Menu Sluiten

Assortiment Hogedrukinstallaties

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een schone zaak

Professionele & industriële reinigingsmachines
Verkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een familiebedrijf met de kernwaarden: hard werken, gezond verstand en als je iets doet, doe het dan goed. Dit zijn de pijlers waarop we zijn gebaseerd. Dankzij deze mentaliteit zijn we in 35 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in West-Europa op gebied van industriële reiniging.

Producten
Verhuur
Projcten

Onze ambitie is om klanten te helpen bij het reinigen en schoonhouden van hun werkplek en machines. Wij streven naar klanttevredenheid door het juiste product op de juiste plaats aan te bieden. Samen met onze experts kijken we hoe we jouw reinigingstaken kunnen automatiseren en optimaliseren. Ons doel is een betrouwbare oplossing voor lange termijn met zo weinig mogelijk onderhoud. 

Service en kwaliteit op de eerste plaats

Een van onze troeven is de grote voorraad aan toestellen, reinigingsproducten en wisselstukken. Hierdoor kunnen we steevast kort op de bal spelen en kunnen we ten allen tijde instaan voor een vlotte en snelle service na verkoop. Van alle producten die we verkopen willen we de meest courante onderdelen op voorraad hebben om bij een eventuele breuk de klant onmiddellijk te kunnen depanneren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Wij denken graag met je mee voor een op maat gemaakte oplossing en leggen je graag de voordelen uit van onze reinigingsmachines. Dit doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek, zodat wij je tevens een aantal voorbeelden kunnen laten zien. U kan ons hier contacteren.

More info

tags: Hogedrukreinigers – Overzicht Hogedrukreinigers – Advies Hogedrukreinigers – Expert Hogedrukreinigers – Aanbeveling Hogedrukreinigers – 

Wenst u meer info over assortiment hogedrukinstallaties kijk dan vlug op https://www.vandamme.eu/nl

Reiniging | Reinigingsmachines | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Assortiment hogedrukinstallaties

home reinigingsvoertuigen containers carrosseriebouw contact reinigingsvoertuigen reeds meer dan jaar is wicom bvba actief in het bouwen van reinigingswagens. Hieronder vind u een overzicht van enkele verschillende type s. Kolkenzuigers wij bouwen kolkenzuigers met verschillende types kolkentorens en pompconfiguraties volgens de wensen van de klant. Ruimdienstwagen onze ruimdienstwagens zijn ontworpen om een brede waaier van ruimingswerken te kunnen uitvoeren. Deze voertuigen zijn voorzien van een vacu minstallatie en een hogedrukinstallatie. Rioolreinigers de rioolreinigingsvoertuigen zijn voorzien van een hogedrukpomp met een hoog debiet assortiment hogedrukinstallaties zijn zeer populair Rioolcombi s zijn eveneens voorzien van een vacuuminstallatie deze voertuigen kunnen zowel de riool ontstoppen en of reinig alsook het slib.

over van damme blog referenties nieuws jobs downloads contact nl nl fr menu producten hogedrukreinigers koud water hogedrukreinigers warm water hogedrukreinigers hogedrukreinigers met benzinemotor stationaire hogedrukreinigers schrobmachines meeloop model opzit model stofzuigers monofase v drijfkracht x v perslucht batterijen atex toebehoren en wisselstukken borstels en borstelstelen hoge druk lage druk oprollers en zwenkarmen schrob en veegmachines stofzuigers zeepdoseersystemen wasinstallaties mobiele wasborstels autonome mobiele wasborstels truckwash installaties veegmachines meeloop model opzit model Wat omvat assortiment hogedrukinstallaties reinigingsproducten vloeren voedings en landbouwsector voertuigen diverse oplossingen op maat truckwash wasstraat hogedrukinstallaties tankre.

Vragen over Assortiment hogedrukinstallaties

.