Menu Sluiten

Site Over Hogedrukreinigers

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een schone zaak

Professionele & industriële reinigingsmachines
Verkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een familiebedrijf met de kernwaarden: hard werken, gezond verstand en als je iets doet, doe het dan goed. Dit zijn de pijlers waarop we zijn gebaseerd. Dankzij deze mentaliteit zijn we in 35 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in West-Europa op gebied van industriële reiniging.

Producten
Verhuur
Projcten

Onze ambitie is om klanten te helpen bij het reinigen en schoonhouden van hun werkplek en machines. Wij streven naar klanttevredenheid door het juiste product op de juiste plaats aan te bieden. Samen met onze experts kijken we hoe we jouw reinigingstaken kunnen automatiseren en optimaliseren. Ons doel is een betrouwbare oplossing voor lange termijn met zo weinig mogelijk onderhoud. 

Service en kwaliteit op de eerste plaats

Een van onze troeven is de grote voorraad aan toestellen, reinigingsproducten en wisselstukken. Hierdoor kunnen we steevast kort op de bal spelen en kunnen we ten allen tijde instaan voor een vlotte en snelle service na verkoop. Van alle producten die we verkopen willen we de meest courante onderdelen op voorraad hebben om bij een eventuele breuk de klant onmiddellijk te kunnen depanneren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Wij denken graag met je mee voor een op maat gemaakte oplossing en leggen je graag de voordelen uit van onze reinigingsmachines. Dit doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek, zodat wij je tevens een aantal voorbeelden kunnen laten zien. U kan ons hier contacteren.

More info

tags: Hogedrukreinigers – Overzicht Hogedrukreinigers – Advies Hogedrukreinigers – Expert Hogedrukreinigers – Aanbeveling Hogedrukreinigers – 

Wenst u meer info over site over hogedrukreinigers kijk dan vlug op https://www.vandamme.eu/nl | Site Over Hogedrukreinigers

Tankreiniging | Reinigingsmachines | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Site over hogedrukreinigers

blog contact klantenservice disclaimer folders menu elektro van dessel zoek kies een categorie smart devices smart devices smart home weerstations sluit huishouden huishouden wassen drogen wasmachine droogkast was droog in accessoires reinigen stofzuigen sledestofzuigers steelstofzuigers robotstofzuiger kruimelzuiger stoomreiniger hogedrukreiniger ruitenwasser boenmachines vloer en tapijtreiniger stofzuigerzakken accessoires strijken naaien strijkijzer stoomgenerator strijksysteem ontkreuker strijkplank naaimachine ontpiller accessoires verwarming airco bijverwarming airco ventilator luchtbehandeling elektrische dekens sluit keuken inbouw keuken inbouw koelen vriezen koelkast inbouw koelkast koel vries in inbouw koel vries in diepvriezer inbouw .

meld u aan voor het volgende niveau van stiga expertise tips weetjes voor tuinonderhoud advies voor uw tuin in de seizoenen nieuws uit de tuinwereld stiga innovaties nieuwe producten door verder te gaan bevestigd u dat u het privacybeleid en het cookiesbeleid gelezen en begrepen heeft en dat u akkoord gaat om via email gepersonaliseerde commercile communicatie van stiga nv stiga spa te ontvangen site over hogedrukreinigers zijn in trek Inschrijven javascript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Mijnstiga menu zoek winkels ga naar de inhoud selecteer uw land clear international belgi fr nl denemarken duitsland finland frankrijk itali nederland noorwegen oostenrij.

Vragen over Site over hogedrukreinigers

jansens van tigchelt nv home acties contact tel home onze diensten onderhoud reparatie in eigen werkplaats tankcontrole keuring van mazouttanks verkoop argos mazout gasflessen shell smeermiddelen air products kubota kverneland vicon manitou massey ferguson tankstation contact algemene voorwaarden het gebruik van en het surfen naar of op de internetsite www.jansensvantigchelt.be houdt de onvoorwaardelijke aanvaarding in van de algemene voorwaarden inzake het gebruik van deze site. Deze algemene voorwaarden kunnen door jansens van tigchelt op ieder ogenblik gewijzigd worden. Zij worden bekendgemaakt op deze webpagina. Jansens van tigchelt tracht naar best vermogen de toegang tot en de goede werking van haar internetsite te verzekeren. Jansens van tigchelt kiest autonoom de technische middelen die nodig zijn om de toegang tot en de goede werking van haar internetsite tot stand te brengen in de beste omstandigheden Het uitpluizen van site over hogedrukreinigers Jansens van tigchelt geeft geen garantie dat haar internetsite virus of foutenvrij is en steeds op volle .