Menu Sluiten

Professionele Strijkmachine

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over professionele strijkmachine kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Professionele Strijkmachine

Reiniging Professionele Strijkmachine

Niets is zo tijdrovend en frustrerend als stof dat op je komt zitten tijdens het strijken. De oplossing? Een professionele strijkmachine die de stof gemakkelijk elimineert en je tijd bespaart. Maar als je een professionele strijkmachine hebt, moet je er ook voor zorgen dat je deze goed onderhoudt.  Regeelmatige reiniging zorgt ervoor dat de strijkmachine optimaal functioneert. Hier leest u hoe u uw professionele strijkmachine het beste kunt reinigen.

Wat Is Professionele Strijkmachine

Een professionele strijkmachine is een zakelijke oplossing voor personeel dat veel kleding moet strijken. Ze zijn gemaakt van sterke materialen die beter bestand zijn tegen de slijtage van gebruik. Deze strijkmachines zijn vaak veel duurder dan standaardmodellen die worden verkocht in winkels maar ze zijn ook meer efficiënt en effectief.

Waarom Moet U Uw Professionele Strijkmachine Reinigen?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het regelmatig reinigen van uw professionele strijkmachine. Ten eerste kan stof of vuil zich ophopen in de weefmachine, wat leidt tot drukverlies. Dit drukverlies kan leiden tot minder efficiënte prestaties en minder effectieve resultaten. Daarnaast is het belangrijk om bacteriën en schimmels te voorkomen die zich kunnen ophopen en schade toebrengen aan de machine.

Hoe Kunt U Uw Professionele Strijkmachine Reinigen?

Het eerste dat u moet doen bij het onderhouden van een professionele strijkmachine is het eenvoudig regelmatig afstoffen. Gebruik hiervoor een plumeau of een licht vochtige doek om stof buiten de machine te verwijderen. Dit helpt u bij het voorkomen van het ophopen van stof en vuil.

Daarnaast is het belangrijk om het waterreservoir regelmatig te reinigen. Dit kan worden gedaan door het reservoir leeg te maken en een oplossing van een theelepel azijn en warm water toe te voegen. Laat het mengsel overnachten en spoel daarna het reservoir goed schoonmet warm water.

Naast het waterreservoir dient u ook de platen en de kamborstel regelmatig schoon te maken. Gebruik hiervoor een mild schoonmaakmiddel en een vochtige doek om het stof te verwijderen.  Spuit na het reinigen wat siliconenspray op de platen om het gladde oppervlak te behouden. Als u de kamborstel wilt reinigen, verwijdert u de draadborstels en maakt u deze schoon met een mild reinigingsmiddel.

Wanneer Moet U Uw Professionele Strijkmachine Laten Repareren?

In sommige gevallen is het mogelijk dat uw strijkmachine een groot probleem heeft waar u niets aan kunt doen. Als u merkt dat het apparaat niet meer goed werkt, neem dan contact op met een professionele repairservice. Miele Professional biedt een brede selectie aan reparatieservices voor professionele strijkmachines, van het herstellen van drukverlies tot het repareren van defecte stofzuigers. https://www.miele.be/nl/professional/mangels-393.htm

Hoe Kunt U Pannen Behandelen Bij het Strijken?

Om pannen en andere soorten kleding goed te strijken, moet u eerst weten hoe u deze moet behandelen. Voordat u begint met het strijken, is het belangrijk om te weten welke temperatuur uw materiaal kan aan. Stel de temperatuur op basis hiervan in op de strijkmachine. Daarnaast is het belangrijk om het materiaal te voorzien van een dampinstelling. Dit zorgt ervoor dat de stof soepeler wordt en dat de plooien gemakkelijk gladgestreken kunnen worden.

Conclusie

Met deze tips kunt u er zeker van zijn dat uw professionele strijkmachine goed onderhouden wordt. Regeelmatig afstoffen, het reinigen van het waterreservoir en het schoonmaken van de platen en de kamborstel helpen u bij het garanderen van de best mogelijke prestaties van de machine. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe u pannen en andere stoffen behandelt voor het strijken. Dit zorgt ervoor dat kledingstukken optimaal gestyled kunnen worden.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Professionele strijkmachine

!–StopPubText–>.