Menu Sluiten

Overzicht Professionele Vaatwassers

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen…

87303328730332

More info

tags: Industriele Vaatwasser – Horeca Vaatwasser – Afwasmachine Horeca – Afwasmachine Industrieel – Afwasmachines Horeca – 

Wenst u meer info over overzicht professionele vaatwassers kijk dan vlug op https://www.miele.be/nl/professional/index.htm | Overzicht Professionele Vaatwassers

Reiniging Overzicht Professionele Vaatwassers

Veel mensen denken dat professionele vaatwassers beter zijn dan reguliere afwasmachines omdat ze schoner en efficiënter reinigen. Maar klopt dit echt? In dit blogpost gaan we dieper in op de verschillen tussen professionele en particuliere afwasmachines en wat u kunt verwachten van elke machine als het gaat om reiniging.

Wat zijn de verschillen tussen professionele vaatwassers en reguliere afwasmachines?

Professionele vaatwassers en reguliere vaatwassers hebben beide hun voordelen en nadelen als het gaat om reiniging. Professionele vaatwassers hebben een aantal functies die reguliere afwasmachines niet hebben, zoals hogere temperaturen en snellere wascycli. Deze functies maken het geschikt voor het reinigen van professionele keukenapparatuur zoals yoghurtglazen, pannekoekpannen en klefere grijpers.

Een ander groot voordeel is dat professionele vaatwassers soms meer krachtige reinigingsmiddelen kunnen gebruiken. Het resultaat is dat het materiaal beter gereinigd wordt.

Reguliere vaatwassers hebben de voordelen dat ze gemakkelijk te installeren en te onderhouden zijn. Daarnaast bieden ze over het algemeen meer flexibiliteit in wat er kan worden gereinigd. Bovendien hebben veel modellen een timerfunctie, wat het mogelijk maakt om je afwas op een later tijdstip te laten lopen.

Wat krijg je met regelmatig onderhoud?

Met regelmatig onderhoud van professionele vaatwassers kun je ervoor zorgen dat ze langer meegaan, efficiënter reinigen en minder slijtage hebben. Er zijn een aantal belangrijke onderhoudstaken die u kunt uitvoeren om de levensduur van uw vaatwasser te verlengen:

  • Filter reinigen: Uw filter moet elke week of elke maand worden schoongemaakt om een effectief reinigingsresultaat te behouden.
  • Ontkalken: Hard water kan de levensduur en prestaties van uw vaatwasser verkorten. Het is daarom belangrijk om het apparaat regelmatig te ontkalken.
  • Vervang de vaatwas- en desinfectiemiddelen: Dit is een belangrijke stap voor het optimale wasresultaat.
  • Controleer het waterpeil: Voorkom dat het waterpeil te hoog wordt door regelmatig te controleren en indien nodig water toe te voegen.

Extra voordelen van professionele vaatwassers

Naast hun hoogwaardige reinigingsvermogen hebben professionele vaatwassers nog andere voordelen. Zo zijn ze veel schoner dan hun reguliere tegenhangers, omdat zegeen schadelijke chemicaliën gebruiken. Ze zijn ook erg energie-efficiënt, waardoor ze op lange termijn duurzamer zijn.

Professionele vaatwassers kunnen ook helpen bij het verminderen van cross-contaminatie, omdat ze specifieke programma´s hebben voor verschillende soorten vaatwasgoederen. Supermarkten en restaurants kunnen bijvoorbeeld ingedeelde vaatwasprogramma´s kiezen voor de aanbevolen temperaturen voor die producten.

Aanbevelingen voor professionele vaatwassers

Miele® Professional-vaatwassers bieden optimale prestaties voor personen die intensief gebruik maken van een vaatwasser. De modellen van Miele® zijn speciaal ontworpen om de hygiëne in de professionele keuken te garanderen, terwijl het energieverbruik en het reinigingsrendement optimaal blijven.

De Miele® Professional-vaatwassers bieden verschillende soorten programma´s en technologieën voor het beheersen van waterdruk, -temperatuur en -niveau in een vaatwasser. Deze kunnen worden gebruikt om het reinigingsproces te optimaliseren en de levensduur van het apparaat te verlengen.

Met behulp van een Miele® Professional-vaatwasser zullen professionele koks en restauranthouders hun voedselveiligheidsniveaus kunnen opvoeren en de kwaliteit en smaak van de gerechten die ze serveren kunnen verbeteren.

Een paar laatste tips

Als u kiest voor een professionele vaatwasser, zorg er dan voor dat u het apparaat regelmatig onderhoudt. Controleer de filters, ontkalken, vul de vaatwas- en desinfectiemiddelen aan en controleer het waterpeil. Raadpleeg ook altijd de gebruikershandleiding van uw apparaat. Als u niet zeker weet wat u moet doen, neem dan contact op met een professioneel serviceteam voor extra informatie en ondersteuning.

U kunt uw droomapparaat vinden op Miele.be. Elk apparaat biedt unieke kenmerken en voordelen, waardoor uw keuze eenvoudig en efficient is. U kunt ook kiezen uit verschillende soorten accessoires om uw vaatwasser aan te vullen en de functionaliteit te verhogen.

Professionele vaatwassers bieden betere reinigingsprestaties dan reguliere machines. Door regelmatig onderhoud te plegen, kunt u ervoor zorgen dat de machine zo efficiënt mogelijk werkt en dat de levensduur wordt verlengd. Door het juiste apparaat te kiezen, kunt u uw restaurant of bedrijf een betere hygiëne bieden, zodat uw klanten de beste ervaring krijgen.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Overzicht professionele vaatwassers

!–StopPubText–>.