Menu Sluiten

Advies Reinigingsproducten

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een schone zaak

Professionele & industriële reinigingsmachines
Verkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een familiebedrijf met de kernwaarden: hard werken, gezond verstand en als je iets doet, doe het dan goed. Dit zijn de pijlers waarop we zijn gebaseerd. Dankzij deze mentaliteit zijn we in 35 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in West-Europa op gebied van industriële reiniging.

Producten
Verhuur
Projcten

Onze ambitie is om klanten te helpen bij het reinigen en schoonhouden van hun werkplek en machines. Wij streven naar klanttevredenheid door het juiste product op de juiste plaats aan te bieden. Samen met onze experts kijken we hoe we jouw reinigingstaken kunnen automatiseren en optimaliseren. Ons doel is een betrouwbare oplossing voor lange termijn met zo weinig mogelijk onderhoud. 

Service en kwaliteit op de eerste plaats

Een van onze troeven is de grote voorraad aan toestellen, reinigingsproducten en wisselstukken. Hierdoor kunnen we steevast kort op de bal spelen en kunnen we ten allen tijde instaan voor een vlotte en snelle service na verkoop. Van alle producten die we verkopen willen we de meest courante onderdelen op voorraad hebben om bij een eventuele breuk de klant onmiddellijk te kunnen depanneren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Wij denken graag met je mee voor een op maat gemaakte oplossing en leggen je graag de voordelen uit van onze reinigingsmachines. Dit doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek, zodat wij je tevens een aantal voorbeelden kunnen laten zien. U kan ons hier contacteren.

More info

tags: Hogedrukreinigers – Overzicht Hogedrukreinigers – Advies Hogedrukreinigers – Expert Hogedrukreinigers – Aanbeveling Hogedrukreinigers – 

Wenst u meer info over advies reinigingsproducten kijk dan vlug op https://www.vandamme.eu/nl | Advies Reinigingsproducten

Tankreiniging | Reinigingsmachines | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advies reinigingsproducten

verven franky welkom ons aanbod verven behang raamdecoratie vloerbekleding sierlijsten plinten reinigingsproducten uw project kleuradvies zelfuitvoer over de winkel contact nieuws nieuwe pagina welkom ons aanbod verven behang raamdecoratie vloerbekleding sierlijsten plinten reinigingsproducten uw project kleuradvies zelfuitvoer over de winkel contact nieuws nieuwe pagina search verven franky copy verven franky alle rechten voorbehouden be welkom ons aanbod verven behang raamdecoratie vloerbekleding sierlijsten plinten reinigingsproducten uw project kleuradvies zelfuitvoer over de winkel contact nieuws nieuwe pagina .

cleirbaut menu home producten realisaties jobs professioneel homersaquotips en advies tips en advies bij het bouwen of renoveren van een woning komt heel wat kijken advies reinigingsproducten bestellen U zit ongetwijfeld met een heel aantal vragen die wij met plezier voor u beantwoorden. Heeft u nog een andere vraag die hieronder niet staat toegelicht twijfel dan niet om contact op te nemen zodat een van onze experten u persoonlijk kan verder helpen. Wat is een ralkleur de ral is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiren. Dit coderingssysteem is de standaard in onze sector. Dankzij de ralcodering mag u er zeker van zijn dat alle leveranciers met dezelfde kleur zullen werken. Meer info over wat is een ralkleur rsaquo hoe onderhoud ik mijn schrijnwerk het reinigen van uw schrijnwerk kan u best doen met lauw water en een phneutraal schoonmaakmiddel..

Kennisbank over Advies reinigingsproducten

res voor consumentenvoor consumenten res voor handelaarsvoor handelaars fr nl nl fr mijn resrekening over ons wat is res missie amp visie geschiedenis resteam res swap blog zoek een handelaar resrekening openen marketplace faq contact resteam contactformulier home resrekening openen resrekening openen wil je een resrekening openen als consument stuur een email naar consumentres.be vermeld hierbij je naam en adresgegevens de rekening wordt meteen geopend en je kaart opgestuurd naar je adresgegevens. Kostprijs eerste jaar gratis nadien res per jaar wil je een resrekening openen als handelaar vul het onderstaande inschrijvingsformulier in en verstuur eeacuten van onze medewerkers neemt contact op om je inschrijving te finaliseren je resrekening wordt actief… …vanaf dan krijg je extra omzet en nieuwe klanten die met res betalen Bekommernis over advies reinigingsproducten Succes alle velden met een zijn verplicht. Opgelet deze aanvraag wordt alleen aanvaard indien het.