Menu Sluiten

Leveranciers Hogedrukinstallaties

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een schone zaak

Professionele & industriële reinigingsmachines
Verkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een familiebedrijf met de kernwaarden: hard werken, gezond verstand en als je iets doet, doe het dan goed. Dit zijn de pijlers waarop we zijn gebaseerd. Dankzij deze mentaliteit zijn we in 35 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in West-Europa op gebied van industriële reiniging.

Producten
Verhuur
Projcten

Onze ambitie is om klanten te helpen bij het reinigen en schoonhouden van hun werkplek en machines. Wij streven naar klanttevredenheid door het juiste product op de juiste plaats aan te bieden. Samen met onze experts kijken we hoe we jouw reinigingstaken kunnen automatiseren en optimaliseren. Ons doel is een betrouwbare oplossing voor lange termijn met zo weinig mogelijk onderhoud. 

Service en kwaliteit op de eerste plaats

Een van onze troeven is de grote voorraad aan toestellen, reinigingsproducten en wisselstukken. Hierdoor kunnen we steevast kort op de bal spelen en kunnen we ten allen tijde instaan voor een vlotte en snelle service na verkoop. Van alle producten die we verkopen willen we de meest courante onderdelen op voorraad hebben om bij een eventuele breuk de klant onmiddellijk te kunnen depanneren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Wij denken graag met je mee voor een op maat gemaakte oplossing en leggen je graag de voordelen uit van onze reinigingsmachines. Dit doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek, zodat wij je tevens een aantal voorbeelden kunnen laten zien. U kan ons hier contacteren.

More info

tags: Hogedrukreinigers – Overzicht Hogedrukreinigers – Advies Hogedrukreinigers – Expert Hogedrukreinigers – Aanbeveling Hogedrukreinigers – 

Wenst u meer info over leveranciers hogedrukinstallaties kijk dan vlug op https://www.vandamme.eu/nl | Leveranciers Hogedrukinstallaties

Reiniging | Reinigingsmachines | Tankreiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers hogedrukinstallaties

troeven referenties sorteerboodschap vacatures wie zijn we contact vict uw partner voor een professionele textielinzameling staat hij nu bij een glascontainer van de intercommunale op de hoek van de straat of op de parking van de supermarkt iedereen kent wel de groene vict textielcontainer meer dan textielcontainers staan er verspreid over de vlaamse provincies leveranciers hogedrukinstallaties voor meer omzet Alle textielcontainers worden minimaal nmaal per week geledigd en al het ingezamelde textiel wordt geleverd en verwerkt bij recutex nv moederbedrijf van vict. Het vlaams inzamelcentrum textiel staat garant voor een duurzame efficinte en transparante inzameling transport en verwerking van het textiel. Samen met de sector streven wij naar een circulaire economie. Wij geven uw textiel een tweede leven contacteer ons onze troeven onze inzamelcontainers alle textielcontainers die verspreid staan over de vlaamse provincie hebben een uniform uitzicht. Allen zijn ce gekeurd en voorzien van het easypush premium vulsysteem zodoende er gemakkelijk en veilig textiel kan gedeponeerd worden. De containe.

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation home ruimdienst reiniging afvalbeheer verhuur containers bedrijf jobs contact reiniging snelle reiniging met kennis van zaken you are here home reiniging reinigen straatkolken het reinigen van straatkolken was de eerste activiteit binnenons bedrijf en is op vandaag nog steeds n van onze kerntaken. In opdracht van gemeenten en openbare besturen zorgen wij voor een stipte en correcte uitvoering van de reiniging. Dankzij ons bekwaam personeel en een uitgebreid en modern machinepark kunnen wij een onberispelijke service garanderen. Reinigen riolen onder hoge druk we staan eveneens in voor het reinigen van riolen onder hoge druk. Onze hogedrukinstallatie laat toe om riolentot m diameter schoon te maken waarom kiezen voor leveranciers hogedrukinstallaties Bovendien zorgt camerainspectie ervoor dat we de stand van zaken in het rioleringsnetwerk perfect kunnen monitoren en opvolgen. Mede dankzij onze opgebouwde kennis en ervaring werken we bijzonder snel en efficint.gemeenten en openbare besturen kunnen steeds rekenen op een kwalitati.

Wetenswaardigheden over Leveranciers hogedrukinstallaties

over ons nieuws jobs blog referenties downloads contact nl nl fr menu producten hogedrukreinigers koud water hogedrukreinigers warm water hogedrukreinigers hogedrukreinigers met benzinemotor stationaire hogedrukreinigers schrobmachines meeloop model opzit model stofzuigers monofase v drijfkracht x v perslucht batterijen atex toebehoren en wisselstukken hoge druk lage druk borstels en borstelstelen oprollers en bevestiging zwenkarmen schouwmateriaal zeepdoseersystemen schrob en veegmachines stofzuigers wasinstallaties mobiele wasborstels autonome mobiele wasborstels truckwash installaties veegmachines meeloop model opzit model reinigingsproducten vloeren voedings en landbouwsector voertuigen diverse oplossingen op maat hogedrukinstallaties truckwash wasstraat chassisreinigers voor voertuigen centrale stofzuiginstallaties tankreiniging installatie automatische reinigingssystemen railsysteem voor hogedrukslangen verhuur verhuur hogedrukr.