden gecontroleerd. Als u merkt dat er een probleem is dat verband houdt met het droogsysteem, moet u specialistisch advies vragen.

Maak Periodiek Schoon

Het is belangrijk om periodiek schoon te maken om ervoor te zorgen dat de droogzuilen efficiënt blijven werken. Controleer elke zes maanden de droogzuilen om uw bedrijf veilig te houden. U kunt de [Miele Professional Was- en Droogzuilen] (https://www.miele.be/nl/professional/was-droog-zuilen-392.htm) kopen die voldoen aan de industrienormen voor efficiëntie en prestaties.

Wat U Moet Onthouden

Als u de juiste manier gebruikt om uw droogzuilen te reinigen, kunnen deze langer meegaan en heeft u geen onverwachte storingen. U kunt een goede reinigingsoplossing kiezen en uw droogzuilen schoonhouden zoals de leverancier aanbeveelt. Het gebruik van speciale schoonmaakmiddelen en het volgen van de juiste procedure voor schoonmaken, zal resulteren in een goede werking van het droogsysteem.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Leveranciers droogzuilen

!–StopPubText–>.