Menu Sluiten

Verswater Afwasmachines

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over verswater afwasmachines kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Verswater Afwasmachines

Reiniging Verswater Afwasmachines

Wat is er nodig om vers water te gebruiken in afwasmachines?

Voor verswater systemen in afwasmachines is het belangrijk om de juiste componenten en onderhoud te hebben. Er zijn verschillende hulpmiddelen, technieken en producten die kunnen worden gebruikt om een efficiënte waterkwaliteit te behouden in afwasmachines. Het juiste systeem voor afwasmachine-waterbehandeling vereist meestal speciale aandacht voor preventieve onderhoudsmaatregelen om een hogere doeltreffendheid te garanderen. In dit artikel analyseren we wat er nodig is om verswater te gebruiken in afwasmachines.

Waarom vers water gebruiken in afwasmachines?

Vers water heeft zowel hygiënische als financiële voordelen. Door het gebruik van vers water kunnen bacteriële niveaus worden geminimaliseerd, waardoor de algemene veiligheid van het voedsel dat uit de afwasmachine komt wordt verbeterd. Volume-reductie wordt ook bevorderd door het gebruik van vers water, waardoor het onderhoud en de reparatiekosten van uw afwasmachine lager blijven.

Vloerafvoersystemen

Gebruik een vloerafvoersysteem dat is ontworpen om water van verschillende temperatuur te verwerken. Deze systemen gebruiken een antischuimmiddel om te voorkomen dat schuim zich op het oppervlak van het water ophoopt. Ze kunnen ook worden gebruikt om een gemengd reservoir te creëren, zodat uw afwasmachine water uit meerdere bronnen krijgt.

Waterfilters

Om bacteriën en micro-organismen teverwijderen uit het water dat wordt gebruikt in afwasmachines, is het noodzakelijk om de juiste filters te gebruiken. Een geschikt filtratiesysteem moet voldoen aan de eisen van de buurt en de specifieke waternormen. Ook moet het systeem regelmatig worden onderhouden. Er zijn verschillende soorten filters die speciaal zijn ontworpen voor afwasmachines, met inbegrip van cartridge-filters, membranen en zandfilters.

Waterwarmte

Hitte is een belangrijk element voor de meeste afwasmachines. Een correct geprogrammeerde warmteregelaar is nodig om ervoor te zorgen dat het water altijd op de juiste temperatuur is. Warmtewisselaars zijn ook handig om warmte van gecondenseerde stoom af te geven aan het invoerwater, zodat het water minder tijd nodig heeft om op temperatuur te komen.

Conclusie

De sleutel tot verswaterafwasmachines is de correcte selectie van componenten, technieken en producten. Het gebruik van een vloerafvoersysteem, waterfilters en temperaturen helpt bij het verbeteren van de prestaties en hygiëne van de afwasmachine. Miele Professional biedt een scala aan professionele oplossingen voor verswater systems, waaronder filters, warmtewisselaars en chemische reinigingsoplossingen. Meer informatie over hun oplossingen is te vinden op hun website https://www.miele.be/nl/professional/over-ons-184.htm. Deze producten en diensten helpen bij het verbeteren van de afwascyclus, waardoor uw leven eenvoudiger wordt.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Verswater afwasmachines

!–StopPubText–>.