Menu Sluiten

Huren Hogedrukinstallaties

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een schone zaak

Professionele & industriële reinigingsmachines
Verkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een familiebedrijf met de kernwaarden: hard werken, gezond verstand en als je iets doet, doe het dan goed. Dit zijn de pijlers waarop we zijn gebaseerd. Dankzij deze mentaliteit zijn we in 35 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in West-Europa op gebied van industriële reiniging.

Producten
Verhuur
Projcten

Onze ambitie is om klanten te helpen bij het reinigen en schoonhouden van hun werkplek en machines. Wij streven naar klanttevredenheid door het juiste product op de juiste plaats aan te bieden. Samen met onze experts kijken we hoe we jouw reinigingstaken kunnen automatiseren en optimaliseren. Ons doel is een betrouwbare oplossing voor lange termijn met zo weinig mogelijk onderhoud. 

Service en kwaliteit op de eerste plaats

Een van onze troeven is de grote voorraad aan toestellen, reinigingsproducten en wisselstukken. Hierdoor kunnen we steevast kort op de bal spelen en kunnen we ten allen tijde instaan voor een vlotte en snelle service na verkoop. Van alle producten die we verkopen willen we de meest courante onderdelen op voorraad hebben om bij een eventuele breuk de klant onmiddellijk te kunnen depanneren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Wij denken graag met je mee voor een op maat gemaakte oplossing en leggen je graag de voordelen uit van onze reinigingsmachines. Dit doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek, zodat wij je tevens een aantal voorbeelden kunnen laten zien. U kan ons hier contacteren.

More info

tags: Hogedrukreinigers – Overzicht Hogedrukreinigers – Advies Hogedrukreinigers – Expert Hogedrukreinigers – Aanbeveling Hogedrukreinigers – 

Wenst u meer info over huren hogedrukinstallaties kijk dan vlug op https://www.vandamme.eu/nl

chassisreinigers | wasinstallaties | Tankreiniging | Reinigingsmachines | Reiniging | 

Van Damme is een schoon bedrijf dat een breed scala aan professionele en industriële reinigingsmachines te koop, te huur en diensten aanbiedt. Wij bieden een brede selectie van hogedrukreinigers, pompen, stofzuigers en tapijtreinigers in verschillende maten om elke klus aan te kunnen. We bieden ook een verscheidenheid aan accessoires, hulpstukken en benodigdheden om aan uw behoeften te voldoen. Ons deskundig team staat altijd klaar om u te helpen met al uw vragen. Met Van Damme, kunt u erop vertrouwen dat u de hoogste kwaliteit producten en diensten ontvangt tegen de best mogelijke prijs.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Huren hogedrukinstallaties

!–StopPubText–>.