Menu Sluiten

Glazenwasmachine Horeca

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over glazenwasmachine horeca kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Glazenwasmachine Horeca

Reiniging Glazenwasmachine Horeca: een stapsgewijze handleiding voor een optimale hygiëne

Een slecht onderhouden glazenwasmachine in de horeca is onacceptabel. Door het gebruik van veel glazen en het grote publiek dat vaak in een horeca gebied betrokken is, is het belangrijk dat elke glazenwasmachine de juiste dagelijkse reiniging en onderhoud krijgt. In dit artikel bespreken we wat nodig is voor het goed onderhouden van glazenwassers in de horeca.

Hoe vaak moeten glazenwassers in horeca gelegenheden gereinigd worden?

In de horeca zijn er twee verschillende frequenties waarmee glazenwassers moeten worden gereinigd. Ten eerste is dagelijks schoonmaken essentieel, terwijl periodieke duurzame reinigingsactiviteiten moeten worden uitgevoerd om te zorgen dat de vitale onderdelen van het apparaat in goede staat blijven.

Dagelijkse reiniging

Ondanks het feit dat glazenwassers regelmatig worden schoongemaakt met chemische middelen of heet water, is het noodzakelijk dat ze dagelijks met de hand worden schoongemaakt. Het proces duurt meestal niet meer dan 10 minuten en is bedoeld om ervoor te zorgen dat de machine in optimale conditie blijft. Ook andere routine-onderhoudstaken zoals het vervangen van filters en luchtopeningen moeten regelmatig worden uitgevoerd.

Periodieke duurzame reiniging

Periodieke duurzame reinigingsactiviteiten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de vitale onderdelen van de machine in goede staat blijven. Deze activiteiten omvatten het vervangen van alle filters van de machine, het reinigen van alle oppervlakken en het vervangen van belangrijke afdichtingen. Deze onderhoudstaken moeten worden uitgevoerd volgens de aanbevelingen van de fabrikant.

Welke materialen en producten worden gebruikt voor het reinigen van glazenwassers in horeca gelegenheden?

Het is belangrijk om de juiste materialen en producten te gebruiken bij het reinigen van glazenwassers in de horeca. Bij het schoonmaken van glazenwassers kunnen verschillende soorten reinigingsproducten worden gebruikt, afhankelijk van het type machine.

Chemische middelen

Chemische middelen zijn meestal de meest effectieve manier om glazenwassers in de horeca schoon te maken. Deze schoonmaakmiddelen worden meestal aangeduid als “dishwashing detergent” of “glasswashers detergent”. Er zijn veel verschillende merken en soorten leverbaar, dus doe vooraf onderzoek om te bepalen wat het beste voor uw glazenwasser is.

Aangepaste reinigingsoplossingen

Horeca-eigenaren die speciale reinigingsproblemen hebben, kunnen ook aangepaste reinigingsoplossingen proberen. Deze oplossingen kunnen worden gemaakt door professionele schoonmaakbedrijven die ervaring hebben met het reinigen van machines in de horeca.

Wat zijn enkele tips voor het goed onderhouden van glazenwassers in horeca gelegenheden?

Een goed onderhouden glazenwasmachine in de horeca is de sleutel tot een goede bedrijfsvoering. Hieronder staan enkele tips om ervoor te zorgen dat uw machine in topconditie blijft.

Gebruik de juiste filters

Het is belangrijk om de juiste filters te gebruiken in uw glazenwasmachine. Er zijn veel verschillende soorten filters die specifiek zijn gemaakt om gebruikt te worden in glazenwassers. Kies de filters die het beste bij uw machine passen en vervang ze regelmatig volgens de aanbevelingen van de fabrikant.

Controleer de waterdruk

De waterdruk in glazenwassers mag nooit te laag of te hoog zijn. Een te lage waterdruk kan leiden tot onvoldoende reiniging, terwijl een te hoge waterdruk schade kan veroorzaken aan de geharde delen. Controleer daarom regelmatig de druk van het water in de glazenwasser om ervoor te zorgen dat de machine goed functioneert.

Maak gebruik van Miele Professional glazenwassers

Miele Professional glazenwassers bieden een betrouwbare reiniging en een optimale hygiëne. Deze professionele machines zijn ontworpen om het dagelijkse schoonmaakwerk te vergemakkelijken en de prestaties van elke machine te verbeteren. Bovendien zijn ze eenvoudig te bedienen en hebben ze een lange levensduur. Kijk voor meer informatie over deze professionele glazenwassers op Miele.be.

Conclusie

Het goed onderhouden van glazenwassers in de horeca is essentieel voor een optimale hygiëne en een betrouwbare reiniging. Dagelijks schoonmaken met de hand, evenals periodieke duurzame reinigingsactiviteiten, moeten volgens de aanbevelingen van de fabrikant worden uitgevoerd. Daarnaast is het belangrijk om de juiste materialen en producten te gebruiken en de adviezen in acht te nemen voor het goed onderhouden van glazenwassers. Een investering in Miele Professional glazenwassers is een slimme keuze voor iedereen die wil dat hun machine goed functioneert en een lange levensduur heeft.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Glazenwasmachine horeca

!–StopPubText–>.