Menu Sluiten

Professionele Strijk

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over professionele strijk kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Professionele Strijk

:

Reiniging Professionele Strijk

Hoe Professionele Strijk Te Reinigen En Te Onderhouden

Professionele strijken zijn essentieel voor het wassen en strijken van grote volumes wasgoed. Zoals de naam al suggereert, vereisen ze professionele reinigings- en onderhoudsmethoden.

In dit artikel delen we een aantal tips voor het reinigen en onderhouden van professionele strijk, zodat je het maximum uit je apparaat haalt.

Waarom Is Smeergoed En Onderhoudsprocedures Belangrijk?

Gebrek aan onderhoud of het niet smeren van professionele strijk kan functieproblemen veroorzaken. Als je het apparaat onjuist beWaarom Is Smeergoed En Onderhoudsprocedures Belangrijk?

Gebrek aan onderhoud of het niet smeren van professionele strijk kan functieproblemen veroorzaken. Als je het apparaat onjuist bewaart, kan het effect verminderen en kan het een hogere energierekening opleveren.

Een goed onderhouden apparaat garandeert een lange levensduur en maximale efficiƫntie. Als je je professionele strijk regelmatig onderhoudt, hoeft het nooit tegen de stroom in te werken en kan het een betere prestatie leveren.

Hoe Krijg Ik Het Apparaat Schoon?

Het is belangrijk om het oppervlak te reinigen voordat je het apparaat in gebruik neemt. Gebruik een katoenen doek of een zachte borstel om het oppervlak van de professionele strijk te reinigen. Zorg ervoor dat je geen detergent of schuurmiddel gebruikt om het apparaat mee te reinigen, omdat dit schade aan de finish kan veroorzaken.

Water Basin Vrij Maken

Bovendien moet je de waterbak regelmatig leegmaken. Stoomstrijksystemen hebben een afvoerbak waar water en condens in verzameld worden. Het reinigen van deze afvoerbak is een goede manier om eventuele algehele defecten te voorkomen.

Het Smeeren Van Professionele Strijk

Het smeren van uw strijk is een cruciaal onderdeel van de onderhoudsprocedure. Professionele strijk bevatten tal van bewegende onderdelen die versleten kunnen raken als ze niet goed onderhouden worden.

Maak de onderdelen schoon en breng het smeermiddel aan volgens de instructies in de gebruikershandleiding. Vergeet niet om het smeermiddel aan te brengen op alle voortbewegende onderdelen zoals de polshouders, transportbanden en kettingen.

Hoe Kan Ik Onderdelen Vervangen Als Er Schade Is?

Onderdelen zoals rubberen transportbanden kunnen verouderen of verslijten. Als je onderdelen zoals transportbanden moet vervangen, is het het beste om de originele onderdelen te gebruiken.

Miele Professional biedt onderdelen van hoge kwaliteit voor een groot aantal soorten professionele strijk. Door originele onderdelen te gebruiken, worden prestatie en levensduur gegarandeerd. Je kunt de onderdelen kopen via de website van Miele Professional: [URL]https://www.miele.be/nl/professional/mangels-393.htm[/URL]

Wat Zijn De Voordelen Van Professionele Strijk?

Professionele strijken zijn ontworpen om grote volumes wasgoed te verwerken. Ze maken het strijken van plooien eenvoudig en vereisen minder tijd dan handmatig strijken.

De temperatuur in professionele strijken kan worden ingesteld, waardoor er minder kans is op schade aan delicate stoffen. Bovendien hebben professionele strijken een groter strijkoppervlak, waardoor het strijken van hele lakens gemakkelijker is.

Samenvatting

Voor een optimale prestatie en levensduur is het belangrijk om de professionele strijk regelmatig te onderhouden. Maak het oppervlak schoon met een katoenen doek of een zachte borstel, leg smeermiddelen aan en reinig de waterbasin.

Vervang de onderdelen wanneer nodig met originele onderdelen, die je kunt kopen via de website van Miele Professional. Je kunt ook profiteren van de voordelen die gepaard gaan met professionele strijken, zoals de temperatuureinstelling en het grotere strijkoppervlak.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Professionele strijk

!–StopPubText–>.