Menu Sluiten

Droogzuilen

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

Informatie over professionele droogzuilen:

Of je een droogzuil of een wasmachine en droger apart koopt, hangt ervan af hoeveel ruimte jij thuis hebt. Een setje losse apparaten neemt wat meer plek in, maar heeft meer droogcapaciteit, is energiezuiniger en sneller. Om jou op weg te helpen, vind je hier de belangrijkste verschillen tussen een droogzuil en een wasmachine en wasdroger apart. In een kleine ruimte is de plaatsing van een wasautomaat met droger naast elkaar meestal een groot probleem. Droogzuilen bieden de optimale oplossing met de was-/droog combinatie: 2 krachtige apparaten op een oppervlak van minder dan 1 vierkante meter.

Het grote voordeel van een droogzuil is natuurlijk de ruimtebesparing. Houd er rekening mee dat een combi ook nadelen he.

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over droogzuilen kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Droogzuilen

Reiniging Droogzuilen

Droogzuilen kunnen een gecompliceerd apparaat zijn, maar het onderhoud ervan hoeft dat niet altijd te zijn. Een goede reinigingsroutine is de sleutel tot een betrouwbaar en veilig apparaat dat jaren mee kan gaan. In dit artikel geven we een stapsgewijze handleiding over het reinigen van droogzuilen.

Wat Is Een Droogzuil?

Een droogzuil wordt gebruikt om kleding en andere materialen snel te drogen. De meeste droogzuilen hebben een timer die u kunt instellen voor volledig automatische cyclus om ervoor te zorgen dat uw materialen op temperatuur blijven. Voor optimale prestaties moet een droogzuil regelmatig worden schoongemaakt.

Wat Is Vereist Voor Het Reinigen Van Een Droogzuil?

Voordat men begint met de reiniging van een droogzuil, is het belangrijk om alle benodigdheden klaar te hebben. Daaronder vallen:

  • Een doek of spons om het oppervlak te reinigen
  • Een zachte borstel
  • pH-neutraal schoonmaakmiddel
  • Een emmer met warm water

Stappen Om Een Droogzuil Te Reinigen

Stap 1: Verwijder losse stukken

Het eerste wat u moet doen is het verwijderen van losse stukken en eventuele loshangende stof. Dit helpt om schimmelvorming te voorkomen. Als het apparaat onlangs is gebruikt, hou er dan rekening mee dat het nog warm kan zijn. Laat het afkoelen voor u verder gaat.

Stap 2: Maak het oppervlak schoon

Maak het oppervlak van de droogzuil schoon met een zachte doek of spons en een pH-neutraal schoonmaakmiddel. Spaar de elektrische componenten uit wanneer mogelijk. Gebruik een zachte borstel om in spleten, naden en hoeken te komen.

Stap 3: Maak het filter schoon

Om het filter schoon te maken, haal je het eruit en maak je het schoon met een doek of spons en een pH-neutraal schoonmaakmiddel. Spoel het filter ook af met warm water en laat het drogen voordat je het terugzet. Vergeet niet om het filter regelmatig te vervangen zoals aangegeven door de fabrikant.

Stap 4: Controleer alle onderdelen

Controleer alle onderdelen om ervoor te zorgen dat alles schoon is en in goede staat is. Controleer ook of er geen lekkage is. Als er iets niet werkt zoals het moet, neem dan contact op met een professionele service voor onderhoud.

Stap 5: Geniet van de droogzuil

Als alle stappen zijn gedaan, kunt u genieten van uw droogzuil waarvan u weet dat hij schoon en veilig is. Zorg er wel voor dat u deze regelmatig reinigt, zodat hij in topconditie blijft.

Miele heeft een breed scala aan droogzuilen voor professioneel gebruik. Bekijk hier de verschillende modellen of neem contact op met Miele om advies te krijgen over welk model het beste bij uw behoeften past. Met de juiste zorg kunt u jarenlang genieten van een veilig en betrouwbaar apparaat.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Droogzuilen

!–StopPubText–>.