Menu Sluiten

Hogedrukinstallaties Belgie

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een schone zaak

Professionele & industriële reinigingsmachines
Verkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een familiebedrijf met de kernwaarden: hard werken, gezond verstand en als je iets doet, doe het dan goed. Dit zijn de pijlers waarop we zijn gebaseerd. Dankzij deze mentaliteit zijn we in 35 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in West-Europa op gebied van industriële reiniging.

Producten
Verhuur
Projcten

Onze ambitie is om klanten te helpen bij het reinigen en schoonhouden van hun werkplek en machines. Wij streven naar klanttevredenheid door het juiste product op de juiste plaats aan te bieden. Samen met onze experts kijken we hoe we jouw reinigingstaken kunnen automatiseren en optimaliseren. Ons doel is een betrouwbare oplossing voor lange termijn met zo weinig mogelijk onderhoud. 

Service en kwaliteit op de eerste plaats

Een van onze troeven is de grote voorraad aan toestellen, reinigingsproducten en wisselstukken. Hierdoor kunnen we steevast kort op de bal spelen en kunnen we ten allen tijde instaan voor een vlotte en snelle service na verkoop. Van alle producten die we verkopen willen we de meest courante onderdelen op voorraad hebben om bij een eventuele breuk de klant onmiddellijk te kunnen depanneren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Wij denken graag met je mee voor een op maat gemaakte oplossing en leggen je graag de voordelen uit van onze reinigingsmachines. Dit doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek, zodat wij je tevens een aantal voorbeelden kunnen laten zien. U kan ons hier contacteren.

More info

tags: Aanbeveling Hogedrukreinigers – Advies Hogedrukreinigers – Expert Hogedrukreinigers – Hogedrukreinigers – Overzicht Hogedrukreinigers – 

Wenst u meer info over hogedrukinstallaties belgie kijk dan vlug op https://www.vandamme.eu/nl | Hogedrukinstallaties Belgie

Reinigingsmachines | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Hogedrukinstallaties belgie

troeven referenties sorteerboodschap vacatures wie zijn we contact vict uw partner voor een professionele textielinzameling staat hij nu bij een glascontainer van de intercommunale op de hoek van de straat of op de parking van de supermarkt iedereen kent wel de groene vict textielcontainer meer dan textielcontainers staan er verspreid over de vlaamse provincies. Alle textielcontainers worden minimaal nmaal per week geledigd en al het ingezamelde textiel wordt geleverd en verwerkt bij recutex nv moederbedrijf van vict. Het vlaams inzamelcentrum textiel staat garant voor een duurzame efficinte en transparante inzameling transport en verwerking van het textiel. Samen met de sector streven wij naar een circulaire economie hogedrukinstallaties belgie zijn zeer populair Wij geven uw textiel een tweede leven contacteer ons onze troeven onze inzamelcontainers alle textiel.

home bieren brouwerij brouwerijwinkel bierhuis activiteiten brouwerijbezoek contact shop online nederlands english franais brouwerij brouwerij oud beersel opgestart in is gelegen in beersel op km ten zuidwesten van het centrum van brussel. Het is n van de laatste authentieke lambiekbrouwerijen die belgi rijk is en is bekend voor haar op ambachtelijke wijze en volgens aloude traditie gebrouwen lambiek. Lambiek rijpt tot drie jaar op houten vaten waarna deze tot oude geuze versneden wordt. Door zure krieken op lambiek te laten gistenen na hergisten op fles wordt oude kriek geboren Enige aanwijzing over hogedrukinstallaties belgie Dit uniek brouwproces met spontane gisting is mogelijk in belgi in de regio s het pajottenland de zennevallei en brussel en dit door de aanwezigheid van specifieke microflora. Door een gebrek aan opvolging in de .

Kennis over Hogedrukinstallaties belgie

over ons nieuws jobs blog referenties downloads contact nl nl fr menu producten hogedrukreinigers koud water hogedrukreinigers warm water hogedrukreinigers hogedrukreinigers met benzinemotor stationaire hogedrukreinigers schrobmachines meeloop model opzit model stofzuigers monofase v drijfkracht x v perslucht batterijen atex toebehoren en wisselstukken hoge druk lage druk borstels en borstelstelen oprollers en bevestiging zwenkarmen schouwmateriaal zeepdoseersystemen schrob en veegmachines stofzuigers wasinstallaties mobiele wasborstels autonome mobiele wasborstels truckwash installaties veegmachines meeloop model opzit model reinigingsproducten vloeren voedings en landbouwsector voertuigen diverse oplossingen op maat hogedrukinstallaties truckwash wasstraat chassisreinigers voor voertuigen centrale stofzuiginstallaties tankreiniging automatische reinigingssystemen railsysteem voor hogedru.