Menu Sluiten

Accessoires Spoelkeuken

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over accessoires spoelkeuken kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Aaccessoires Spoelkeuken

Reiniging accessoires spoelkeuken

Een effectieve reiniging is van groot belang in de professionele spoelkeuken. Spoelkeukenaccessoires zoals korven, plaatstalen houders en trechters zijn onmisbaar in het dagelijkse werk in een professioneel restaurant of eetgelegenheid. Goede hygiëne is essentieel om de hoogste kwaliteit voedselbereiding te garanderen.

Hoewel het belangrijk is om gereinigde en desinfecteerde accessoires te gebruiken in de professionele spoelkeuken, is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat deze worden gereinigd op de juiste manier. In dit artikel worden een aantal tips gegeven om de accessoires van een professionele spoelkeuken snel en schoon te houden.

Soorten accessoires

Er zijn verschillende soorten accessoires die veel worden gebruikt in een professionele spoelkeuken, waaronder:

 • Korven – Korven worden gebruikt voor het vervoer van vaatwerk, bestek, glazen en borden van en naar de spoelkeuken.

 • Plaatstalen houders – Deze houders zijn ideaal om vaatwerk gerangschikt op te bergen.

 • Trechters – Trechters worden veel gebruikt om water of chemicaliën af te tappen.

Noodzakelijke materialen

Om de accessoires van een professionele spoelkeuken schoon te maken, heeft u de volgende materialen nodig:

 • Reinigingsmiddelen – Voordat u accessoires reinigt, moet u de juiste chemicaliën en reinigingsmiddelen gebruiken om te voorkomen dat er schade wordt aangericht.

 • Schone doeken – Schone doeken zijn nodig om accessoires schoon te maken zonder dat er resten achterblijven.

 • Dampreiniger – Een dampreiniger kan worden gebruikt om accessoires in korte tijd grondig te reinigen.

Reinigingsstappen

Hier volgen enkele stappen om de accessoires van een professionele spoelkeuken te reinigen:

 1. Zorg ervoor dat u de juiste reinigingsmiddelen en materialen klaar hebt voor gebruik.

 2. Verwijder al het overtollige voedsel en vuil van de accessoires.

 3. Gebruik de geschikte chemicaliën of reinigingsmiddelen om de accessoires volledig te reinigen.

 4. Spoel de accessoires af met schoon, warm water.

 5. Laat de accessoires drogen met schone doeken of een haardroger.

 6. Desinfecteer de accessoires met een dampreiniger of andere desinfectiemiddelen om bacteriën, schimmels en virussen te elimineren.

 7. Bewaar de accessoires in de juiste verpakkingen om schade te voorkomen.

Voorzorgsmaatregelen

Gebruik altijd handschoenen als u accessoires reinigt en desinfecteert om te voorkomen dat u bacteriën of schimmels opdoet. Gebruik alleen reinigingsmiddelen die veilig zijn voor het milieu en waarmee u geen schade aanricht aan het oppervlak of materiaal. Lees altijd de etiketten op de verpakkingen en containers van de desinfectiemiddelen of chemicaliën om eventuele allergische reacties of irritatie te vermijden.

Professionele accessoires en detergenten

Miele Professional levert professionele detergenten, accessoires en vaatwasserbescherming die zijn ontwikkeld voor gebruik in de professionele keuken. Met hun hoogwaardige producten voor professioneel gebruik kunt u uw accessoires effectief reinigen met minimale inspanning. Ga naar Miele Professional voor meer informatie over hun professionele producten.

Conclusie

Goede hygiëne in de professionele spoelkeuken is essentieel om de kwaliteit van het voedsel te garanderen. Accessoires zoals korven, plaatstalen houders en trechters zijn onmisbaar in de dagelijkse bestrijding van de hygiëne. In dit artikel zijn de basisprincipes besproken voor het effectief reinigen van accessoires in een professionele spoelkeuken. Gebruik de juiste materialen, reinigingsmiddelen, chemicaliën en desinfectiemiddelen en volg de stappen om de beste resultaten te behalen. Bovendien biedt Miele Professional professionele detergenten, accessoires en vaatwasserbescherming die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in de professionele keuken.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Accessoires spoelkeuken

!–StopPubText–>.